שרשור סופ"ש

vegetable man

New member
שרשור סופ"ש

כרגיל, מוזמנים להעלות המלצות... שיהיה בהצלחה למכבי, ושבת נפלאה

lifahead

New member
אוקיי

אממ הגיטריסט לשעבר של אלג'יר..יש לו שני דיסקים והוא פשוט כותב מדהים ויש לו הופעות מרגשות עד דמעות. היתי בהופעה שלוליפני כמה ימים והילדה שישבה לידי בכתה בבתוך הצינורות.. חח ואני מבינה אותה וואי מרגש עד המוות..

LostChild

New member
יוצר אדיר ואדם נחמד גם כן

יצא לי לפגוש את גבריאל כמה פעמים עקב חבר משותף שיש לנו האלבום שלו הוא באמת דבר יוצא דופן ומעניין אך בהופעה עוד לא הייתי

avki

New member
../images/Emo45.gif אולי היוצר המקורי ויוצא הדופן

הדופן ביותר שקיים היום בארץ. יוצר מדהים. הוא למשל אחד האנשים שאני מעריך מתחום המוזיקה שאני שומע. מי בא להופעה בבארבי?

kittycatbone

New member
הממהממ..

ממש התמכרתי בזמן האחרון ל-devics.. להקה מגניבה שהממ.. היה שיר אחד שלהם בפרק של באפי שאני מאוד אוהבת (שנקרא key) ואז התחלתי להקשיב לעוד כלמיני שירים שלהם.. שהם למען האמת מאוד שונים מזה... אבל עדיין מאוד נחמדים
וגם הקשבתי השבוע המון לbjork, וגם ל-lady&bird... הו והשמעתי לאמא שלי את האלבום hail to the thief שתבין על איזה להקה אני מדברת לה עליה, והיא דווקא נראה לי אהבה ^^ חעחע. חוץ מזה אני סופשבוע הזה הולכת לשקוע בלעשות דפי עבודה במחשבים, בגלל שיש לי מתכונת ביום ראשון. בלעכס. אני בחיים לא אצליח לעשות את כולה בזמן שיש לנו לעשות את המבחן

scooby4

New member
דולי סיטי (אורלי קסטל בלום)

אני קראתי את הספר מלפני חצי שנה, נזכרתי בו כשיצא 'טקסטיל' מלפני לא הרבה זמן ונתתי אותו לאחי הגדול, שייקרא גם. אני מתכנן גם לקנות את 'טקסטיל' בקרוב. אני חולה עלייה. אני חולה, בגדול. בטלוויזיה יש עכשיו כמעט כל יום "משפחה בהפרעה". פרקים שאמנם כבר ראיתי, אבל זה לא משנה. האסתטיקה שם בכלל, גם מגניבה אותי.

LostChild

New member
Flaming Lips

The Flaming Lips - Yoshimi Battles The Pink Robots פוסט רוק עדין - עונג שבת

למעלה