שרשור סופ"ש

yaelrs

New member
שרשור סופ"ש../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif../images/Emo192.gif

טוב, כנראה שחן עזבה אז אני אפתח את השרשור הזה מעכשיו כל שבוע ביום שבת או משו X:
שיר השבוע של THE USED שלכם:
שיר השבוע לא של THE USED שלכם:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
עצבון השבוע:
הפתעת השבוע:
תמונת השבוע:

yaelrs

New member
אוף איתכם ;[../images/Emo192.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: Maybe Memories שיר השבוע לא של THE USED שלכם: המ MCR- Early Sunsets Over Monroville קליפ השבוע: WTTBP אלבום השבוע: Radiohead- The Bends עצבון השבוע: אין :p הפתעת השבוע: אין תמונת השבוע: אין D:

whatascene

New member
!

שיר השבוע של THE USED שלכם: light with the sharpened edge שיר השבוע לא של THE USED שלכם: the frames - relevate קליפ השבוע: ממ.. snow patrol - chasing cars סתם ככה אלבום השבוע: the frames - set list (הו! קיבלתי 7 דיסקים חדשים מאמזון, ועוד 3 שאמאבא הביאו מגרמניה.. אע!) עצבון השבוע: ממ.. לאדעת.. דברים שוליים הפתעת השבוע: דיסקים!! ואדידס! ו.. אוכללללללללל וצעיף מקסים! (אחותי הייתה בחו"ל :) תמונת השבוע: בחיים לא.

O L g i T

New member
בת זונה

מפוצצים אותך בדיסקים אה? =[ טוב לפחות יש לך ממה להתחדש. חחח

Rose131

New member
ראר!

שיר השבוע של THE USED שלכם:אמ. poetic tragedy נראהלי שיר השבוע לא של THE USED שלכם:for you- HIM ובערך כל הבלאק פארייד קליפ השבוע: WTTBP אני מניחה אלבום השבוע:TBP עצבון השבוע:כלמיני הפתעת השבוע:כלמיני תמונת השבוע:D:

MC bental

New member
נמנמנממנמ

שיר השבוע של THE USED שלכם: i caught fire שיר השבוע לא של THE USED שלכם: travis- re-offender קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: the used- the used עצבון השבוע: חורףףף סעמקק =\ הפתעת השבוע: יש חופש רק עוד מלא זמן
תמונת השבוע: שיהיה סתם תמונה שלי

nesta girl

New member
../images/Emo163.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: taste of ink שיר השבוע לא של THE USED שלכם: cr - prison קליפ השבוע: WTTBP אלבום השבוע: mcr - revenge עצבון השבוע: ליודעת הפתעת השבוע: ליודעת תמונת השבוע: נואפ

Fragile Dream

New member
^^../images/Emo79.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: לוידעת, הרבה;[ אבל נלך על בוקס D: שיר השבוע לא של THE USED שלכם: The Beatles - Blackbird. קליפ השבוע: Alice In Chains - Heaven Beside You, אני חושבת :O אלבום השבוע: Dream Theater - Octavarium. ^^' עצבון השבוע: עומס מבחנים |: הפתעת השבוע: אומייגד! אין @~# תמונת השבוע: לוידעת נאמ.

O L g i T

New member
אניאניאני!!

שיר השבוע של THE USED שלכם: take it away כנראה שיר השבוע לא של THE USED שלכם: all that remains - not alone קליפ השבוע: וואלה לא יודעת אלבום השבוע: :X עצבון השבוע: היום הייתי ממש עצבנית על אמאשלי אבל עבר לי הפתעת השבוע: לקחו לי את הפלאפון לפני כמה ימים כי דיברתי הרבה, והיום נתנו לי אחד חדש. :| תמונת השבוע:

may90

New member
im sick

שיר השבוע של THE USED שלכם: light with a something שכחתי את השם >< שיר השבוע לא של THE USED שלכם: jane's addiction-jane says קליפ השבוע: -- אלבום השבוע: Incubus-morning view עצבון השבוע: מחזור D: הפתעת השבוע: אני מקבלת את המצלמה לפני פולין הוהו תמונת השבוע: ציור-קישקוש שעזר לי לעבור את מת' ואזרחות

מורני666

New member
שיט נטשתי קצת חחח ../images/Emo60.gif

הדגש|שיר השבוע של THE USED שלכם: Bulimic נראה לי... טוב הוא היחיד שיצא לי לשמוע השבוע [אל תהרגוני] שיר השבוע לא של THE USED שלכם: פשוט כל TBP קליפ השבוע: Slipknot - vermilion part 2. אומייגד. אני --> סליפנוט... מה עובר עלי? O_O הממ הקליפ של השיר ההוא של הלהקה ההיא של ההוא מ"בית ספר לרוק"
XD יצא לא משפט הזוי אלבום השבוע: MCR - The Black Parade עדיין! עצבון השבוע: הממ הממ... נראה לי שהייתי חולה היום. הפתעת השבוע: עזבו סיפור ארוך ><" תמונת השבוע: הטמטום הטמטום...

whatascene

New member
אני מכירה את השיר הזה

הוא ממש לא טיפוסי שלהם, זה בסדר
סתם שיר סטנדרטי כזה.. חח

whatascene

New member
חח של סליפקנוט..

'צטערת, אחרי שראיתי מה שכתבת עליו דילגתי על שאר ההודעה וישר הגבתי.. חח

למעלה