שרשור סופ"ש

vegetable man

New member
שרשור סופ"ש../images/Emo122.gif

חזרתי אתמול מהופעה מצויינת (כצפוי), עם חוויות סוריאליסטיות לחלוטין
- סוראליסטיות זה אנדרסטייטמנט...והקרדיט לחרטושה שמנעה ממני לנהוג למקום הזה ולקחה על עצמה אחריות לסבול אותי ערב שלם
נ.ב. פולי - לא ענית לסימוסים שלי - נתחשבן איתך על זה אחוריזה
אני כרגע מעוך לחלוטין - בינתיים, מי שכן בהכרה, מוזמן להעלות רשמים מההופעה של רוג'ר (מי שהיה כמובן), אני את שלי אעלה מתישהו - וכמו תמיד, גם המלצות והגיגים לכבוד הסופ"ש שבו הסתיים הסימסטר המסוייט הזה שלי
המלצה שלי: למי שיוצא - מחר בגלגל"צ (או גל"צ) יש ספיישל ניל יאנג שבו ישמיעו את אלבומו החדש - מומלץ. לילה טוב

kittycatbone

New member
מתי בגלגל"צ?../images/Emo2.gif

ובקשר למופע- לא הייתי בו, אבל שמעתי ברדיו, והוא נשמע ממש טוב!! חבל שלא הייתי שם......
בקשר לסופשבוע, ראיתי אתמול סוף סוףףף את הסרט ספרות זולה (pulp fiction) וזה סרט ממש טוב! חח וגם שמעתי עכשיו את הרקוויאם של מוצרט הוא ממש מדהים!
הממ ודבר אחרון, הבאתי את המחשב שלי לחנות מחשבים כדי לשדרג למחשב קצת יותר טוב!
ככה שנקווה שכשהוא יחזור הוא יהיה פחות עגלה
!!

Latisia

New member
אהה ספרות זולה!!

אני יודעת. יש בו משו מוזר, אני לא יודעת מה, הוא לא כזה סרט עם עלילה מדהימה או משו. אבל הוא עשוי טוב. הצורה שבה הם בנוי והדמויות מתנהגות כזה בקרירות וחוסר רגש אבל מצד שני זה לא לגמריי חסר רגש. אני לא יודעת להסביר את זה. בקיצר זה מבין הסרטים האהובים עליי!! אם כבר סרטים.. ונילה סקיי!!!!! אהה מזמן לא ראיתי סרט כול כך טוב כמוהו! קצת הרס לי שפעם הראיתי את ההתחלה של הסרט המקורי בספרדית. גם הפסקול ממש מדהים חח

kittycatbone

New member
חח, גמאני הרגשתי

את זה כשראיתי את הסרט! כאילו שהעלילה לא כל כך זזה וזה מרגיש שאין לסרט פואנטה (אני מדברת כמובן על ספרות זולה) ,אבל בכל זאת, הסרט עשוי טוב וזה סרט ממש מגניב!! ובקשר לונילה סקיי, ראיתי פעם רק את הסוף של הסרט והוא נראה לי מזה... מוזר.. XD חח אז בינתיים בשבילי הסרט הזה הוא לא משהו! אבל.. הממ חחח יום אחד אני אראה את כל הסרט כמו שצריך ואז תהיה לי דעה
[מה שבטוח יש לו פסקול מדהים כבר מהשירים שיש בו שאני מכירה!]

avki

New member
היה חוויה כל כך כל כך בלתי ניתנת

להסבר בכלל... אין לך מושג ווג', היינו כולנו ביחד בהופעה (אורי, הייתי עם בנדוד שך והבנאדם מלך), ובחצי השני כבר כל אחד התפזר. אז אחרי שנגמר פגשתי שוב את צנעני, ואנחנו מסתכלים אחד על השני, מחייכים, מסתכלים, באים להגיד משו, עוצרים, באים להגיד משהו אחר, עוצרים, מחייכים. אומרים אחד לשני 'יאללה ביי' עם חיוך ענק על השפתיים. היה פשוט הרבה מעבר למושלם. וההמלצה שלי להשבוע - Neil Young - Living With War. אמנם לא ברמות של Harvest או Freedom, אבל אחלה אחלה אלבום. בסגנון של השנים האחרונות של ניל יאנג (חוץ מהאלבום שלו מלפני שנה שהוא יותר בסגנון הישן). אני כולי באופוריה מוחלטת מהמופע, אני לא קולט בכלל, אני לא מרגיש כלום מאז שהמופע נגמר. אז שבת שלום, אני אתשדל לעקל. אני מניח שכולנו נשתדל...

DOCTOR ROBERT

New member
שבת שלום.

לא הלכתי, אז שמעתי את המופע דרך הרדיו. היה אחלה, אבל יש לי הרגשה שהיה פלייבק. ווטרס היה צרוד לגמרי כשהוא דיבר בין שיר לשיר, אבל כשהוא שר פתאום הוא נשמע הרבה יותר טוב. המלצה- Endtroducing... -DJ Shadow היום שמעתי את זה בפעם הראשונה. וואוו! חלק מהקטעים באמת היפ-הופיים, חלק אמביינטיים, וקטע או שניים מזכירים לי את מייק אודלפילד, בהתפתחות האיטית של המוטיבים בהם. מומלץ. מאוד מומלץ.

DOCTOR ROBERT

New member
ועוד בנוגע לאלבום...

האם אדון SHADOW מקשיב ברצינות לכל האומנים שהוא סימפל באלבום? כי אם כן, יש לו טעם מגוון להחריד.

DOCTOR ROBERT

New member
ועוד דבר אחד קטן...

עכשיו כשאני חושב על זה, מקצבי התופים באוקיי קומפיוטר מזכירים את מקצבי התופים ב-ENDTRODUCING. אוקיי קומפיוטר יצא שנה אחריו. יכול להיות ש-OKC הושפע חלקית מהאלבום?

vegetable man

New member
בהחלט

רדיוהד מאוד אוהבים את DJ SHADOW. למשל המקצב של Airbag הוא בהשראתו. גם ב- Rabbit in your headlight של UNKLE (של ג'יימס לאוול) הוא לוקח חלק, אם כי שם זה לא רדיוהד אלא רק יורק).

DOCTOR ROBERT

New member
כן...

באמת המקצב של איירבג נשמע לי הכי שדואי. אתה- מה דעתך על האלבום? (של שאדו, לא אוקיי)

vegetable man

New member
מה לדעתך דעתי?

אני מאוד אוהב את המוסיקה שלו. היא ליוותה אותי במשך טיול ארוך בחו"ל... גם הוא, צריך להראות את פרצופו פה ביום מין הימים

פוֹלי

New member
לא פייר, כל הרשתות קרסו ../images/Emo10.gif

הייתי חסרת סלולארים למשך 5 שעות! הייתי במקום טוב יחסית, 30 מטר בערך מהבמה, ובול באמצע, אז היה די סבבה מהבחינה הזו. וההופעה הייתה הדבר הכי גלגל הזמן ושואו מדהים בפני עצמו.

vegetable man

New member
אז זהו

שה- SMS-ים עבדו, בדיליי קל אבל עבדו. לא נורא, בדפש
נ.ב. אני חושב שהייתי מעט מאחורייך, אבל גם במרכז.

חרטושה

New member
../images/Emo153.gif

אכן חוויה סוריאליסטית בכל-כך הרבה מובנים, אבל הקרדיט הוא לכל מי שהגיע איתנו להופעה ותמך בי מנטלית לאורך כל הנסיעה (תמיד תקחו לפחות פסיכולוג/ית אחת/ד לדרך!) ובמיוחד ל- Veg שרגעי משבר ומבחן אלוהי מוציאים ממנו את הטוב ביותר
כשאני אצליח לסוגר משפט שלם עם האותיות בסדר הנכון, פיסוק וכאלה - אני אעלה רשמים.

On23

New member
המלצות.

אלבומים: 1. Hot Chip- The Warning 2. Led zepplin- Houses of the Holy 3. Fiona apple- Tidal ועוד המלצה אחרונה וחביבה לסרט: "עיר שמנה"- סרט ענק, מומלץ בחום.

למעלה