שרשור סיכום עונה!

panda0zombie

New member
שרשור סיכום עונה!

העונה עוד לא נגמרה זה נכון אבל חשבתי להתחיל לפתוח את שרשור סיכום העונה כבר עכשיו..
בסיכום תרשמו כל דבר על העונה הזאת..

איך אתם מסכמים את העונה, דברים מפתיעים ופחות, רגעים אהובים ועוד דברים שיסכמו את העונה בשרשור הזה!

dar dahan

Member
וואו בהתחשב בזה שאת רוב העונה ראיתי ביום אחד אז קשה לי לענות

אבל בכל זאת אני אענה:
אז הדבר שהכי הפתיע אותי היה הסיפור סביב איתן שבהתחלה היה טוב ואז התברר כרשע ואז התברר בכלל כבחור אפילו יותר טוב מבהתחלה, בכל זאת הוא לא סתם מתאהב בנערה מהשכונה ועוזר לה עם ניצחון לזכות ב100 אלף הוא אשכרה מנסה לתפוס פושע מבוקש תוך כדיי שהוא מסכן את עצמו.
&nbsp
עוד דבר מפתיע זה ההתאהבות של אגם באודי והתושיה שלה.
&nbsp
רגע אהוב, כל הסיפור עם חוליו וזה שהם כמעט לקחו מראש מועצת נרקיס המרשעת סוזי את 400 אלף השקלים בשביל לשחרר את בנדה, וגם פה מגיע הרגע היותר מאכזב שבסוף חוליו האמיתי החליט לעלות על סוס ושבר את האגן מה שמנע מהם להצליח במזימה הגאונית שלהם.
&nbsp
כמובן שהסדרה הזאת כמו כל סדרה של גיורא ממכרת עד הסוף, אין רגע לנשום גם בפרקים רגועים וגם בפחות, זה התחיל עם בנדה והחוב, המשיך בבנדה בכלא והנסיון להשיג 500 אלף שקל, ואז גם הגיע הקטע עם האוצר ואיתן שהתגלה כשכיר של טדי לכאורה וכו'.
סדרה גאונית כמו כל סדרה של גיורא, אם אני מנהל ערוץ 2 אני נותן לגיורא 10 מיליון ושיכתוב, יערוך יביים וימצא מפיק איכותי לסדרה, כי גיורא מבוזבז בערוצי ילדים, הוא כל כך מעל זה, גם השעשועון ששטוס שבהתחלה היה בוגר ומאז שערוץ הילדים נהיה ערוץ לילדים בני 2-9 ולא 6-18 ששטוס כבר לא אותו הדבר.
בקיצור גיורא גאון והערוצים המסחריים מפספסים אותו.
אפילו הוט מפספסים אותו והם הכי בעד יצירה ישראלית ויצירה בערוץ ילדים כמו ניקולודיאון לדעתי לא מתאימה לו.
בכל מקרה זה סיכום עונה שלי.
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
גיורא גם אומר
שהסבה ששהוא כותב רק לנוער טמונה בזה שהוא קהל ייותר "קל".. ושהוא יותתר חופשי שם מאשר בקהל מבוגרים...
אתה לא יכול לכתוב סדרה למבוגרים שתעסוק בנסיעה בזמן או במציאת אוצרות מהתנ""ך ושתהיה ממכרת ומוצלחת באוה רמה בה האי הצליחה לסחוף אותנו להרפתקה ולסדרה...

dar dahan

Member
עובדה שבארצות הברית ובבריטניה זה עובד...

הנה סדרות מד"ב למבוגרים ובעצם לכל הקהל הרחב:
סטארגייט, דוקטור הו, מנהרת הזמן ויש עוד המון.
רק אצלנו זה נראה הזוי לעשות סדרה כמו האי של שתי העונות הראשונות (העונה השלישית ילדותית) למבוגרים...
&nbsp

שיר m

Well-known member
היתה יופי של עונה

מכל סדרות הנוער זאת בהחלט אחת הטובות אם לא הכי

רגעים אהובים: מצליח, מצליח, מצליח, ואודי-חוליו:)

רגע אהוב עליי?

אודי ואגם. כל רגע. כל רגע. פשוט כל רגע.
&nbsp
כל משפט שמצליח תקע. עונה הבאה אני דורש את סבתא שלו.
&nbsp
אגם ולילוש (שניצל!)
&nbsp
וגם ויקי בספא. לא, לא הסצנה. פשוט כשהיא בספא.

panda0zombie

New member
סיכום העונה שלי זה פשוט וואו אחד גדול!

אחרי תקופה ארוכה בה לא מצאתי סדרות ישראליות לנוער לראות שבאמת התחברתי אליהן סוף סוף הגיעה שכונה!
וכן יש את החממה ושות' אבל את החממה ראיתי חלק מהעונה הראשונה ולא ממש התחברתי, גאליס מיצה את עצמו מזמן ועל השמיניה והאי כבר חרשתי
להגיד את האמת טיפה פקפקתי בהתחלה.. חשבתי שכל הנושא של המעמדות של העשירים והעניים וכל זה רציני מידי בשביל סדרת נוער אבל זה היה מדהים.. הדבר שמשך אותי לראות את זה היה השם של גיורא חמיצר בתור יוצר כי כל סדרה שלו טובה מידי
בכל מקרה היה מדהים ואהבתי כל פרק והיו דמויות עגולות ומלא (מלא) טוויסטים
פחות מידי זמן מסך למצליח אבל אני בטוחה שבעונה השנייה יעשו איתו משהו חוץ מההוא שמעביר לנו את הסצנות בבדיחות.. והוא דמות אדירה כל כך XD
קו העלילה האהוב עליי היה אודי-אגם(הזוג האהוב עליי) ואודי-חוליו שאגב לא סגרו את העלילה שלהם כי זה פשוט מוזר שהם דומים ממש שתי טיפות מים ואף אחד לא חושד במשהו
לא יכולה לחכות לעונה השנייה ובנתיים אני אעסיק את עצמי במרתון חוזר של סדרות גיורא כי זה אף פעם לא נמאס!

למעלה