ש שפ שפי שפירית
New member
שרשור סיכום השנה בקולנוע ../images/Emo202.gif../images/Emo29.gif אתם מוזמנים לענות גם בסרטים ישנים יותר, בתנאי שראיתם אותם השנה לראשונה[: ../images/Emo202.gifסרטים ../images/Emo202.gifהסרט הטוב ביותר שראיתי: ../images/Emo202.gifהסרט הגרוע ביותר שראיתי: ../images/Emo202.gifהסרט המצויר הטוב ביותר שראיתי: ../images/Emo202.gifסרט ההמשך/רימייק הטוב ביותר שראיתי: ../images/Emo202.gifהסרט עם הצילום הכי יפה שראיתי: ../images/Emo202.gifהסרט עם הפסקול הטוב ביותר שראיתי: ../images/Emo202.gifסרט מהשנה שהכי הייתי רוצה שיעשו לו המשכון: ../images/Emo39.gifשחקנים../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gifהשחקן הטוב ביותר: ../images/Emo39.gifהשחקן הגרוע ביותר: ../images/Emo39.gifהשחקנית הטובה ביותר: ../images/Emo39.gifהשחקנית הגרועה ביותר: ../images/Emo39.gifתגלית השנה שלי: ../images/Emo39.gifהשחקן/ית שהכי נמאס לי מהם: ../images/Emo54.gifהשנה הבאה../images/Emo54.gif ../images/Emo54.gifהסרט שייצא השנה ואני הכי מחכה לו: ../images/Emo54.gifההמשכון/רימייק שייצא השנה ואני הכי מחכה לו: ../images/Emo54.gifשחקן או שחקנית שאני רוצה לראות בקולנוע השנה: