שרשור סופ"ש

V e g

New member
שרשור סופ"ש ../images/Emo139.gif ../images/Emo137.gif

אתם מוזמנים להעלות המלצות למוסיקה, סרטים, ספרים, או מה שלא יהיה כאן. בנוסף, כיוון שאוטוטו נגמרת לנו השנה האזרחית - יהיה נחמד אם נעשה סוג של סיכום כזה. השנה האחרונה סימנה את החזרה של רדיוהד לעבודה אינטנסיבית יותר לקראת האלבום החדש, השירים החדשים, חזרה להופעות, במקביל כמובן לאלבום הסולו של ת'ום יורק. מה דעתכם על השנה הזאת שעברה על רדיוהד? עד כמה אהבתם את השירים החדשים (לאלו ששמעו)? עד כמה השנה הזאת היתה מעודדת מבחינתם? ועד כמה טוב האלבום של ת'ום יורק? ועוד שאלות סיכומיות שכאלה: מיהו / מיהם אנשי השנה במוסיקה שלכם? ולא רק במוסיקה? האלבום הכי טוב? השיר הכי טוב ששמעתם השנה? סופ"ש נעים לכולם

Knives Out

New member
Radiohead - The Thief

יאפ. חלק לא יודעים שלרדיוהד יש קאבר לשיר של Can (להקה משנות ה-70 אם אני לא טועה.. כמה גרמנים וסולן יפני צרוד. XD) וזה קאבר מעולה, ולי יש אחלה בחלה של איכות סאונד ואם תרצו אני אשמח להעלות את הטראק הזה. זה בהופעה חיה כמובן, ושמעתי את זה השבוע כשמצאתי את דיסק הB-Sides הישן שהכנתי.

ואני רק אמליץ :]

משומקום הוא צץ - Joni Mitchell - Blue . קורע את הלב, ממש, עם המון המון אמת. רק למצוא את הרגע המתאים. The Flaming Lips - The Soft Bulletin. וזהו, למי שחיפש קצת 'משהו 'טוב', שאינו שייך לסלקום
. שיהיה סופ"ש מצויין

lifahead

New member
ספארקל הורס- איטס א ונדרפול לייף.

דיסק מדהים באימאשלי.

kittycatbone

New member
למרות שיש עוד

כל כך הרבה דברים אחרים. בגלל שעכשיו אני שומעת את זה- אני ממליצה בחום על הפסקול של בלאק הוק דאון. פשוט פסקול מדהים לדעתי.

scooby4

New member
הבחירות שלי

במוזיקה: בקטגוריית הרוק, הייתי נע בין סוניק יות' לת'ום יורק ואולי הייתי עוצר קצת אצל סטרוקס באמצע. בג'אז, אני מאמין ש- Sound Grammer של אורנט קולמן מביס את כולם השנה. סינגל פופ הכי טוב השנה זה כנראה Ain't no other man של כריסטינה אגילרה. הדבר הכי מגניב כמעט ששמעתי. הולאבק גירל של גוון סטפני יצא השנה? כי זה גם חתיכת קטע מגניב. אבל כל הכבוד ל- n*e*r*d. בישראל אני חושב שמה שקורה עם הבילויים זה הדבר הכי מוצלח שידעה מוזיקת הפופ הישראלית (מאז משינה, לא כולל משינה!). רק חבל שהם עדיין לא משחררים את הדיסק שהם הקליטו כבר מזמן. הספר הישראלי הכי טוב של השנה הוא ללא ספק טקסטיל של קסטל-בלום, אבל זה לא נחשב כי לא קראתי שום ספר אחר. הסרט הישראלי הכי טוב הוא לא יודע עדיין, אני מחכה לדיוידי. בכל אופן אין ספק שבוראט זה הסרט הקומי הכי טוב שיצא השנה. אני עדיין מחכה לדיוידי בנוגע לכל מיני סרטים אחרים שאני מצפה לראות. אני די אוהב חלק מהשירים החדשים של רדיוהד, למרות שזה לא אומר כלום בנוגע למה שזה עלול להישמע בסוף (פי אלף יותר טוב). אני רגוע שאנחנו אוטוטו נכנסים ל-2007 ואני יכול להיות כמעט בטוח שלרדיוהד ייצא האלבום כבר בסביבות אפריל, שם היומולדת שלי. האירייסר זה אלבום טוב, ואני מחזיק ממנו הרבה יותר ממה שהחזקתי ממנו בהתחלה. בכמה שבועות הראשונים אהבתי רק את השיר הראשון, קצת את השיר השני, הייתה לי תיאוריה שזה פשוט מתדרדר ככל שהשירים מתקדמים ורק בשיר האחרון זה טיפה משתפר. אבל זה לא המצב.

הולה באק גירל יצא ב05

וסתם בשביל הדיוק המפיקים הם הנפטונז, NERD זה הרכב רוק של הנפטונז

kittycatbone

New member
אורנט קולמן../images/Emo70.gif

חיפשתי דברים שלו..! האם האלבום שעליו אתה מדבר נע לעבר הפרי ג'אז כמו שאני מכירה אותו, או לאיזה סגנון? כלומר אני יודעת שאורנט קולמן לגמרי לא רק מנגן/ניגן פרי ג'אז אבל אני מאוד מחפשת קטעים כאלה. טוב או קטעים שלו בכלל. אשמח לתשובה^^

scooby4

New member
אמממ...

תירגעי!
יש יותר מדי תשובות לשאלה שלך. אני לא מבין מה... מה.

סיכום......בערך..

אני חייב לומר שמעולם לא הייתי מחובר מאוד לעכשיווי - כלומר הייתי עסוק רוב הזמן בקניית מוסיקה/סרטים/ספרים משנים קודמות (עשורים קודמים וכך הלאה). השנה קניתי רק שני אלבומים שיצאו השנה וזה מבחינתי נחשב להרבה (במיוחד בשנה שרדיוהד לא מוציאים אלבום). נכון שאחד האלבום הוא The Eraser של יורק אבל אני חייב לומר שהיום יותר מתמיד אני רואה את האלבום הזה בצורה נפרדת לחלוטין מרדיוהד. לדעתי מדובר באלבום הטוב ביותר של השנה (למרות ששוב, שמעתי אולי 3 אלבומים חדשים השנה). האלבום השני שקניתי קליל יותר Gnarls Barkley שמרקיד אותי ביותר ומכיל כמה יציאות נפלאות. אני לא אכנס לכל נושא שיר השנה ואנשי השנה כי אני ממש לא מעורה.

kittycatbone

New member
בקשר לדבר השנה לדעתי.

למרות שלא קשור למוזיקה. טוב אולי דווקא באופן כלשהו. איןלימושג אם רק השנה האתר הזה יצא, אבל השנה הוא הגיע לשיא שלו לדעתי, וזה יוטיוב
אתר וידאויים מעולה שאפשר למצוא בו פשוט הכל ^^ כל כך שימושי... במיוחד בתחום המוזיקה למען האמת

Xknight

New member
מיוז הוציאו את אלבום השנה, אין בכלל

ספק בזה, לא יודע מה כולם בוחרים בarctic monkeys - הם בסדר, לא יותר.

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אמממ...

אני קצת בעייתית בעניין
עד לפני פחות משנה הייתי שומעת רק מוזיקה ישראלית ובעיקר שנות ה- 90 [כנסיית השכל, מופע הארנבות של ד"ר קספר, איפה הילד ועוד] ואז התחלתי להתעניין באומנים לא ישראליים, אבל שוב, פניתי יותר לכיוון של אומנים להקות שתמיד היכרתי אבל לא התעניינתי בצורה רצינית [רדיוהד, קווין, גנז אן רוזס, ביטלס ועוד ועוד]. נראה לי שמיוז היא הלהקה הכי חדשה שאני באמת שומעת P: [חוץ מאמנים ישראלים נידחים כמו יוני בלוך P:] יש לי איזשהו חור בהשכלה, אני עם ראש פתוח לשמוע כמה שיותר אומנים אבל אני נוהגת להתביית על איזשהי להקה אחת ולחרוש עליה תקופה ארוכה מאוד עם סטיות קטנות לאומנים אחרים :X אני לא ממש מצליחה להיחשף למוזיקה חדשה יותר. אבל אני אוהבת את מה שאני שומעת בנתיים :) לגבי רדיוהד, התחלתי להתעניין בהם ברצינות [וממש ברצינות] רק השנה, אז זה דבר טוב מאוד שקרה לי השנה :) לא שמעתי את השירים החדשים אבל נורא אהבתי את האלבום סולו של ת'ום יורק. שיעלו ויצליחו :]

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo99.gif= ../images/Emo122.gif

אין לי מושג איך ה-
הגיע לשם :X

למעלה