שרשור סיכום חופש!

שרשור סיכום חופש!../images/Emo110.gif

יאללה..:) אז איך היה החופש בכללי? מה הדבר הכי טוב שהיה החופש? והכי גרוע? משהו שאתם רוצים לספר שעשיתם החופש: מישהו שרציתם לראות החופש ופגשתם אותו: הייתם רוצים שהחופש ימשיך או שמספיק? מתגעגעים לבצפר? [NOT
] מתרגשים לקראת השנה החדשה? מה הציפיות?
נתנו לכם שיעורים לחופש? עשיתם?
חבל שהגיע סוף החופשש
[לא נורא תהיה שביתהP:] שנה טובההה ומוצלחת לכולםם

יעל 13

New member
אנייי

אז איך היה החופש בכללי? אחלה מה הדבר הכי טוב שהיה החופש? שהייתי בחו"ל עם כל המשפחה והכי גרוע? הבגרות במתמטיקה מועד ב'
משהו שאתם רוצים לספר שעשיתם החופש: הייתי באילת, הייתי בצפון, הייתי בחו"ל, עשיתי מועד ב' במתמטיקה
מישהו שרציתם לראות החופש ופגשתם אותו: מחר אני אפגוש אותם
חברים של ההורים שלי שלא ראיתי הרבה זמן ואני מתה לראות אותם כבררר הייתם רוצים שהחופש ימשיך או שמספיק? מספיק מתגעגעים לבצפר? [NOT] מאד מתרגשים לקראת השנה החדשה? לא כל כך.... אולי קצת מה הציפיות? לעבור את מה שהצבתי לעצמי
נתנו לכם שיעורים לחופש? לא
עשיתם? לא היה
חבל שהגיע סוף החופשש [לא נורא תהיה שביתהP:] לי לא תהיה
אני לומדת בבצפר פרטי
שנה טובההה ומוצלחת לכולםם
גם לך

well..../images/Emo110.gif

אז איך היה החופש בכללי? סבבההההה:]] כיףף! מה הדבר הכי טוב שהיה החופש? מממ.. כמעט הכל
בעיקר שהיה זמן לנוווח ולהנות:]] והכי גרוע? שהוא עבר נורא מהר
והיו עוד כמה דברים..P: משהו שאתם רוצים לספר שעשיתם החופש: מממממממ לאדעתת:p אני רק יכולה להגיד לכם שהלכתי ללונה פארק אחרי הרבהההה מאוד זמןן שלא הלכתי:p [בגלל מה שהיה עם יעל שהקאתי וזה^] ולא הקאתיי אז תהיו גאים בי על האומץ
מישהו שרציתם לראות החופש ופגשתם אותו: ממממממ.. בנות דודות שלי שלא ראיתי המוןהמון זמן.. ועוד מישו הייתם רוצים שהחופש ימשיך או שמספיק? שימשייייך עוד איזה 5 שניםם מתגעגעים לבצפר? [NOT] ממש אבל ממממממממש לא מתרגשים לקראת השנה החדשה? מתרגשת לא חחחח מה הציפיות? מממממ שיהיה כיף ומצחיק ושיהיההה קל ולא לחוץ מדיי בבגרויות.. שנעבור אתזה בהצלחה
נתנו לכם שיעורים לחופש? יאפ עשיתם? עוד לא..P: מקווה שאני אספיק כי זה הכנה למבחן כזה.. שנה טובההה:)

hadas m

New member
אוותי לא רצית לפגוש ופגשת?../images/Emo46.gif../images/Emo204.gif

על הפרנציפ לא נפגשים יותר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

מה את בוכהה:p לא ראיתי אותן כמעט שנה ששש:p [אותך אפילו פגשתי אחריייי:p] חוצמז שגמאותך רציתי לפגוששש:p

אני... ../images/Emo9.gif

סתם קפצתי לביקור : P אז איך היה החופש בכללי? אחלה חופשש : ) מה הדבר הכי טוב שהיה החופש? הייתי באיטליה ושוויץ שבועיים.. והכי גרוע? לא יודעת אם גרוע בשבילי אבל אני לא מדברת עם החברה הכי טובה שלי כבר מתחילת החופש.. משהו שאתם רוצים לספר שעשיתם החופש: הייתי הרבה בים ובקניון : ) מישהו שרציתם לראות החופש ופגשתם אותו: חברות שלי בעיקר.. :) הייתם רוצים שהחופש ימשיך או שמספיק? ימשיך ימשיך... מתגעגעים לבצפר? [NOT] חחחח לאא... מתרגשים לקראת השנה החדשה? לא כ"כ.. :/ מה הציפיות? גבוהות גבוהות.. חח : ) נתנו לכם שיעורים לחופש? כן.. : ( עשיתם? לא לא יצא :/

לנו עכשיו יהיה ארגון../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif

שנה שעברה אכלנו ת'לב עם ההסתדרות האלה
יאייי שביתהה

זה כן היה נורא:p../images/Emo205.gif

כל כיתות י' שבתו ורק אנחנו לא;( עצוובב חעחע אם תהיה שביתה אנחנו נשבות יאאאא

oorlyy1

New member
שלום.........../images/Emo140.gif

עונה חחח=P אז איך היה החופש בכללי? מדהים.....במיוחד בשבדיה
מה הדבר הכי טוב שהיה החופש? שבדיה והרבה ים חח(:) ונינט
........ והכי גרוע? אממ........לחכות מלאה זמן לרכבות משומע הייתי מלאה בין רכבות בחופש הזה
משהו שאתם רוצים לספר שעשיתם החופש:
מישהו שרציתם לראות החופש ופגשתם אותו: את איילה המושלמת שלי
..... הייתם רוצים שהחופש ימשיך או שמספיק? שאלה קשה.... חח ברור שימשיך
מתגעגעים לבצפר? [NOT] לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
מתרגשים לקראת השנה החדשה? לא
מה הציפיות? שתגמר כבר השנה האחרונה במקום הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נתנו לכם שיעורים לחופש?לא
עשיתם?לא
חחחח היי

אני../images/Emo152.gif

אז איך היה החופש בכללי? כייף
מה הדבר הכי טוב שהיה החופש? אממ הרבה
והכי גרוע? לא היה
משהו שאתם רוצים לספר שעשיתם החופש: אממ מי שרוצה שיגיד
מישהו שרציתם לראות החופש ופגשתם אותו: דודים שלי..... הייתם רוצים שהחופש ימשיך או שמספיק? הוא יכול להמשיך....
מתגעגעים לבצפר? [NOT] לא כ"כ מתרגשים לקראת השנה החדשה? כן
הכל חדש חחח מה הציפיות?אממ........ נתנו לכם שיעורים לחופש? לא עשיתם? לא כי לא נתנו
חח סופ"ש נעים ושבת שלום לכולם

עונהה ^_^

אז איך היה החופש בכללי? נחמד מאוד ^_^ מה הדבר הכי טוב שהיה החופש? התחלתי שיעורי נהיגה ^___^ והכי גרוע? הבגרות במתמטיקה שלקחה לי חצי חופש .. לטובתם שיהיה ציון טוב
והיו עוד כמה ימים גרועים .. משהו שאתם רוצים לספר שעשיתם החופש: הוממ שיעורי נהיגה ^__^ זה כ"כ כיףף .. לונה פארק/סופרלנד .. יציאות עם חברים ^___^ .. יום הולדת
.. עבודה .. לא הספקתי הרבה החופש לא הייתי בחופשה .. הופעה של אוונסנס
..ועוד לא זוכרת .. מישהו שרציתם לראות החופש ופגשתם אותו: וואי מלאאא .. הייתם רוצים שהחופש ימשיך או שמספיק? ימשיךךך
מתגעגעים לבצפר? [NOT] לאאאאאאאאאאא ממש לאאאא מתרגשים לקראת השנה החדשה? לא .. אולי טיפה .. אבל אני כבר יודעת מה יהיה .. מלא בגרויות .. מה הציפיות? להצליח בבגרויות .. ושתהיה שנה טובה ולא משעממת ומעצבנת .. נתנו לכם שיעורים לחופש? עבודה בספרות .. עשיתם? לא ^_^

אניי:]]../images/Emo205.gif

אז איך היה החופש בכללי? נחמד מאוד:) הדבר הכי טוב שהיה החופש? ים המללחחח:]] והכי גרוע? ממ עבודותת=// משהו שאתם רוצים לספר שעשיתם החופש: נמממ הייתי בים המלח והיו מלא חתיכים=] מישהו שרציתם לראות החופש ופגשתם אותו: יעללוושש:] ואת מיכי לא ראיתי
הייתם רוצים שהחופש ימשיך או שמספיק? ימשיך
שאלה מפגרת מיכי:p מתגעגעים לבצפר? [NOT] ענית:p מתרגשים לקראת השנה החדשה? לא
מה הציפיות? שיהיה לחץ=// נתנו לכם שיעורים לחופש? כע
עשיתם? חצי
בהצללחחהה לכולםםם!!

../images/Emo39.gifעונה:]

אז איך היה החופש בכללי?עבר יותר מדי מהר נהנתי חלקית חח מה הדבר הכי טוב שהיה החופש?אמממ שבוע בטבריה ואצטדיון רמת גן-פרק סיום האלופה והכי גרוע?אממ המבחן במתמטיקה שהיה דיי בסוף החופש והייתי צריכה לבזבז ימים מהחופש כדי ללמוד בקורס:/ משהו שאתם רוצים לספר שעשיתם החופש:אממ שמרתי על אחיינית שלי חח מישהו שרציתם לראות החופש ופגשתם אותו:שחקני האלופה ובכללפ יודה ופגשתי:] ודניאל בן חיים אבל לא פגשתי הייתם רוצים שהחופש ימשיך או שמספיק?ימשיךך בכלל לא הרגשתי אותו מתגעגעים לבצפר? [NOT]נוטטטטטטט מתרגשים לקראת השנה החדשה?לא יודעת אם לקרוא לזה מתרגשת יותר מפחדת מה הציפיות?שבעז"ה אני יצליח 555 חחח נתנו לכם שיעורים לחופש?כעע עשיתם?יש ברירה?!
שתיהיה לכולנו שנה טובה ומבורכתתתתתתתתת

אילת אהובתי.

אז איך היה החופש בכללי?מעולה =] מה הדבר הכי טוב שהיה החופש?אילת והכי גרוע?שבוע אחרון משהו שאתם רוצים לספר שעשיתם החופש:סיפרתי, הייתי באילת ...חחחח מישהו שרציתם לראות החופש ופגשתם אותו:שמור לי =] הייתם רוצים שהחופש ימשיך או שמספיק?יפסיק החופש אבל לא יתחיל הלימודים. מתגעגעים לבצפר? [NOT]ענית =] מתרגשים לקראת השנה החדשה?חרא בלבן ! מה הציפיות?המורה היום שאלה אותי את זה ... אמרתי לה : "כגודל הציפיה גודל האכזבה" .... =] נתנו לכם שיעורים לחופש?כן, מי עשה ?! עשיתם?בערך כזה ... כתבתי מכתבים באנגלית .... סתם שלא היהי מה לעשות . שאלון נחמדי =]

למעלה