שרשור סופ"ש - in red, blue, green

V e g

New member
שרשור סופ"ש - in red, blue, green../images/Emo34.gif

אז, מה חדש - חוץ מזה שכיף שאין גשם בסופ"ש? המלצות מוסיקה, סרטים, וכו' יתקבלו בברכה. גם חדשות רדיוהד, דיווחים מהראיונות האחרונים - זה המקום. 8 הרצועות הנוספות של In Rainbows אמורות להגיע בקופסא בעוד קצת יותר משבוע, והפסקול של ג'וני גרינווד לסרט "There will be blood" יצא עוד כ-3 שבועות. לפי מה שהבנתי, הוא מועמד להיות מועמד לטקס פרסי האוסקר. מחמיא? אולי, אבל הוליווד והאוסקר לא ממש מעניינים, בעיני.

אזירפאל

New member
כיף שאין גשם? ../images/Emo10.gif

בכל אופן, אני כבר ממש לא יכול לחכות לדיסקבוקס, וגם הפסקול של ג'וני נשמע מעניין. סופשבוע מצויין לכולם!

Latisia

New member
סוף שבוע נעים...

אצלי פה בטורונטו ירד שלג לראשונה השנה, בינתיים השלג לבן ויפה והטמפ' לא כזה קרה אז זה בסיידר. היום בבוקר התעוררתי עם חשק עז לרדיוהד אז החלטתי לשמוע את כול הEP, סינגלים והביסיידים שקיימים... אני שומעת את כול השירים שהאלה לפי סדר יציאתם והדרך הזו שרדיוהד עשו מאז דריל מטורפת. מקסים P: יאאלה שיצא כבר הפס קול של ג'וני. אני מחכה לשמוע אותו. בכול אופן, אני אני אשמח אם תמליצו על סרטים בקלנוע שראיתם. לא מזמן קיבלתי gift card בסך 30 דולר לרשת בתי קולנוע פה אבל אין סרטים טובים לאחרונה. יום טוב (=

no surprises

New member
אני ממליצה בחום על

הדצמברים, ובעיקר על Picaresque שלהם שהגיע אליי סופסוף (חודש וחצי לאחר הזמנתו מדג'נגוס).

Pygmy puff

New member
../images/Emo45.gif האלבום הכי טוב שלהם

בינתיים. למרות שגם The Crane Wife מעולה.

no surprises

New member
אני חושבת שהקריין טוב יותר :)

אפשר לערוך "רשימת פנינים" בכל אלבום, ופיקארסקי אכן יתהדר ב"באס מול", "אנג'לס & אנגלס" ו-"אנג'ין דרייבר", אבל מספיק להזכיר שלקריין יש את ה"קריין 1&2" והשאר לא חשוב בכלל. :)

Pygmy puff

New member
../images/Emo2.gif

אני לא אוהבת את Crane Wife 1&2, הוא תמיד משעמם אותי ואני מעבירה ל-Sons & Daughters. (
)

פוֹלי

New member
דווקא אין לי בעיה עם הגשם ../images/Emo13.gif

הוא ניקה לי את האוטו, שזה כבר טוב. החתולים שלי קצת היו בהלם מהסופות רעמים וברקים - בכל זאת, חורף ראשון שלהם
המלצה - להתכרבל מתחת לפוך עם שוקו ולראות סרט טוב!

Gigantic Boots

New member
כשיורד גשם ממש חזק....

לשים שיר של קיד א'. זה מושלם. במיוחד how to disappear.

למעלה