שרשור סיכום החצי הראשון!

panda0zombie

New member
שרשור סיכום החצי הראשון!

בשרשור הזה תוכלו לסכם את החצי הזה.. במה שהכי הפתיע אתכם, איך התרשמתם מהסדרה ומהדמויות (בשרשורי הדמויות תוכלו לפרק על זה יותר), מערכות היחסים בסדרה וכל מה שנראה לכם כדי לסכם את החצי הראשון של העונה הראשונה!
הסיכום שלי יבוא אחר כך

תהנו... D:

ny22

New member
מנהל
במילה אחת - מדהים

קשה לי לסכם את הכל אז אומר שהחצי הראשון היה פשוט מדהים ושהוא בהחלט השאיר טעם של עוד...
&nbsp
גיורא כותב פשוט מדהים ולצפות בסדרות שלו זה תענוג אחד גדול

&nbsp
מחכה בקוצר רוח לחצי השני

שיר m

Well-known member
לא ממש יודעת מה להגיד...

זאת אחת הסדרות הכי כיפיות שהיו, ואני נהנית מאוד

(על הדמויות כבר כתבתי
)

snirf

Active member
לזה חיכיתי!
לכתוב כמה מילים על הסדרה

טרם צפיתי בפרק האחרון(26), אבל כבר יש לי התרשמות של 25 פרקים מהסדרה וחיכיתי לעשות זאת...ממש בקצרה-
אני אוהב את הסדרה
אני אוהב את הפשטות שבה. לא יודע אם מישהו זוכר אותי כאן, אבל אני הייתי מאלו שמחו על "הדור החדש" של השמינייה שלטעמי הרסו את החותם הטוב שהשאירה הסדרה..."שתי" העונות היו לגמריי מיותרות

מה שבעיקר הפריע לי זה השתלטות המדע הבדיוני על הסדרה, ובכלל המשקל הרב שהז'אנר הזה תפס בפרויקטים האחרונים של גיורא (החממה קצת חזרה לשורשים)...
"השכונה" היא הוכיחה שסדרה יכולה להיות מעניינת גם בלי כל מיני עלילות הזויות למיניהן, שזה מה שטענתי תמיד

אני נהנה מהסדרה ומהסיפור שנבנה סביב התנ"ך...על הליהוק של אסף הרץ יש מה להתווכח, ושיר הפתיחה די ארוך לטעמי ולא קליט/ממכר כמו בפרויקטים קודמים של גיורא...אבל אלו פרטים באמת שוליים.

כיף לדעת שיש הפסקה קצרצרה בין חלקי העונה

אנשים שמעודכנים-האם הסדרה מצליחה? זוכה לבאזז בקרב הקהל?

panda0zombie

New member
מסכימה עם חלק

מסכימה שיש בסדרה הזאת פשטות כזאת בניגוד לסדרות אחרות מפוצצות של גיורא חמיצר ואני ממש אוהבת את זה בעיקר את כל הקטעים המעמדות
לגבי הקטע של העלילות ההזויות.. זה לא מדוייק שאין כאלה כי כל הקטע של האוצר והמקדש הסודי די הזוי (לדעתי לפחות לא יודעת מה איתך) אל אני נהנית מהסיפור שבנו סביב התנ"ך גם
גם אני מסכימה לגבי הליהוק של אסף הרץ.. כבר התרגלתי אליו בסדרה אבל עדיין יש לי בעיה קטנה עם הליהוק.. הוא פשוט לא נראה ממש מתאים לדמות.. אני דווקא מצליחה לדמיין את דניאל גד (גאליס) מתאים לדמות
אני דווקא אוהבת את שיר הפתיחה.. הוא די קליט לי ודי חבל שלא הוציאו גרסה מלאה של יותר מדקה וחצי.. אני מסכימה שהפתיח ארוך אבל זה רק בגלל שיש הרבה דמויות XP
הופתעתי שההפסקה קצרה כי בדרך כלל עושים הפסקות של איזה כמה חודשים

לגבי ההצלחה של הסדרה..
לדעתי הסדרה מצליחה די טוב.. עשו עליה בדיוק כתבת שער בראש אחד ובדרך כלל לא עושים כתבות שער לסדרות ישראליות
חוץ מזה זו סדרה של גיורא חמיצר ברור שהיא מצליחה XD

snirf

Active member
ברור שהסיפור הזוי, אבל תסכימי איתי ש...

מימד המדע-בדיוני תופס בסדרה חלק מאוד קטן ביחס להאי/השמינייה הדור הבא נגיד...שבהן כמעט ולא היו עלילות "יום-יומיות" נגדיר זאת כך, אלא הכול סבב סביב מסעות בזמן, כוחות על...דברים שאני לא מתחבר אליהן ואני שונא שעושים בסדרות.
לכן אני מעריך את זה שגיורא "חזר אחורה" אל הפשטות

panda0zombie

New member
תכלס :/

למרות שהאי היא סדרת גיורא חמיצר האהובה עליי.. (אחריה השמיניה הרגילה) אני באמת אוהבת ממש את פשטות של שכונה

Roei152

Well-known member
מנהל
מאיה לא לתפפוס לי את הסדרה האהובה

האי זאת הסדרה שלי!!!!!!
סתם הכל ב

שיר m

Well-known member
מסכימה

גם אני אוהבת את זה שהמדע בדיוני תופס חלק קטן (למרות שנראה לי שבחצי השני זה יתרחב)
באמת שנמאס לי מכל האוצרות האלה בכל הסדרות, אבל פה זה הרבה פחות.
&nbsp
ולא מסכימה לגבי אסף הרץ, אני חושבת שהוא ממש טוב, ועוד לא ראינו כלום...

למעלה