שרשור סופ"ש

JumpInTheFire

New member
שרשור סופ"ש ../images/Emo150.gif

שיר השבוע של לד זפלין: אלבום השבוע של לד זפלין: שיר השבוע: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: תמונה סופ"ש נעים

JumpInTheFire

New member
סוף החופש מתקרב בצעדים ענקיים

שיר השבוע של לד זפלין: Moby Dick במיוחד הביצוע לייב מהDVD אלבום השבוע של לד זפלין: || שיר השבוע: Aerosmith- Livin' On The Edge אלבום השבוע: Aerosmith- Get A Grip, Rolling Stones - Let It Bleed להקת השבוע: לד זפלין משהו טוב שקרה השבוע: שבוע גרוע.. כנראה שההופעה של Mens Rea ביום שלישי תמונה
אחת טובה

שמיקי

New member
התגעגעתי

שיר השבוע של לד זפלין: stairway to heaven.. בעיקרון אין לי כמעט זמן לשמוע מוזיקה, ואתמול פשוט ניגנתי אותו, אז זה השיר היחידי שבכלל שמעתי איכשהו השבוע.. אלבום השבוע של לד זפלין: אין, לצערי שיר השבוע:grace-jeff buckley אלבום השבוע:grace
להקת השבוע: ממ אין להקה משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי טירונות!!
תמונה

TOMTOMTOM6

New member
חדשה../images/Emo98.gif

שיר השבוע של לד זפלין: living loving maid אלבום השבוע של לד זפלין:physical graffiti שיר השבוע:little wing- ג'ימי הנדריקס אלבום השבוע:physical graffiti להקת השבוע:לד זפלין
משהו טוב שקרה השבוע:קניתי סוף סוף את physical graffiti

JumpInTheFire

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

איך קוראים לך? בת כמה את? מאיפה? מה עוד שומעת? ותתחדשי :)

TOMTOMTOM6

New member
well..

אני תום, 15 (עוד קצת 16), ת"א, ושומעת גם גאנז, קווין, ג'ימי הנדריקס, אריק קלפטון..

hkatsman

New member
ש

שיר השבוע של לד זפלין: סינס אלבום השבוע של לד זפלין: אין שיר השבוע: muse-starlight אלבום השבוע:אין להקת השבוע:muse משהו טוב שקרה השבוע: אחת שישבה מולנו באוטובוס הסתובבה כשגידי אמר" זה נראה כאילו הוא מוכר לו סמים" תמונה

Shemesh161

New member
=)

שיר השבוע של לד זפלין: טנג'רין אלבום השבוע של לד זפלין: אמ.. III שיר השבוע: Placebo - special needs King Crimson - the court of the crimson king אלבום השבוע: להקת השבוע: King Crimson משהו טוב שקרה השבוע: אמ. טיול חביב, למרות שחזרתי חצי מתה. תמונה

AeroTom

New member
../images/Emo79.gif

שיר השבוע של לד זפלין: The Wanton Song
אלבום השבוע של לד זפלין: לא היה ספציפי.
שיר השבוע: הבולטים: The Black Crowes - Title Song Brothers of a Feather - Over The Hill Tom Petty - Square One The Allman Brothers - Hot 'Lanta The Doors - Who Scared You Neil Young - Don't Cry No Tears
אלבום השבוע: Neil Young - Zuma The Allman Brothers - At Fillmore East Deluxe Edition Tom Petty - Highway Companion
להקת השבוע: טום פטי.
משהו טוב שקרה השבוע: קצת קניות בת"א בשישי ו-2 רגעי מוזיקה נחמדים בסרטים: Fortunate Son של Creedence שהגיע ב"מת לחיות 4" וקטע יותר כיפי כשפתאום זיהיתי ב"1408" את The Weight של The Band ברקע.
תמונה
כי שמעתי את התקליט השבוע ("Honey, they're on pot").

M e n s R e a

New member
כרגיל, עונה על שרשור סופ"ש בשני

שיר השבוע של לד זפלין: Wearing and tearing, חולה על ההארד רוק הזה! אלבום השבוע של לד זפלין: קודה, מישהי אמרה לי שמישהו אמר לה שהוא לא משהו. יש לי רק דבר אחד לומר על זה-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיר השבוע: כנ"ל אלבום השבוע: כנ"ל להקת השבוע: כנ"ל משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה בבארבי תמונה: מההופעה בבארבי, כשתהיה מוקטנת מספיק, צייר לא מספיק

FunkyMonk

New member
לגבי התמונה

אם אתה רוצה, אתה מוזמן לשלוח לי אותה באימייל או משהו, ואני אקטין ואעלה אותה.

M e n s R e a

New member
וואלה? בפוטושופ, כן?

העברתי לידידה, אם היא תתמהמה מדי, אני אעזר בך. ותודה על העזרה!

למעלה