שרשור סטיגמה רגישות-אהבה

שרשור סטיגמה רגישות-אהבה

כפי שהתחלנו לדסקס בצד השני של המטבע... יש מספר מקרים (ואני מנסח זאת בזהירות רבה) שבחורה או בחור פוסלים מראש את הצד השני בשל ייחודיותו ובשל כך שהוא כותב יצירות כי לעתים, שלא בצדק, נוצרת לכאורה סטיגמה כי הצד השני הוא "מנותק" או "ייחודי" ויש להתרחק ממנו. לי אישית קרו לפחות לפחות שניים שלשה מקרים בהם הפסדתי דייטים בשל העובדה הזו. ומה אתם אומרים?

קסנדרה*

New member
אביב אני חושבת שזה קשקוש או תרוץ

כי כל החיים הערכתי אמנות וכל מי שעסק באמנות. כלומר אני כאשה לא מצאתי וגם היום לא שגבר העוסק בכתיבת שירה הוא שונה במשהו מפסל או צייר. כל אחד מבטא עצמו בכלי בו הוא יודע להשתמש טוב יותר. אני מכירה הרבה אמנים (לשמחתי) לא כולם עדיני נפש, רגישים וכו'. אני באופן אישי רגישה במידה כזו או אחרת ומחוספסת במידה לא מועטה. אז זה אופייני ? לא יודעת. יש לי ידיד קרוב שהוא שוביניסט (מקומם עד להכעיס), איש צבא בכיר, קשוח מאין כמותו, כבר שנים כותב ומגירותיו מלאות לעייפה ביצירותיו. אחת משיטות הטיפול הנהוגות בבתי כלא בארה"ב להרגעת אסירים תוקפניים הם סדנאות לכתיבה בין כתלי הכלא, כמו גם סדנאות לציור ולכיור. משמע יכול להיות רוצח אלים, אנס מרושע שיוכל לבטא עצמו ברגישות. אני לאחרונה מחפשת (יותר נכון מחפשים עבורי בארה"ב) מחקר שאני יודעת שנעשה בתחום ועדיין לא הגעתי אליו, על מה כותבים (הרעיונות, הסגנונות) המטופלים האלימים. אז לדעתי אותן בחורות שנרתעו מכתיבתך.... טוב אני מעדיפה לשמור את דעתי לעצמי

femme

New member
אביב יקר,

קסנדרה צודקת בדבריה. לאחר התיעצות עם ורדה רזיאל ג`אקונד
, אני חשבתי על הבעיה מכיוון אחר. יש לך כתיבה עשירה ומורכבת ויתכן שזה מאפיין גם את שפת הדיבור שלך וההתנסחות בע"פ. יכול להיות שאותן הבחורות שפגשת לא מתאים להן מבחינת השכלתן והרקע שלהן. במקרה כזה, יראו בך גבר מתנשא, כבד ואולי מרובע. אני סתם זורקת, כן, הרי אינני מכירה אותך אישית. רק חומר למחשבה. והיה והבחורה מצאה חן בעיניך ואתה בכל זאת חושש ממה שאמרת, אז אל תגלה הכל בפגישה ראשונה. חכה קצת שתכיר אותה ואז תשלוף את כל השפנים... "לגלות טפח ולכסות טפחיים".

אביב יקר

אין לי מושג על מה אתה מדבר. הבנות "השוות" מחפשות גברים רגישים ומתות על מי שכותבים שירים. מצד שני, אם אתה "מתנפל" עליה עם מבול של שירים, וכל מלה שהיא אומרת, אתה שולף עט לרשום במחברת, זה כבר משהו אחר, או אז אל תתפלא, אם בזמן שאתה ת'פנקס ממלא, היא כבר קבעה עם המלצר...

femme

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה נשמע כמו בדיחה !

בדיחה משלי

מי היחיד שמרוויח מן הדייט בבית הקפה? תשובה - המלצר(בשל הטיפ השמן)

femme

New member
../images/Emo9.gif לא בטוח. בדייט ראשון מזמינים

רק כוס קפה ומבלבלים הרבה את המוח (בלשון המעטה)...

אביב יקר

נראה לי שאתה זקוק לחוויה מתקנת. ואפרופו לקרוא לנערה שירים - היתכן שהנערות של היום מעדיפות הייקו, ואם אפשר בלי דימויים, מטאפורות או הזרות?

femme

New member
בדייט ראשון... לדבר על "הזרה"...

זה רעיון כביר : "הזרה" שתבריח את הזרה.

femme

New member
בשום אופן .

אפשר לדבר על הרבה ועל לא כלום. זוכר ? זהירות מוקשים ! אינך יודע מי יושבת מולך...גם לא אחרי שנה.

kaya11

New member
אביב יקר... ../images/Emo13.gif

יצאתי עם הרבה בחורים בחיי אבל האחד שבאמת אהבתי היה בחור רגיש ומיוחד שכתב שירים... אני אולי לא כמו כולן ואני כן מחפשת את ה"ייחודי" גם אם הוא "מנותק" או "בעייתי"... אני חושבת ש"ייחודי" זה מעניין ו"רגיל" זה משעמם... תראה את זה ככה... אם בחורה לא רוצה לצאת איתך כי אתה כותב אז הרווח כולו שלך... ניצלת מערב משעמם עם בחורה צרת אופקים...

למעלה