שרשור סופ"ש. :)

mikmik000

New member
שרשור סופ"ש. :)

אז ככה.. ראיתי בהרבה פורומים שעושים שרשורי סוף שבוע, משני סוגים-הסוג האחד הוא סיכום של כל מה שהלך בפורום באותו שבוע [חדשים, הודעות מומלצות וכו'], והסוג השני הוא שאלון שבועי. כרגע אני רואה שהפורום קצת מת לצערי :( [תתחילו ליהיות פעילים חח... אני מרשה לכם לפתוח הודעה על כל דבר שבא לכם שקשור לסדרה, אפילו סתם אם בא לכם להגיד "יא, ראיתי עכשיו שוב את פרק X, וג'ים ממש חמוד שם!" או אפילו אם סתם בא לכם לשים תמונה חדשה של מישהו מהקאסט], אז החלטתי ללכת על השאלון השבועי. מקווה שתשתפו פעולה.
משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: המסקנה של השבוע: ציטוט השבוע: סרט השבוע [אפשר יותר מאחד]: פרק בסדרה [אפשר יותר מאחד]: פרק ב"המשרד": שיר השבוע [אפשר יותר מאחד]: תמונת השבוע:

mikmik000

New member
עונה ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הייתה היום בריתה לאחיינית שלי אז היה ממש כיף, וגם יצא לי לראות אותה המון השבוע, שזה כבר דבר טוב :] חוץ מזה שלכבוד הבריתה קניתי בגדים חדשים :) משהו רע שקרה השבוע: הפורום לא פעיל :( זה ממש מבאס אותי מהחשש שתפוז יחשבו שהם עשו טעות בזה שפתחו אותו, ויסגרו.. אני יודעת שכרגע אין פרקים חדשים, אבל עדיין אפשר לדבר על מיליון ואחת דברים שקשורים לסדרה\לשחקנים\לפרקים קודמים\לדיוידי, או אפילו לשביתה עצמה שמונעת מאיתנו פרקים חדשים של המשרד. המסקנה של השבוע: למחשב שלי יש את התקלות הכי מוזרות בעולם. :\ כל שבוע משהו אחר.. השבוע הוא החליט שהמסנג'ר לא עובד, וכבר שבוע שלם שאני בלי מסנג'ר ><" ציטוט השבוע: "I'm not as think as you drunk I am!" [מסקראבס
] סרט השבוע [אפשר יותר מאחד]: לא זוכרת בידיוק אם זה היה השבוע חח אבל יצא לי לראות לאחרונה את רטטוי ואת היירספריי. שניהם חמודים, למרות שמהיירספריי עשו קצת יותר מידי ביג דיל. רטטוי לעומת זאת, באמת היה ממש חמוד. פרק בסדרה [אפשר יותר מאחד]: הפרקים בכל הסדרות שאני רואה [כרגע 34.. ממה ששודר כמובן כי יש כמה שלא שודרו השבוע בגלל השביתה\חג ההודיה] + השלמות של מכושפות [צפייה חוזרת בעונות הראשונות], וגראונדד פור לייף [קומדיה חביבה שיצא לי לראות ביס ועכשיו החלטתי להוריד]. פרק ב"המשרד": יצא לי לראות את הדנדיס, ואת אופיס אולימפיקס השבוע.. 2 מהפרקים האהובים עלי 3> שיר השבוע [אפשר יותר מאחד]: כל השירים של מיסי הייגנס
גיליתי אותה לפני כמה שבועות בזכות פרק של סמולוויל, ואח"כ גם זיהיתי את אותו השיר באנטומיה של גריי. יש לה שירים ממש יפים.. מומלץ. תמונת השבוע: אני לא מצליחה משום מה להוסיף תגובה ב"הוספת תגובה", אז אני אאלץ לוותר על תמונה הפעם.

dan the man

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע:המחשב חזר לפעול באופן סביר..ויצא מיקוד מתמטיקה ממש טוב... משהו רע שקרה השבוע:שום דבר מיוחד..וטוב שכך המסקנה של השבוע:נגמר שליש א'...והמצב הזוי...וזה באסה למצוא נייר במילקי שלך ציטוט השבוע:לא יכול לחשוב על משהו.. סרט השבוע [אפשר יותר מאחד]:ספרות זולה פרק בסדרה [אפשר יותר מאחד]:בערך כל העונה הראשונה של האוס פרק ב"המשרד":אממ ראיתי את הסצנות שירדו בעריכה מגיי וויטש הנט שיר השבוע [אפשר יותר מאחד]:Unwritten-Natasha Bedingfield תמונת השבוע:אין לי כח לשים אבל זה התמונה של מוז מהפרק איפה שדוויט לוקח את ראיין לחווה שלו חח ומוז מופיע עם חולצה שכתוב עליה FEAR

afterglow1

New member
עונה ../images/Emo9.gif

אני שמחה שאין לך בעיה בנוגע לפתיחת שרשורים כי יש לי כמה רעיונות בנוגע לכל מיני שרשורים
משהו טוב שקרה השבוע: ריאיון ממש טוב לקראת שירות לאומי
משהו רע שקרה השבוע: אין משהו מיוחד
המסקנה של השבוע: קובייה הונגרית זה השטן
ציטוט השבוע: "הטרגדיה של החיים היא שאנו נעשים זקנים מוקדם מדי וחכמים- מאוחר מדי" (בנג'מין פרנקלין)
סרט השבוע: "אמריקה X" - סרט אדיר שאף פעם לא נמאס לי ממנו.
פרק בסדרה: אממ.. הפרק השבועי של "בוסטון ליגל" היה ממש מצחיק (כמו תמיד) והפרק הראשון של "עבודה ערבית" מאוד מבטיח
פרק ב"המשרד": back from vacation- הסיבה לכך היא מאוד דבילית: אני פשוט נקרעת כל פעם כשאני רואה את ה"ראסטה" של מייקל...
שיר השבוע: hold on my heart- genesis, always on my mind- pet shop boys,2 hearts- kylie minogue
תמונת השבוע: ג'ון קרסינסקי בקמפיין ל"גאפ"
!

mikmik000

New member
איזה חמוד הוא ../images/Emo99.gif

וכמובן שאין בעיה בקשר לפתיחת השרשורים.. כל עוד הפורום לא מוצף מידי [וכרגע הוא ממש לא
חח], זה לא קריטי לנצל"ש כי אין שרשורים חדשים וחשובים שנדחקים למטה. ככה שכרגע בכיף תפתחי איזה שרשורים שבא לך

F r e c k l e s

New member
עונה

טוב אין לי שומדבר טוב\רע\מסקנה אז אני אדלג ציטוט השבוע: "Welcome to hell " (דווין מליטל מיס סאנשיין) סרט השבוע [אפשר יותר מאחד]: ..ליטל מיס סאנשיין - חחחח הקטע של סטיב שהוא רץ בטירוף למלון כל כך הזכיר לי את הקטע במשרד בTHE FIRE וב MONEY חח יש לו ריצה קורעת.. פרק בסדרה [אפשר יותר מאחד]: אהבתי את פרקי ה THANKS GIVING של צ'אק וגוסיפ גירל השבוע פרק ב"המשרד": הפיילוט ( החיקוי של היטלר גורם לי לבכות מרוב צחוק כל פעם שאני רואה את הפיילוט) וTHE INJURY חחח רציתי לראות שוב את דוויט אחרי הזעזוע מוח
הוא היה כל כך חמוד ..חח ואני גם אוהבת את כל קטעי ריאן\מייקל בפרק הזה .. איך שהוא שלח אותו לקצה העולם בשביל שיביא לו בטטות .... חח והקטע שריאון ריסק לו אספראין לתוך הפודינג
שיר השבוע [אפשר יותר מאחד]: ROMEO AND JULIIET של THE KILLERS שיר כלכך יפה ( במקור של דייר סטרייטס ) תמונת השבוע:.. לא מצליחה להוסיף תגובה עם תמונה

Evil T

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע: לא מצליח לזהיזכר במשהו מיוחד משהו רע שקרה השבוע: כנ"ל המסקנה של השבוע: פייסבוק זה מגניב ציטוט השבוע: How to stop an exploding man (לא ממש ציטוט אבל זה היה ממש מצחיק) סרט השבוע [אפשר יותר מאחד]: אמריקה X (בפעם הראשונה ראיתי את הסוף) פרק בסדרה [אפשר יותר מאחד]: הפרק האחרון של העונה הראשונה של גיבורים ששמו הוא ציטוט השבוע שלי פרק ב"המשרד": אתמול ראיתי חלק מבן פרנקלין שיר השבוע [אפשר יותר מאחד]: כנראה שPSYCHO KILLER... תמונת השבוע: אני בתגובה מהירה וזה

DearPrudence

New member
^^../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הופעה שעושה קאברים לביטלס. היה מעולה! חברה שלי מחיפה הייתה פה שיחות טובות קניות!:] הרבה ת"א.. משהו רע שקרה השבוע: ציון שש שנים למותו של ג'ורג' האריסון
המסקנה של השבוע: מראה יכול להטעות. וצריך לברר דברים ולא סתם להסיק מסקנות ציטוט השבוע: "It is the end or it just begin?" סרט השבוע [אפשר יותר מאחד]: מעבר לי'קום! פרק בסדרה [אפשר יותר מאחד]: גיבורים (2.10) אבודים - כל מה שהיה באקסטה הוט הישרדות (עונה עשירית) CSI עונה 7 CSI ני יורק עונה שלישית פרק ב"המשרד": 4.02
. שיר השבוע [אפשר יותר מאחד]: או, המון המון של הביטלס. גם רגיל וגם מהפסקול של מעבר ליקום תמונת השבוע:

Matt Leblanc

New member
עונה (ותגידו שזה לא סופ"ש!!!)

משהו טוב שקרה השבוע: כמעט השלמתי סקראבס (שמתי לב שאני מתחיל לראות כל סדרה שמיקמיק רואה :p) משהו רע שקרה השבוע: השביתה עומדת להגמר... ציטוט השבוע: "everything comes to poo, our number one test is your number two" פרק בסדרה [אפשר יותר מאחד]: אני מניח שהמוזיקל של סקראבס פרק ב"המשרד": גיי ויטץ' האנט תמונת השבוע: תגובה מהירה...

mikmik000

New member
זה לא סופ"ש. ../images/Emo11.gif

[נו מה, אמרת להגיד.
] חחח זה לא קשה במיוחד לראות סדרות שאני רואה, כי אני רואה כמעט כל סדרה שקיימת XD אבל סקראבס באמת שווה צפייה
היא ממוקמת בטופ אצלי ביחד עם המשרד, חברים ואבודים.

למעלה