שרשור סופ"ש

liorhikri1991

New member
שרשור סופ"ש../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? שיר השבוע שלי: אלבום השבוע שלי: קליפ השבוע שלי: סרט השבוע שלי: תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: סמיילי השבוע שלי: מה עשיתי מעניין השבוע? דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: מה תעשו בשבוע הבא? תמונת השבוע שלי:

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gif השבוע רץ מהר

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? אני נפגש עם ידידה שלי עוד מעט יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? בטח כלום... שיר השבוע שלי: Becoming Insane של אינפקטד מאשרום. ואין לי מושג למה. אלבום השבוע שלי: מממ אין קליפ השבוע שלי: Beliy Plaschik החדש של טאטו. אמנם ראיתי רק הקדמה, אבל כבר נראה כאילו הוא הולך להיות פצצתי. נאצים, רצח, בלה בלה בלה. סרט השבוע שלי: שם קוד- דג חרב. היחיד שראיתי חחח תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: סימפסונז סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: "רק בישראל" XXXDDDDDDD דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: שנסעתי לקנות בגדים אתמול, והחנות היתה סגורה :S מה תעשו בשבוע הבא? אין לי מושג תמונת השבוע שלי:

b a t e l 1 8 2

New member
עונהה:]]

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?סתם.. בבית מתחת לשמיכה.. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?לא יודעת.. שיר השבוע שלי:the time warp אלבום השבוע שלי:אין.. קליפ השבוע שלי:אין סרט השבוע שלי:אין תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:חברים סמיילי השבוע שלי:אין מה עשיתי מעניין השבוע?הוצאתי טופס ירוק:] דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:אממ הוצאתי טופס ירוק:p דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:גשם מה תעשו בשבוע הבא?אממ לא יודעת.. תמונת השבוע שלי: ------------------>

maiky17

New member
../images/Emo182.gifסופ"ש נעים לכולם../images/Emo140.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? הייתי בבית, תכף יוצאת.
יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? אהיה בבית.
שיר השבוע שלי: "יום טוב" - עברי לידר.
אלבום השבוע שלי: אותו אחד מהשבוע שעבר.
קליפ השבוע שלי: "לחיות את החלום" - בן ארצי.
סרט השבוע שלי: X
תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: "That 70's show".
סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? כלום!!!
דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: היה נחמד. בגדים.
דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: שביתה.
מה תעשו בשבוע הבא? אתפלל שתסתיים השביתה.
תמונת השבוע שלי: X סופשבוע נעים לכולם!!!

tamaguchi girl

New member
:]

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? המממ קמתי מאוחר -.- ישנתי ברצף יותר מ5 שעות D: זה לא קרה הרבה זמן..ועוד מעט אני נפגשת עם חברה יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? הממ לא יודעת עדיין שיר השבוע שלי: Mindless Self Indulgence - Faggot אלבום השבוע שלי: - קליפ השבוע שלי: - סרט השבוע שלי: - תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: THE OC סמיילי השבוע שלי: D: מה עשיתי מעניין השבוע? כלום? דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: סיימתי לכתוב את מערך דצמבר דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: יום שישי שהיה נחשב? מה תעשו בשבוע הבא? שגרה..ורופא שיניים..וערב התרמה לעמרי..ולא יודעת מה עוד. תמונת השבוע שלי: אין.

gun the LOVE

New member
ספש

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?כבר ניגמר היום... יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?להתכונן למבחן בלשון,לנוח שיר השבוע שלי:מתוקות אחרונות אלבום השבוע שלי:מנהרת הזמן קליפ השבוע שלי:אין סרט השבוע שלי:החיים יפים תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:ארתור סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע?הייתי באילת? דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:.... דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:אכלתי המוןן מה תעשו בשבוע הבא?:|ללמוד,ולהשלים את מה שהחסרתי תמונת השבוע שלי:מצורף...

liorhikri1991

New member
סופ"ש מדהים לכם../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?השלמתי ש"ב. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?לומד מתמטיקה ועושה ש"ב,ואחה"צ כנראה שאצא לאנשהו. שיר השבוע שלי:"אם כבר"-היהודים אלבום השבוע שלי:פורטה-היהודים קליפ השבוע שלי:
סרט השבוע שלי:
תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:"רק בישראל"-קורע ברמות!!!
סמיילי השבוע שלי:|עסוק ביותר| מה עשיתי מעניין השבוע?הייתי בהצגה "סיבת המוות" דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:קיבלתי 90 בספרות ו96 בכימיה דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:לא היה כלכך משהו השבוע הזה מה תעשו בשבוע הבא?נראה כבר.. תמונת השבוע שלי

../images/Emo141.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?שברתי למישו אצ הלב,לי נשבר הלב,נכנסתי לדיכאון,הכנסתי מישו לדיאכון,ונהייתי חלוה. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?לא הצלחתי להרדם,ועדיין קצת חולה שיר השבוע שלי:נאמר כבר הכל/ארקדי דוכין ולימור עמר,לנגב לך את הדמעות/שלמה ארצי,את יפה/עידן יניב אלבום השבוע שלי:--- קליפ השבוע שלי:---- סרט השבוע שלי:---- תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:המשרד,בנות מקלאוד סמיילי השבוע שלי:בתחילת השבוע
,ובסופו
מה עשיתי מעניין השבוע?תסתכלו ביום שישי דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:אממ לפגוש את החברות בבצפר,להכין צ'ופרים לטיול,לדחות את הטיול דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:לימודים,וכל מה שכתוב בימי שישי ושבת מה תעשו בשבוע הבא?בצפר,טיול שנתי בעז"ה ברביעי חמישי תמונת השבוע שלי:---

לאזור מדבר יהודה

[נחל בוקק,נחל דוד,מצדה] במקור הוא היה אמור להיות 3 ימים,אבל הפחיתו יום כדי שאם נחזור מהשביתה נפספס יום אח פחות. והוא גם היה אמור להיות שבוע שעבר,אבל דחו בגלל המזג אוויר

JumpInTheFire

New member
שבוע טוב, חברים ../images/Emo140.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? קמתי ב11 ומשהו, חזרתי לאמא לשבת, הכנתי קצת ש.ב ובערב הייתי אצל סבא וסבתא יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? סעודה שניה אצל סבא וסבתא, חזרתי והלכתי לישון ואז הלכתי לחברה עד צאת שבת מדלגת על מוסיקה. בקיצור: אוורגריי, נוורמור, פינק פלויד, לד זפלין.... סרט השבוע שלי: - תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: שנות ה70' סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? כלום.. הייתי חולה ברובו דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: המ.... ימי חופש פה ושם דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: המחלה + לימודים. אני לא יכולה עם זה כבר ואנחנו עוד פחות לומדים בגלל השביתה! מה תעשו בשבוע הבא? אבא חוזר מחו"ל מחר!!! וגם ביום שני אהיה כל היום בת"א תמונת השבוע שלי: בא לי שוב :(

טל קארי

New member
שבוע טוב../images/Emo140.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? הייתי אצל חברה יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? שום דבר מיוחד שיר השבוע שלי: היהודים - מלחמה שקטה אלבום השבוע שלי:פורטה קליפ השבוע שלי: סרט השבוע שלי: תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: סמיילי השבוע שלי: חח מה? :) מה עשיתי מעניין השבוע? שידרתי ברדיו דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: ^קיבלתי מלא מחמאות מהשידור :) דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:רעידת אדמה:< מה תעשו בשבוע הבא? ממש שום כלום! תמונת השבוע שלי:

עונה =]

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? חברים יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? חברים שיר השבוע שלי: יש הרבה אלבום השבוע שלי: יש הרבה קליפ השבוע שלי: אין סרט השבוע שלי: אין לי זמן לראות סרטים בזמן האחרון תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: אין לי זמן לראות טלויזיה בזמן האחרון סמיילי השבוע שלי: עיפות מה עשיתי מעניין השבוע? אמ.... לא זוכרת חח דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: אמ אין ממש דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: יש הרבה =/ מה תעשו בשבוע הבא? לא יודעת מקווה לעשות משהו מענין תמונת השבוע שלי: אין מצטערת על העלמות בזמן האחרון אין לי ממש זמן =]

סטלנית69

New member
עשיתי הרבה דברים סוף שבוע:

יום חמישי האיתי בפאב ``איימיש`` בראש``צ מאוד נהנתי והאיתי מסטולה יום שישי אחר הצהריים אכלתי באווזי ובלילה יאצתי לפאב ``בארסה`` לא אהבתי כי אין שם ספות והכסא לא היה נוח אז שתיתי רק קוקטייל אחד ועפתי משם ביום שבת כשאני והחבר היתוררנו נסענו לארומה לאכול ארוחת בוקר. אז היה לי סופ``ש מאוד כייף.

למעלה