שרשור סופ"ש

שרשור סופ"ש

[ליאור,סורי,,אבל שבת לא הרבה זמן,ורציתי לענות לפני שבת
] יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?בהיה.אוכל.דיבורים עם חברות. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?סניף.ביה"כ.אוכל.לישון
שיר השבוע שלי:פנים אל מול פנים/גידי גוב ואתי אנקרי קליפ השבוע שלי:-- אלבום השבוע שלי:-- סרט השבוע שלי:שמתי ברז למורה.מומלץ. תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:בנות מקלאוד,המשרד סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע?שלטים להפגנה מחר.מצבה לעכבר הסניף הי"ד. דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:ישב"ג טובה.הכנת השלטים וצביעת הקיר שהיתה מצחיקההההה דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:יש לו חברה
|לב-ש].מקימים סניף חדש
מה תעשו בשבוע הבא?אתפלל לסוף השביתה תמונת השבוע שלי:יש 2.המצבה לעכבר והקיר.אני אשרשר את שתיהן שבת שלום
סופ"ש רגוע

JumpInTheFire

New member
השאלון בלי התשובות:

שיהיה יותר נוח לאנשים לענות :) יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? שיר השבוע שלי: אלבום השבוע שלי: קליפ השבוע שלי: סרט השבוע שלי: תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: סמיילי השבוע שלי: מה עשיתי מעניין השבוע? דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: מה תעשו בשבוע הבא? תמונת השבוע שלי:

JumpInTheFire

New member
שבת שלום ../images/Emo140.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? קמתי ב12, עזרתי לאמא בעיקר ויש לאחי יום הולדת
הכנו עוגה יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? לא חושבת שאעהש משהו מיוחד. אולי בערב מלא שירים ומלא אלבומים.. בקיצור נמרץ, אוורגריי, אירוסמית', לד זפלין, סאבג' סירקוז, בליינד גארדיאן, ג'ימי הנדריקס ומגהדת' קליפ השבוע שלי: - סרט השבוע שלי: - תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: שנות ה70', כ"כ! סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע?
לא הרבה. למדתי, חברות, יצאתי ביום רביעי... דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: יום רביעי, בעיקר. היה נחמד.. וכל הצחוקים בבית ספר :) דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: אבא טס לכמעט שבועיים :/ מה תעשו בשבוע הבא? אלמד, אצא, אקווה שהשביתה לא תגמר.. תמונת השבוע שלי: גדולה מדי...

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifובהזדמנות זו אבדוק את החתימה שלי :)

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? שום דבר מיוחד. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? יש מצב שחבר יבוא אליי בערב ואולי נצא קצת להסתובב. שיר השבוע שלי: Anybody but me של ניקה והנרי אלבום השבוע שלי: חחח Revolution של הנרי וניקה קליפ השבוע שלי: עוד אין סרט השבוע שלי: אין P: תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: משפחת סימפסון כרגיל :S סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? חח כלום! דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: קיבלתי דיסק. דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: היה לי קר מדי מה תעשו בשבוע הבא? פחות או יותר אותו דבר. תמונת השבוע שלי:

יש להכניס נושא להודעה!

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? סידרתי את הבית, אולי בערב נצא. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? לא ידוע. שיר השבוע שלי: גשם-שילה פרבר. אלבום השבוע שלי: - קליפ השבוע שלי: - סרט השבוע שלי: - תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: - סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? כלום\: דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: אתמול כזה.. דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: מרגישה לא טוב. מה תעשו בשבוע הבא? נלמד. תמונת השבוע שלי: -> הוו

Kaoma

New member
גם אני :)

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? מרתון סרטים
יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? אבקר את המשפחה שיר השבוע שלי: Left outside alone- Anastacia אלבום השבוע שלי: Breakaway קליפ השבוע שלי: אין. סרט השבוע שלי: החיים יפים. תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: האי. סמיילי השבוע שלי: (-8 מה עשיתי מעניין השבוע? חגגתי לחברה יום הולדת. דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: ראיתי אנשים נחמדים D: דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: שעמום. מה תעשו בשבוע הבא? אין לי מושג. תמונת השבוע שלי: שיהיה אחלה סופ"ש

שוקו חם- כי כבר חורף.. (כן בטח..)

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? הייתי בבוקר בקניון וקניתי לוח שעם לשים עליו כל מיני תמונות ושטויות שיהיה לצבא.. עוד מעט ידיד שלי בא אלי.. ובערב כבר נראה.. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? נראה עוד לא תכננתי.. שיר השבוע שלי: MY HAPPY ENDING לא היה שבוע קל.. אלבום השבוע שלי: ------ קליפ השבוע שלי: ------ סרט השבוע שלי: ------ תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: לא ראיתי השבוע טלויזיה חוץ מאיזה תוכנית שיש כל בוקר בשעה 6 בערוץ הילדים סמיילי השבוע שלי:
ביחד... מה עשיתי מעניין השבוע? הרבה שטויות והתחלתי לאהוב את הבסיס שלי.. =] דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: התחלתי לאהוב את הבסיס שלי.. חזרתי לחיי הרווקות חחח דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: אני וחבר שלי נפרדנו..
מה תעשו בשבוע הבא? צבא..? כןןן כמה צפוי.. אולי ניקח רגילה בקרוב.. תמונת השבוע שלי: נמחקו כולם בגלל שהHD הלך ופרמטו את המחשב..

maiky17

New member
../images/Emo182.gifאני ../images/Emo13.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? ישנתי. הרבה. סבלתי. אסע לדודה,לה עוד מעט. מעלה מחדש את כל השירים לאיי-פוד (הכל נמחק
)
יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? נוסעת עם אמא לת"א. אח"כ להפגנה.
שיר השבוע שלי: "ביום שמש יפה" - עברי לידר.
קליפ השבוע שלי: "It's not your fault" - New found glory.
אלבום השבוע שלי: "Coming home" - New found glory.
סרט השבוע שלי: White chicks.
תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: That 70's show (שוב).
סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? כלום!
דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: לא משהו מיוחד.
דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: גם לא משהו מיוחד
מה תעשו בשבוע הבא?אתפלל שתסתיים כבר השביתה.
תמונת השבוע שלי: X

b a t e l 1 8 2

New member
עונהה...

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?הייתי בת"א.. קניתי סווצ'ר ותיקXD יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?אממ כנראה אלך להפגנה. שיר השבוע שלי:S Club 7 - Don't Stop Movin' אלבום השבוע שלי:Chris Daughtry - Daughtry (2006) קליפ השבוע שלי:אין סרט השבוע שלי:אין תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:סיינפלד סמיילי השבוע שלי:אין מה עשיתי מעניין השבוע?אממ יריד המותגים.. דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:קניתי דברים שרציתי . דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:קשר ארוך הסתיים רע. מה תעשו בשבוע הבא?אממ כמו תמיד מקווה לחזור ללימודים.. תמונת השבוע שלי: ------------>

עונה

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? הלכתי לתופרת ולקנות משו לאחותי,אכלתי,ישנתי יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? הלכתי לבקר את סבא וסבתא,ישנתי שיר השבוע שלי: Wake up call - Maroon 5 אלבום השבוע שלי: קליפ השבוע שלי: סרט השבוע שלי: תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: המירוץ למיליון 4 סמיילי השבוע שלי: מה עשיתי מעניין השבוע? פשוט כלום דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: היה מבחן בספרות והלך בסדר דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: השתעממתי בבית מה תעשו בשבוע הבא? אשתעמם עוד תמונת השבוע שלי:

באיחור קצת../images/Emo9.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? קמתי ממש מוקדם, צרבתי לאבא את הדיסקים של החתונה, הלכתי ליריד המותגים לקנות קצת בגדים לחורף, וישר משם לקחתי רכבת לנהריה.. הייתי בשבת בשלומי והיה ממש נחמד!:) יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? שבת בשלומי, כאמור. שיר השבוע שלי: איש יקר-עברי לידר אלבום השבוע שלי:עומד על נייר-אביתר בנאי קליפ השבוע שלי: - סרט השבוע שלי: - תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: הרווק. אני כזאת נקבה. סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? הממ.. שאלה טובה. דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: הולך לי.:) דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: נראה לי שהתחלתי לפתח מחלה, כאבי אוזניים, גרון..
מה תעשו בשבוע הבא? שאלה טובה.. תמונת השבוע שלי:

עונה =]]

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? חברים יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? חברים ואיבדתי מפתח של הבית חחח שיר השבוע שלי: יש מלאא אלבום השבוע שלי: אין קליפ השבוע שלי: אין סרט השבוע שלי: ספידרמן תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: סימפסון סמיילי השבוע שלי: D: מה עשיתי מעניין השבוע? אמממ האמת כלום דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: אמ הכרתי אנשים חדשים D= דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: רבתי עם ידיד שלי =/ מה תעשו בשבוע הבא? ימשעך להשתעממם חח תמונת השבוע שלי: נההה

למעלה