שרשור סופ"ש

V e g

New member
שרשור סופ"ש

היי חברה, אני מנצל את ההפוגה שכדורים להורדת חום מאפשרים לי בשביל השרשור הזה. אני די גוסס לצערי 4 ימים...אבל זה מתישהו יעבור (מתי???) בכל אופן, מהם המלצותיכם לסופ"ש? אלבומים טובים ששמעתי לאחרונה: dj shadow-the outsider johnny cash-american V קליפים להפעם:

dresner

New member
החלמה מהירה

זה קודם כל, הבריאות. אני ממליץ לך להתכסות תחת שמיכת הפוך, לאכול המון מרקים, העדפה אישית שלי בטטה, וכמובן לשתות הרבה תה. לאחרונה התחלתי לשמוע Aphex Twin בהמלצת ידידה, שסיפרה לי שהשפיע רבות על רדיוהד. בינתיים די אהבתי, מוסיקה אלקטרונית אינסטרומנטלית עם מקצבים שונים ומשונים.... שיהיה לכולם סופ"ש מוצלח.

V e g

New member
תודה

לך וגם לשאר. מצבי למרבה הצער לא הרבה יותר טוב... הפוך, התה והמרקים זה בדיוק מה שעשיתי בימים האחרונים רק בלי הבטטה. Aphex Twin חובה. לכל מי שתוהה איך המוסיקה האלקטרונית התפתחה, הוא אחד האחראים לזה...

Paranoidd

New member
המלצה ללילות הקרים..

עמיר לב ... בעיקרון הכל אצל עמיר לב... אבל אם להמליץ על אלבום הייתי אומר ש'פעם בחיים'... הוא יטפל בבעיית הדיכאון המועט שהחורף היבש הזה מציע ויגביר אותו בקול צרוד כזה וכיפי... תהיו בריאים... שבת שלום..

פוֹלי

New member
ג'ירפות

"משוחח עם כיסא" ו- "גג" החדש שלהם, פשוט אלבום מופתי. שבוע הבא אולי נראה אותם בבארבי
החלמה מהירה ווג'

Paranoidd

New member
הג'ירפות מעולים

האלבום האחרון שלהם 'גג' פשוט ענק..! האלבום הראשון שלהם גם טוב אבל 'גג' פשוט מעולה.. מצטרף להמלצה...

Latisia

New member
המלצה:

the who- tommy... זה אלבום אופרת רוק. אלבום דיי חביב. אהבתי את רובו. והפס קול המדהים של הסרט velvet goldmine. ממליצה במיוחד עלNeedle in the Camel's Eye, Ballad Of Maxwell Demon, T.V. Eye ואלה שת'ום וג'וני כתבו בשביל הפס קול. בטוח שכחתי עוד כמה שירים ממש טובים ממנו. משום מה אבל לא אהבתי את הסרט עצמו כמו שאהבתי את הפס קול. ברובו הסרט שיעמם אותי או סתם עיצבן.

Latisia

New member
ממ משיגים את מה?

אממ אני מאמינה שאפשר להשיג את טומי וגם את הפס קול בחנויות המוזיקה או אממ.. אינטרנט ותוכנות שיתוף?!?! velvet goldmine פשוט טוב!!

SLIPPERYSLOPE18

New member
תרגיש טוב ../images/Emo13.gif

[אתה עדיין חולה?] אני ממליצה על Girls wander by mistake של הסיסטרז אוב מרסי!! הם פשוט טובים
וגם על הפסקול של רוקי הורור פיקצ'ר שואו. כן כן. בלונד האלה ממש מאופקים בהופעות

V e g

New member
מאופקים זה טוב

ותודה גם לך. אני אוהב שאמן מתרכז בנגינה ובשירה שלו, או תאטרליות במינון סביר. הם אמנים אמיתיים - שימי לב גם שאין עניין של אגו: הם לא מפרטים ע"ג האלבומים מי אחראי למוסיקה והמילים ביניהם. פשוט Blonde Redhead ב-MTV2 הממוסחר יש לך כ"כ הרבה הרכבים שמשתוללים בהופעות. סבבה, אבל מי שומע עליהם עוד יומיים...

SLIPPERYSLOPE18

New member
שים לב אבל שגם ת'ום

לא בדיוק מאופק בהופעות של רדיוהד... וזה שבנאדם מתפרק קצת בהופעות לא אומר שהוא ממוסחר או משהו :) בבלונד באמת אין אגו וזה מה שיפה בהם ..... ואיך אתה מרגיש?

Latisia

New member
אה סיסטרז ובלונד בטיפול! (=

girls wander by mistake זה אלבום?! או שיר? אממ וזה מממש זוועה עדין לא יצא לי לראות רוקי הורור פיקצ'ר שואו! אני כבר שנים שומעת על הסרט הזה כול הזמן :/ אני אחפש בספריה! דרך אגב לפני שבוע יצא לי לראות את "dancer in the dark" עם ביורק וזה סרט נחמד אבל קשה מידי ועצוב. יומיים אחרי זה הסתובבתי בדיכאון מהסרט ולא הצלחתי להוציא את זה מהראש. חה הקטעים שהם פתאום מתחילים לשיר ולרקוד מזכירים לי סרטים הודים חח.. משעשע. בעקרון אהבתי רק את השיר של ביורק מבצעת עם ת'ום.

SLIPPERYSLOPE18

New member
גירלז וואנדר זה אלבום, כן [:

ואלבום ממש טוב!! 19 שירים וכל שיר מעולהה!!! תראי, זה סרט שדי חייבים לראות :) גם את דאנסר אין דה דארק אני דפנטלי חייבת לראות ... איפה השגת את הסרט הזה? ואני אנסה להשיג את הסאונדטרק בחנויות מוזיקה.. תודה [=

Latisia

New member
תראי זה קצת שונה פה...

אצלנו פה בסיפריות (ספרים וכזה) יש מבחר ענקי זה דיוידי וכאלה... ויש לי מנוי לספריה אז אני הזמנתי את זה מראש וקיבלתי אותו אחרי כמה שבועות וצפיתי חח... אבל ממ אפשר בטח להשיג דרך האינטרנט או ספריית דיוידי ווידאו?! זה מגניב אני לוקחת איזה 5 סרטים ואפילו יותר בכול שבוע וזה חינם (משום מה! חח זה ספריה) ורוב הזמן יש סרטים דיי חדשים אבל את הדנדשים ממש צריך כבר לשכור הוידאו סטור.

asaphxiix

New member
קליפ קליפ קליפ!! בל וסבסטיאן

מי שמכיר את השיר היפהפה, אני ממש ממליץ על הקליפ של Funny Little Frog אחלה בל וסבסטיאן לכולם :)

Paranoidd

New member
בל אנד סבסטיאן

אני ממש אוהב את השיר שלהם ..get me away from here im dying בכלל להקה נחמדה...

למעלה