שרשור סופ"ש

V e g

New member
שרשור סופ"ש

אז, איפה אנחנו עומדים? אתם מוזמנים לעדכן אותנו בהתפתחויות רדיוהד האחרונות. אני אישית לא מעט זמן מחכה לדעת מהם mk1,2. וחוץ מזה, כולל אותכם חדשים שהצטרפו, אתם מוזמנים להמליץ לנו על כל מה שחדש לכם: מוסיקה, סרטים, ספרים וכו'

Faust Arp

New member
ממליצה על הדיסק של פיונה אפל

Extraodinary machine ממש מצויין, לאחרונה התחלתי להתעמק במוזיקה שלה, היא מעולה
ואתמול קניתי את הוורי בסט של הסמיתס, יש מבצע בטאוור רקורדס שני דיסקים ב100 שקל, אחלה מבצע:)

Knives Out

New member
דיסק מעפן לדעתי

הראשון אוכל אותו לארוחת בוקר, צהריים וערב

Faust Arp

New member
לא שמעתי את הראשון

אני יודעת שיש לה דיסק עם שם ממש ממש ארוך :-O זה זה? או שזה השני?

dresner

New member
מופע../images/Emo91.gif

Polvere - מועדון הגדה השמאלית בתל אביב, שבת ב-21:00 הגיטריסט יובל הרינג הוא אחד מיזמי האירועים הבולטים בזירת הרוק העצמאי בישראל, בנוסף לחברותו בלהקה הנהדרת "לבנון". הרינג הוא האיש העומד מאחורי פסטיבל פולקל'ה, שהתקיים לא מכבר בפעם השלישית, ובחודשים האחרונים הוא הביא לארץ כמה מוסיקאים מעניינים מאירופה, שפועלים על קו התפר הפורה שבין פולק, נויז ורוק ניסיוני. בסוף השבוע יופיע בישראל, בהזמנתו של הרינג, הצמד האיטלקי המצוין "Polvere", שבו חברים מתיה קולטי וחווייר איריונדו. את המוסיקה של "פולוור" אפשר לכנות פוסט-בלוז: הבסיס הוא הצליל, המקצב והתחושה של הבלוז הישן, אבל קולטי ואיריונדו בונים מעליו שכבות נוספות, מופשטות ומודרניות יותר, ששואבות בין השאר מאוונגרד, נויז, אלקטרוניקה ומוסיקה מינימליסטית. לפעמים זה נשמע כמו שיר של טום וייטס ללא ערוץ השירה (כלומר, כמו סירים ומחבתות שנופלים בזה אחר זה על גיטרה לא מכוונת), ולפעמים זה מזכיר את הפסקולים המופלאים שאניו מוריקונה הלחין לסרטים איטלקיים עלומים בשנות ה-60 ה-70. כך או כך, גם ברגעיה הקפריזיים-לכאורה אפשר לחוש בהיגיון (העקום במקצת) העומד בבסיס המוסיקה של "Polvere", שהיא תמיד מלאת דמיון ומרתקת. בנוסף לשתי ההופעות של הלהקה בסוף השבוע, תופיע "Polvere" ביום ראשון בחנות הספרים "עשן הזמן" בבאר שבע. את שלוש ההופעות תחמם להקת "קטמין" ובהופעה במוצאי שבת בתל אביב תהיה גם הופעת חימום של להקת "TV Buddhas". סירים, מחבתות וגיטרה לא מכוונת. בן שלו (מתוך מוסף "גלריה" של עיתון "הארץ") הנה קישור למייספייס של הלהקה למי שמעוניין...

lifahead

New member
מישו ראה עכשיו את רדיוהד ב סאטרדיי נייט לייב?

מ2001... אממ אני ממליצה על אליוט סמית חמודי קטן ופיג'יי החדש עוד לא קניתי אבל שמעתי נשמע ממש טוב!

שבת שלום! מצאתי Reckoner בגרסא ישנה

או משהו כזה... מילים שונות לגמרי... בהופעה מ2001 אם אני לא טועה. מצאתי את זה בתיקית Unreleased שיש לי על דיסק Mp3 ישן... רציתי להשמיע אבל אין איך לצרף קבצים כבדים... עוד שבוע וחצי לתולעת!

Pygmy puff

New member
או שלא

הם מעולם לא אמרו ש-Reckoner זה השם הרשמי. למעשה, מאז שיצא אין ריינבוז אנשים מעדיפים להתייחס אליו בתור "Feeling Pulled Apart by Horses" -שם נוראי, אגב- על שם השורה הראשונה שלו.

dresner

New member
רקונר "הישן"

הוצג לראשונה כשיר חדש ע"י אד בינואר 2000, ונוגן בגירסת הלהקה כולה ביוני2001 בארה"ב. ידוע כאחד מהשירים היותר כבדים, הן מבחינת הליריקה והן מבחינה מוסיקלית. אפשר למצוא עוד גירסה אקוסטית של ת'ום בלבד על גיטרה בהופעה אינטימית מאפריל 2005. למידע נוסף ולקריאה נוספת

למעלה