שרשור סופ"ש

Knives Out

New member
שרשור סופ"ש

או שמישהו שכח לעשות השבוע, או שהשרשור נעלם ונקבר עמוק בנבכי הפורום בעמ' 2. בשני המקרים אין לי כוח לבדוק, מקסימום תמחקו את האשכול.. 2 דברים - 1) אעחשלעחאעשעלחאעחאלע!! צרפת ניצחה את ברזיל! WTF? WTF! עכשיו גרמניה תיקח את צרפת ואני אתבאס. 2) משום מה אני נמשך ללהקות עם השם Radio. קניתי את האלבום Return to the cookie mountain של להקת TV On The Radio וזה אחד האלבומים הטובים ששמעתי בזמן האחרון. מוסיקה אלטרנטיבית מוזרה משולבת עם מוסיקה שחורה, משהו מוזר לחלוטין אך יפייפה באותה המידה. יחד עם זאת, הלהקה גם הוציאה בהוצאה ביתית פעם בזמנו אלבום( דיסקים שהם צרבו בבית XD וחילקו בהופעות בלי מכירה בחנויות ) שנקרא Ok Calculator, פרפרזה לאוקיי קומפיוטר. אלבום מהתחת, אבל לא נדון בזה כעת. :p בכל מקרה - שווה לנסות!

LostChild

New member
מלבד הדמיון בין שמות האלבומים

אין כל קשר בין Ok Calculator ל- OK Computer

שאלה מטומטמת....מה זה XD?

כל הזמן משתמשים בזה...ואני לא מבין מה הקטע

avki

New member
ה"X" זה העיניים, וה"D" זה הפה הצוחק

סגנון מנגה כזה...

Knives Out

New member
לא, זה יותר סגנון סאות'פארק..

ואתה צודק, LostChild , אין שום קשר.

kittycatbone

New member
תטה את הראש שמאלה,

ודמיין שזה איש עם עיניים סגורות ופה פתוח, הצליח? XP (חח ועכשיו זה עוד מבחן לבדוק את הבנתך, נחש מה ה-XP אומר???
)

vegetable man

New member
הרעיון היה

לראות אם מישהו אחר יעז לפתוח שרשור במידה ואני לא יכול. לא חייבים לחכות לי, אתה יודע

kittycatbone

New member
המממ סופ"ש...

אז מה קרה לי בסופ"ש? היה לי מחשב חדש ומהיר והורדתי כלמיני שירים וכאלה (שיט אסור לדבר על זהXP חיח) ואז אתמול בבוקר כשניסיתי להיות במחשב, באמצע ששלחתי כאן הודעה המחשב נתקע ומאז נעלמו עקבותיו של הווינדוס. כאילו סתם אני מנסה להשתמש בלשון יצירתית למרות שהמטאפורה לא קשורה, אבל משהו נדפק בווינדוס ואני לא יכולה להיות בינתיים במחשב ה"חדש" שלי
כל מקרהההה, הורדתי (ושוב סליחה על מילת ה-ה' אבל זאת להקה שאי אפשר ממש למצוא דיסקים שלה בארץ אז יסלחו לי? XP) כלמיני שירים ישנים/חדשים בשבילי של הלהקה המעולה laika שאני אוהבת כל כך! דבר ראשון, מאותה להקה בא הכינוי שלי (מן השיר black cat bone), וזאת להקה מוזריקואית שכזאת שהיא בעצם אלקטרוני שמשלב כל מיני כלים שונים וסגנונות שונים. אני פשוט מתה על הלהקה הזאת, וכל שיר אצלה הוא שונה כל כך מהאחר..! ממליצה ביותר!

kittycatbone

New member
כמובן שלינקים וכאלה..

אבל גם עניין ההורדות די אסור... למרות שאולי במוזיקה זה קצת יותר גבולי, אבל למשל בפורומים של סדרות טלוויזיה להתחיל לדבר על הורדות של פרקים ודברים כאלה זה לא ממש מותר בתפוז..

למעלה