שרשור סופ"ש

V e g

New member
שרשור סופ"ש

היי כולם, מוזמנים להעלות את המלצותכם בנוהל הרגיל. גם קישורים לקליפים חדשים (וישנים) יתקבלו בברכה. שיהיה אחלה סופ"ש :)

ממליץ לקרוא בעיתון

7 לילות את הכתבה של רביב גולן על נסיון השגת חוזה מוסיקה בארץ. בואו רק נאמר, רדיוהד לא היו מגיעים פה רחוק.

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| קראתי ../images/Emo45.gif

מראה כמה המצב בארץ עצוב. יש בטח המוני אומנים מוכשרים וגאוניים בארץ שלא עושים כלום בגלל שאין מי שייתמוך בהם. אני חייבת לציין שהניסוי שהם עשו פשוט גאוני. כמה שזה עצוב, משעשע שהחברות תקליטים דחו שירים של 3 להקות כל כך מצליחות.

Anuerysm

New member
אבל שים לב מה שהם כתבו

השירים האלה הם לא הלהיטים הגדולים של הלהקה, אז לך תדע אם זו איזו הקלטה שלהם כשהם היו שיכורים או סתם ניסיון להשמע פסיכדלים ובחברות התקליטים חשבו שזה אמור להיות הלהיט הבא

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| קודם כל, אני בת P:

זה אולי יכול להיות בעייתי, אבל לדעתי כל שיר ב OK Computer, לדוגמא, מתאים לצאת כסינגל :X אז לא יודעת :X

tuvalg

New member
לא נראה לי שאנשים

יתלהבו כל כך מ Fitter Happier ברדיו

Anuerysm

New member
יא באתי להגיד

ומצטער על הבלבול

V e g

New member
חבל שאין לי עיתון באיזור...

אבל אני יכול בהחלט לתאר כמה המצב עגום

Gigantic Boots

New member
אני מתחנן. מישהו יכול לסרוק תכתבה?

או לצטט משהו? זה ממש חשוב לי.

FunkyMonk

New member
../images/Emo45.gif

אני לא מאמין שאנשים אח"כ אומרים לי שכוכב נולד זה דבר נפלא! אני לא מאמין שקיימים אנשים פתטיים ותמימים כל כך. בושה, למרות שזה היה ברור.

The Girl Who

New member
נתקלתי בכתבה...

וזה ממש העציב אותי. תרבות המוזיקה בארץ הפכה לכוכב נולד וזמרות חדשות למיניהן שאני כבר לא מוצאת את הכח להבדיל ביניהן.

חחח איזה נכון זה עם הזמרות

אין לי מושג מי זאת מי מיה כורם פניני מסיקי או עוד פלוצה חדשה איך אומרים. 2 טיפות חרא

dolca1

New member
פשוט נורא

זה עוד שלב בהפיכה שלנו למיני ארצות הברית =\

למעלה