שרשור סטטיסטיקות והתפקדות!

ריהותם

New member
שרשור סטטיסטיקות והתפקדות!

שלום לכולן
מכייון שבראשון לספטמבר לא הייתי פה אני פותחת עכשיו את שרשור הסטטיסטיקות וההתפקדות. בחודש אוגוסט נכתבו בפורום 982 הודעות!,שזה 279 יותר הודעות מבחודש שעבר,וזה מכובד,וההודעות נכתבו ע"י 25 כותבים שונים,שזה 1 פחות מבחודש שעבר את מספר ההודעות שנכתבו ע"י הגולשות החודש אני כותבת כאן מהסדר הנמוך ביותר לגבוהה ביותר. ReutMcfly-2 (4) LovE BuSTeD (4) ringo333 (5) Hadar AllStar (5) Ms Brightside D (6) Little McMickey (7) TheBalladOfShani B (8) Little Ray (8) rachel malasa (11) noa2ibiza (17) אמנדה האחת (20) FairytaleNightmare (21) stasia היחידה (25) McflyHereForEver (34) Ruth Fletcher (35) That McGirl (39) Adimenzer (49) Noa L black (53) Lex 1 (68) RockinKeren (70) ריהותם (117) Serena16 ואיך לא-(175) Adimenzer1 וזה בלי ההודעות מהמשתמש הישן,כן?
עדי,כל הכבוד לך כי את תורמת לפורום מאוד ורואים זאת!כמובן שאני מאדימה אותך! סרינה את כבר אדומה,ואת עצמי אני לא אאדים
ועכשיו שרשור התפקדות!

ריהותם

New member
התפקדות ספטמבר!../images/Emo195.gif../images/Emo23.gif

קוראים לי:
יצאתי לאוויר העולם:
ותק:
מוצא גיאוגרפי:
דרגה:
קומיוניקציה:
חצי הכוס המלאה:
חצי הכוס הריקה:
שאיפות עתידיות:
מתנגן:
פרופיל:
מוטו: חודש נהדר בננות

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifמתפקדת!../images/Emo195.gif

קוראים לי: עדי
יצאתי לאוויר העולם: 23/1/1995
ותק: 16 וחצי
מוצא גיאוגרפי: מסדה. זה מקום לא מוכר באזור הכנרת.
דרגה: י"א (כבוד!
)
קומיוניקציה: פייסבוק: Adi Menzer, טוויטר: Adi_Menzer מסרים.
חצי הכוס המלאה: (זה על חודש אוגוסט, נכון?) אז המפגש
מן הסתם זה היה הדבר הכי טוב באוגוסט
חצי הכוס הריקה: סיימתי לראות על טבעי ועכשיו אני צריכה לחכות לעונה השביעית וכשהיא תגיע יהיה לי רק פרק אחד בשבוע
שאיפות עתידיות:אממ... שאוקטובר יגיע
יש מבחנים על החומר של שנה שעברה ברוב המקצועות ואחרי שגומרים איתם אפשר סופסוף להפסיק לנסות לזכור אותו כל כך...
מתנגן:אין ספק שהלהקה של אוגוסט הייתה The All-American Rejects
פרופיל: מהמפגש
מוטו: גרגרנות, חמדנות, זעם, עצלנות, גאווה, קנאה, תאווה. גרגרנות, חמדנות, זעם, עצלנות, גאווה, קנאה, תאווה. גרגרנות, חמדנות, זעם, עצלנות, גאווה, קנאה, תאווה. (חברה שלי שאלה אותי מהם שבעת החטאים באיזה שהוא שיעור וזכרתי רק חמישה. זה הטריד אותי
) חודש נפלא לכולן

Noa L black

New member
O:

שתי החברות הכי טובות שלי עושות עכשיו פרויקט צילום (כל אחת בנפרד) של שבעת החטאים...הן ממש מדהימות בזה והצילומים יוצאים מעולה^^

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאולי תשלחי לי את הצילומים שלהן?

אני ממש אוהבת את הנושא של שבעת החטאים...

Noa L black

New member
אממ, אני לא יודעת אם מותר לי ממש,

כי הן הראו לי במייל, והן עדיין לא פרסמו בבלוגים שלהן אז אני לא יודעת אם אני יכולה...כשהן יפרסמו אני אשלח לך בטוויטר את הלינק לפוסט

That McGirl

New member
סופשבוע התחיל מושלם! מתפקדת (;

קוראים לי: עדי יצאתי לאוויר העולם: 31.10.94 ותק:בפורום ? 4 שנים כמעט
מוצא גיאוגרפי: רמת גן דרגה: יב :) חצי הכוס המלאה: אומיגד. אתמול הייתי בהופעה של אייר סופליי (שלא היה לי כוח ללכת , אבל מזל שהלכתי) ונגנים היו כאלה חתיכים והגיטריסט זרק לי את המפרט שלו אבל מישהי לקחה ואז הוא הלך להביא עוד אחד ואח שלי לקח וכל הנגנים היו כאלה שויים .. אמרתי לעצמי שאני חייבת לראות אותם! קיצור לא יודעת איך התמזל מזלי והצלחתי להכנס למאוחר! אומיגד התחלתי להתחבק עם כולם וזה והם היו כאלה חמודים ואז אמרתי לו שלקחו לי את המפרט שהוא זרק לי והוא היה כזה חמוד הוא הביא לי עוד אחד :) קיצור היה שווה ביותר D: אני עדיין לא מאמינה על הביטחון שלי שהלכתי לדבר עם כולם ועוד דיברתי אנגילת שוטפת! חחח והאנגלית שלי לא משהו ..אין לי מושג איך זה יצא ככה חצי הכוס הריקה: שיטטטט יום ראשון בוחן באזרחות שאיפות עתידיות: יש יותר מידי מתנגן: איר סופליי ! all out of love פרופיל: מאתמול (; הגיטריסט השווה מוטו:

That McGirl

New member
אויי בלבול בתמונה ../images/Emo6.gif

חמודיי (; למרות שהוא יצא מוזר , ואני עוד יותר

Noa L black

New member
יאללה ספטמבר ^^

קוראים לי: נועה יצאתי לאוויר העולם: 9.10.96 (עוד חודש בדיוק יומולדת^^) ותק: בקרוב מאד 15 D: מוצא גיאוגרפי: ת"א!
דרגה: י' קומיוניקציה: מסרים, פייסבוק, פלאפון, מייל, כל העולה על רוחכן XD חצי הכוס המלאה: חודש אוגוסט היה אדיר במיוחד...דחפתי ככ הרבה דברים לשבוע האחרון (כולל מפגש [
] כמובן!,) פספסתי מסיבה אבל לא נורא, לקחנו גביע ברנבאו והספקתי לישון איזה 12 שעות (מה שממש לא מתאים לי
) לאורך היום האחרון^^ למדתי את Time of your life (שיר שנשבעתי ללמוד^^) בצורה הכי בסיסית על גיטרה, כשאני כבר אהיה יותר מנוסה אני אלמד לנגן אותו יותר רציני... ואחד הדברים הכי משמחים ששמעתי בזמן האחרון זה שסטיבי חזר לאימונים מלאים
חצי הכוס הריקה: קצת קשה בבצפר החדש אבל אני מאמינה שיהיה בסדר, היו עיכובים במחזורי הליגה הראשונים וזה קצת ביאס, אז אנחנו מפגרים אחרי מה שבעצם אמור להיות (בפועל מחזור שני, על הנייר מחזור שלישי) יש באמת צורך להזכיר את החזרה ללימודים? שאיפות עתידיות: לעבור את הבגרויות של השנה, כל מה שאני אי פעם ביקשתי P: מתנגן: גרין דיי, אול אמריקן ריג'קטס, מטאליקה, בוב דילן וטונות של שירים ישנים... פרופיל: (הדעה הרווחת היא שהציורים שלי יותר יפים ממני אז...XD סתם איזה רישום לא גמור שאהבתי ^^) מוטו: ".When you ain't got nothing, you've got nothing to lose"

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifושוב אני אומרת - בגרויות של י' זה לא

קשה במיוחד. סטיבי חזר לאימונים? יש!
(חחחחח בימים האחרונים כל מה שעשיתי זה להיות בבצפר, לחזור הביתה וללכת לישון אז לא ממש היה לי זמן להתעדכן
) AAR
טייסון ריטר
יש לי ידיד שממש ממש ממש ממש דומה לו, אבל הוא הסתפר ועכשיו רק הפנים דומות... עם השיער הוא נראה בול כמוהו! את מוכשרת מדי. למה שלא תחלקי קצת מהכישרון הזה לאחרים? כמוני?

Noa L black

New member
אני עדיין נלחצת

נורא מהר, ומה שאני יודעת בכיף, יכול להפוך פתאום לבלק אאוט.. כןכן סטיבי אחרי הפציעה הנוראית הזאת סוף סוף חזר להתאמן לגמרי ואני מתה כבר לראות אותו על המגרש ^^ חחחחחח אני באמת ממש לא מוכשרת מדי תמיד יש לאן לשאוף! :)

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאני מתה לראות אותו על המגרש -

אבל שישדרו קודם את המשחקים של ליברפול
כאילו... היום יש משחק ולא משדרים. מה כן משדרים? איזה שתי קבוצות שאף אחד לא יכול להגיד את השם שלהן מהליגה הגרמנית! את מי זה מעניין בדיוק? אני רוצה ליברפול!

Serena16

New member
אני מכירה את זה

לא היה לי זמן לכלום בשבוע האחרון.. מתיש

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifביום חמישי הגעתי הביתה בארבע,

בארבע וחצי הלכתי לישון - קמתי בשבע וחצי בבוקר אחרי זה. ועדיין הייתי מספיק עייפה בערב כדי להירדם בשתיים עשרה!

Ms Brightside D

New member
התפקדותיישן ../images/Emo9.gif

להתחשב שעובדה שלא התפקדתי במשך שנה וחצי, מתי מאוד מתרגשת מהעובדה חח
קוראים לי: שם מלא? חח ענבל, אנה-בל, לילי, שובלי מירון
יצאתי לאוויר העולם: 2.10.1995
ותק: הפסקות פה ושם ושם פה אז לא באמת נספור
מוצא גיאוגרפי: רחובות
דרגה: י"א, ואני מאוד לא שמחה מהעובדה שיש לי 7 בגרויות השנה
קומיוניקציה: פייסבוק- Inbal Lily Shubeli Miron
חצי הכוס המלאה: פתחו H&M ברחובות
רוב האנשים אומרים שאני מגזימה אבל תשמעו? התאהבתי
הכל שם כל כך יפה וחשבו על הכל עד הפרטים הקטנים
חצי הכוס הריקה: השבוע הבא הולך להיראות ככה- בוחן בכימיה, בוק-ריפורט באנגלית, מבחן בתנ"ך, מבחן במתמטיקה, דוח מעבדה של שלושה ניסויים בביולוגיה, מבחן בלשון.
לא רוצה י"א.
שאיפות עתידיות:
לשרוד את אימת המבחנים
מתנגן: Kate Nash - Foundations מי שלא מכירה- היא זמרת בריטית (מובהקת
) היא מקסימה והתאהבתי בה מהרגע הראשון ששמעתי אחד מהשירים שלה
--> http://www.youtube.com/watch?v=ryH5cga0yUI&ob=av2e
פרופיל: סורי שיצאתי כל כך מכוער
אבל אני וחבר שלי בH&M עושים שטויות, הוא מודד כובע סבא ואני מודדת כובע מקפלייש שנראה עליי רע.
מוטו: Only The Strong Survive בהחלט.
שיהיה אחלוש של חודש ומקווה לחיות פה ושם!

../images/Emo204.gifפה.

קוראים לי: נוגה. יצאתי לאוויר העולם: 4.12.87 ותק: 23 ושלושת-רבעי. מוצא גיאוגרפי: ב"ב. אבל אחרי החגים בע"ה זה משתנה לירושלים, הוריי. D: דרגה: שנה חמישית במכללה? אני צריכה לסיים את התואר. :( קומיוניקציה: מסרים.
חצי הכוס המלאה: המ. לא יודעת. חצי הכוס הריקה: כנ"ל. שאיפות עתידיות: לסיים את התואר. מתנגן: What If שעשיתי לו קאבר. לא משהו.
(למידה ותרצו להתחרש: http://becauseirocklikehell.tumblr.com/post/10096707394/what-if-ashley-tisdale-cover-ive-never פרופיל: גנבתי פרח מהחלוקת תארים של אבא. XD מוטו: אם אתם מדוכאים, אתם תמיד מוזמנים לפנות אליי. מסתבר שאני אוזן קשבת.

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאוי. סנוגסי! מתי הספקת להתפקד?../images/Emo2.gif

שוב פעם אני אומרת - אני ממש אוהבת את הפרח הזה! הוא מושלם

../images/Emo204.gifבזמן שישנת. OO

טרולולולולול.
סתם. אני גם אוהבת אותו. הייתי צריכה לייבש אותו. אבל לא נורא, אני מייבשת את הפרח מהחתונה שהייתי בה יום למחרת. XD

למעלה