שרשור סופ"ש

liorhikri1991

New member
שרשור סופ"ש../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? שיר השבוע שלי: קליפ השבוע שלי: אלבום השבוע שלי: סרט השבוע שלי: תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: סמיילי השבוע שלי: מה עשיתי מעניין השבוע? דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: מה תעשו בשבוע הבא? תמונת השבוע שלי:

tamaguchi girl

New member
:)

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? עבדתי קודם, ויותר מאוחר לא יודעת עדיין אם אני עושה משהו. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? מסיבת פרידה מהמדני"ת שלי
שיר השבוע שלי: The Red Jumpsuit Apparatus- in fates hands קליפ השבוע שלי: 30Seconds To Mars- the kill אלבום השבוע שלי: Asteria- Slip Into Something More Comfortable סרט השבוע שלי: יש לה ביצים D: תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: או.סי, סקראבס סמיילי השבוע שלי: D: מה עשיתי מעניין השבוע? שאלה טובה.. דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: נגמר יום שלישי :) דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: שבוע הבא שוב יש יום שלישי :( מה תעשו בשבוע הבא? עבודה, מתנ"ס, פעולות בתנועה..רגיל.. תמונת השבוע שלי: הודגש באמצעות מדגישומטיק

maiky17

New member
קבלו

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? מסיבת יומולדת לחבר
יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? עצרת. שיר השבוע שלי: עוזב - סינרג'י
קליפ השבוע שלי: it's not your fault - new found glory אלבום השבוע שלי: יוני בלוך הראשון. סרט השבוע שלי: צ'אק ולארי. תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: וויל וגרייס. סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? כלום! השביתה ה***... דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: "רק בישראל"
דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: ריב. מה תעשו בשבוע הבא? מקווה שיותר ממה שעשיתי השבוע. תמונת השבוע שלי: don't have any. שבוע טוב

O דילב O

New member
../images/Emo119.gifעל קו המים , יושב לו האידיוט הזה .

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? הייתי אצל סבתא שלי בערב : ] יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? הייתי עם בת דודה שלי הקטנה ועכשיו אני הולכת לדודים :] שיר השבוע שלי: כל השירים של בית הבובות & סינרגיה ועברי לידר. קליפ השבוע שלי: - אלבום השבוע שלי: - סרט השבוע שלי: "להשאר בחיים" סרט מהמם. תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: תשוקת הנצים , אמא יקרה לי , מחפשים אהבה והאי ( = סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? הייתי בהופעה של בית הבובות. דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: היו כמה. דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: כנ"ל. מה תעשו בשבוע הבא? עד אז ה' גדול. אבל אני מאמינה שאני ילך לקנות בגדים לחורף ( : תמונת השבוע שלי: >>

Retama

New member
-----

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?הייתי במכבי.. 26 חניכים, ya man
יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? הייתי בפיקניק משפחתי לכבוד היום הולדת 18 של אחותי, ונסעתי על טרקטורון. חזרנו הבייתה ב2 ומאז אני שוכבת חולה בסלון/במיטה שיר השבוע שלי: מונסון של ברי סחרוף קליפ השבוע שלי: לב סדוק של מאיר בנאי אלבום השבוע שלי: X&Y של קולדפליי סרט השבוע שלי: אממ לא ראיתי סרטים תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: החיים על מאדים סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? לא הרבה דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: היו הרבה חניכים והייתה אחלה פעולה דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: הייתי חולה, חברים אכזבו, ולא יודעת.. שבוע מבאס מה תעשו בשבוע הבא? מכבי מכבי מכבי. מחר אנחנו מציינים בבי"ס את יום הזיכרון.. ואממ אני מקווה לחזור להתאמן תמונת השבוע שלי: אין לי כח );

../images/Emo9.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? סידרתי תחדר? יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? היו אצלי 4 חברות בשבת, היה כיף חיים
שיר השבוע שלי: Scorpions - Still Loving You קליפ השבוע שלי:- אלבום השבוע שלי:עברי לידר- LIVE סרט השבוע שלי: - תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: - סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? לא זכור לי
דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: הגיעו התמונות מהחתונה דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: הגיעו התמונות מהחתונה מה תעשו בשבוע הבא? אלמד, וכנראה שהרבה. תמונת השבוע שלי:

נטושש123

New member
עונה :)

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? אמממ....בייביסיטר, סידרתי ת'חדר לשם שינוי..וזהו... יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? סבתא. חברה. טלוזיה. מתמטיקה //= שיר השבוע שלי: do it- של ג'ניפר לופז (שיר יפה!! באמת!!) קליפ השבוע שלי: ------ אלבום השבוע שלי: move along- the all american rejects סרט השבוע שלי: ------ תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: קרב סכינים סמיילי השבוע שלי: :) מה עשיתי מעניין השבוע? ווואיייי הרבה הרבה כלום! דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: שביתה (לא יודעת מה איתכם בינתיים אני שמחה :) דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: דיכאון מה תעשו בשבוע הבא? אממממ.......כבר נראה

עונה.....

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?סתם לא משהו מיוחד יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? בערב התנחלתי אצל חברה שיר השבוע שלי: יש הרבה קליפ השבוע שלי: אין אלבום השבוע שלי: אין סרט השבוע שלי: פרדי נגד ג'יסון תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: אבודים סמיילי השבוע שלי:*עיפה* מה עשיתי מעניין השבוע? קניתי בגדים לחורף =] דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: קניתי בגדים דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: קרה משהו אבל הוא לא לפה מה תעשו בשבוע הבא? אני יחפש עבודה חחח תמונת השבוע שלי: חחחחח לאאא

Lizzie4

New member
חח..כבר לא סוף שבוע..אבל בכל זאת בא לי לספר

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? הלכתי לבקלש לערב סרט יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? התעוררתי בבית של בקלש...עשינו כמה דברים והלכתי הבייתה שיר השבוע שלי: The eagles-take it easy קליפ השבוע שלי: לא ראיתי קליפים אלבום השבוע שלי: הממ סרט השבוע שלי: A promise kept תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: - סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? הלכתי לערב סרט דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: ערב סרט! דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: חליתי מה תעשו בשבוע הבא? מבחנים :/ תמונת השבוע שלי: חח..לא

למעלה