שרשור סופ"ש

yaelrs

New member
שרשור סופ"ש../images/Emo70.gif../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif../images/Emo192.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:
שיר השבוע לא של THE USED שלכם:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
כיף השבוע:
ביאוס השבוע:
תמונת השבוע:

Noa Tsror

New member
להלה

שיר השבוע של THE USED שלכם: noise and kisses שיר השבוע לא של THE USED שלכם: to a friend קליפ השבוע: לאדעת אלבום השבוע: crisis כיף השבוע: על האש עם חברים ביאוס השבוע: הציונים והבצפר בכלל תמונת השבוע: נמ

MyMystery

New member
וואעה נזכרתי להכנס לכאן XD ../images/Emo203.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: greener with the.. שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Loser- smile empty soul Dead- MCR Out to sea- smile empty soul Opeth- hope leaves קליפ השבוע: אלבום השבוע: כיף השבוע: ביאוס השבוע: ביצפר מבחנים ימי לימוד ארוכים חוסר שינה ועוד ._." תמונת השבוע:החתולה שלי..שיהיה XD

O L g i T

New member
נאמ

שיר השבוע של THE USED שלכם: אין שיר השבוע לא של THE USED שלכם: בלאק דאליה
קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: אין כיף השבוע: ממממ... היו כמה צחוקים פה ושם ביאוס השבוע: מישהו שאני רוצה. וזה שנאבד לי העגיל ללברט. תמונת השבוע: אין

Rose131

New member
אר

שיר השבוע של THE USED שלכם:אר. on my own נראהלי שיר השבוע לא של THE USED שלכם: לאדעת
קליפ השבוע:WTTBP נו אלבום השבוע:לאדעת נו
כיף השבוע:אר
ביאוס השבוע:אר!
תמונת השבוע:איןליכוח

Fragile Dream

New member
אני?../images/Emo79.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: הראמ. box. שיר השבוע לא של THE USED שלכם: the beatles - a night before opeth - in my time of need led zeppelin - since i've been loving you. קליפ השבוע: כזה, alice in chains - i stay away ^^ אלבום השבוע: the beatles - help! led zeppelin - led zeppelin ||| כיף השבוע: 100 בגאומטריה
. וימיהולדת. ביאוס השבוע: חולה >: תמונת השבוע: אין לי כח.

O L g i T

New member
חח וואי אני חייבת לציין

מזה לא מתאים לך לשמוע דה יוזד :O את כולך גראנג' כזאת.. גראנג' וקלאסיקות ישנות.. חח לא יודעת סתם הרגשתי צורך להגיד את זה

whatascene

New member
כן, במיוחד אופת'

אולגה, באמת. את לא מכירה את הרשימה שלי? את לא יודעת שאני גראנג'יסטית לפנים?

O L g i T

New member
התעלמתי מאופת'

חח האמת שמזמן חשבתי על זה וגם את לא הכי מוגדרת. את יותר אלטרנטיבית D: עוד מישהו רוצה שאני אגיד לו מה הוא? XDD

Fragile Dream

New member
XD.../images/Emo79.gif

נו מה, אני אוהבת הרבה סגנונות |: למרות שרוק קלאסי וזה יותר^^. [ואגב, סליחה שאני מגיבה רק עכשיו. לא נכנסתי לכאן השבועXD]

GD ROCKS

New member
מה מא מו.

שיר השבוע של THE USED שלכם: ממ.. on my own שיר השבוע לא של THE USED שלכם: חיחיחי.. יש המון אז אין לי כוח DDD: קליפ השבוע: החדש של anti flag מגניב. אלבום השבוע: אני מצטערת אני פשוט לא על המחשב שלי ואין לי את השם של האלבום, בכל זאת, זה אחד של Tool כיף השבוע: מלא דברים. היום במיוחד. מצב כפית D: ביאוס השבוע: ציונים. אני נעל.

may90

New member
asdfas

שיר השבוע של THE USED שלכם:לא שמעתי שיר השבוע לא של THE USED שלכם: the strokes-someday the strokes-is this it קליפ השבוע: כמובן שokgo-here it goes again אלבום השבוע:the strokes-is this it כיף השבוע: קנו לי דיסק של blind melon :D ביאוס השבוע: מחר מבחן ואין לי שמץ על מה תמונת השבוע: אין?

למעלה