שרשור סופ"ש

vegetable man

New member
שרשור סופ"ש

אתם מוזמנים להעלות כרגיל המלצות לסרטים, מוסיקה, ספרים וכו' או לבילוי האולטימטיבי מבחינתכם לסילבסטר...עבור אלה שעדיין לא החליטו. או שלא בא לכם לעשות משהו בסילבסטר, גם זאת אפשרות

michael meiri

New member
יש!!!! סילבסטר

עוד תירוץ של אנשים להיות שמחים, חבל שרק אני לא, הכל אותו דיכאון, עוד מסיבת סילבסטר שכולם יספרו את העשר שניות האחרונות (רק שהפעם מוסיפים שניה לדקה האחרונה של הסילבסטר) ואז כמה אנשים מתנשקים, ואני שיכור מדי כדי לדעת מי אני, ואז אני מתחיל ללחוץ על כולם לשים רדיוהד וכולם אומרים "אוי נו זה זה שאוהב רדיוהד" ואז בסופו של דבר אני שם JUST ואז אני שמח. ואז הם שמים לני קרביץ, ואז אני עצוב שנה טובה לכולם

milkofamnesia

New member
סילבסטר!!!!!

מסיבת סילבסטר שבה אני אשתכר רק כי אין משהו יותר טוב לעשות אין בנות, אבל יש וודקה... ושמפניה...ובירה בקיצור יש הרבה אלכוהול לפחות אני אוכל לצעוק בקולי קולות bombs over baghdad novii god here i come

LostChild

New member
יאמי

אני מתחיל את היום במורנינג מייהם ליין האפטרים של קפה ברזילי -הרבה טכנו קשוח ומתפורר כל זאת עד השעה אחת עשרה משם אם לא יקחו אותי באלנוקה אמשיך לרייב של סטריט פרידום עד שהמשטרה תגיע אה כן ואני חוגג גם בתאריך זה (31.12) את יום הולדתי השמונה עשרה תהנו

kittycatbone

New member
חח זהו..

לא שאני בהכרח עושה משהו מיוחד כל כך היום.. אבל חפיף

milkofamnesia

New member
ארקטיק מונקיז..

דרך אגב אני ממליץ על האלבום הראשון והמשובח של הארקטיק מונקיז!!! Whatever People Say I Am, That's What I'm Not

Mode Designer

New member
שנה טובה לכולם!!

שנה מוסיקלית, רומנטית ומלאה הפתעות נעימות. אני הולכת למסיבה בווילאמסבורג, שזה בערך הפלורנטין של ניו יורק. זו שכונה של אומנים תפרנים ושאר ירקות, ובניגוד לכל מסיבת סילבסטר שעולה מינימום $125, הם לוקחים רק $15.

tuvalg

New member
המלצה

המופע החדש של אהוד בנאי "קשר לאחד" אקוסטי, רגוע וממש כיף, רק הוא והאקוסטית, ולפעמים גם המפוחית מומלץ בחום!

kittycatbone

New member
שנה טובה ומוצלחת לכולם../images/Emo70.gif

אני הולכת סתם להיפגש אצל חברה ועם חברים בסילבסטר.. הממ אבל חפיף זה לא כל כך אכפת לי
וסתם אם מדברים על מה שהיה לי השבוע, הייתי בכנס באפי והיה כזה מגניב וכיף
המחזמר היה סופר מגניב

למעלה