שרשור סופ"ש

V e g

New member
שרשור סופ"ש

כרגיל, מוזמנים להעלות המלצות על סרטים, מקומות, ספרים וכמובן מוסיקה או כל דבר אחר. שיהיה אחלה סופ"ש לכולם :)

פוֹלי

New member
קצת נחת ישראלית

שמעתי השבוע הרבה יוסי בבליקי (הגברת עם היהלומים, אלבום המצעדים). בין לבין הכנסתי גם את פונץ' לעניין.

avki

New member
../images/Emo45.gif שלום גד הוא נפלא, וכמו כן

יוסי בבליקי וכמובן שפונץ', שמתעלים על שניהם אף יחד.

V e g

New member
and it rained all night

השבת שמעתי (וניגנתי) את Ok Computer אחרי לא מעט זמן. זה הזכיר לי את חורף 97' שחרשתי עליו. הוא באמת גם אלבום די חורפי.

Roy1232

New member
אני חושב להעלות סקירה מקיפה

של ok c בזמן הקרוב.. יש לי הרבה מה להגיד עליו אחרי חצי שנה+- מאז הפעם הראשונה ששמעתי אותו.

kittycatbone

New member
מדברים על האלבום של ת'ום,

שמעתי אותו היום ואיזה יופי
חחח. ממש דיסק חורפי לדעתי
אהה, ואני גם מאוד ממליצה על devics, ממש להקה חמודהההההה^^

רדיוהד להקה דיי חורפית

אני זוכרת ששנה שעברה אני נסעתי עם חברה באוטובוס וירד מבול בחוץ ושמעתי בפעם הראשונה את everything in its right place וממש התאהבתי בהם, ההגדרה 'להקה-חורפית' בנויה עליהם ממש טוב. :)

scooby4

New member
...Olivier Messiaen - Vingt regards

אחד מיני רבים, אבל עדיין- מספק סיבה לאהוב פסנתר. אבל זה לא חורפי. זה לא עונתי בכלל. [מישהו בכלל העלה את הנושא מלכתחילה? לא ברור]. עוד: Kenny Burrell With Coleman Hawkins - Bluesy Burrell Prokofiev - Piano Sonata No. 7 in B flat, Op. 83 ניסיתי להקשיב ל- Rilo Kiley, ב- Take Offs And Landings: לא אהבתי. לא ממליץ. לא עכשיו. לילה טוב.. או בוקר טוב, למשוגעים.

breath in

Anna Nalick - Breathe ללכת הרבה לים בלילה, לראות זריחה במוצ"ש כי היא יפה, להיות מתחת לפוך (עדיף עם האהבה שלכם), לא לצאת מהבית אם לא מוכרחים, לא להיות חולים, לשתות הרבה מרק ירקות ולא לעשן. שבוע טוב.
.:)

Solstice Coil בערוץ 24!

הקליפ של Deep Child עלה לשידור בימים אלה בערוץ 24. כעת אנו זקוקים לעזרתכם. הצביעו לקליפ באתר של 24 (יש צורך בהרשמה לאתר) או בSMS: שלחו את המסר "2505" למספר 2424. תודה רבה!

למעלה