וואו בהתחשב בזה שאת רוב העונה ראיתי ביום אחד אז קשה לי לענות
אבל בכל זאת אני אענה:
אז הדבר שהכי הפתיע אותי היה הסיפור סביב איתן שבהתחלה היה טוב ואז התברר כרשע ואז התברר בכלל כבחור אפילו יותר טוב מבהתחלה, בכל זאת הוא לא סתם מתאהב בנערה מהשכונה ועוזר לה עם ניצחון לזכות ב100 אלף הוא אשכרה מנסה לתפוס פושע מבוקש תוך כדיי שהוא מסכן את עצמו.

עוד דבר מפתיע זה ההתאהבות של אגם באודי והתושיה שלה.

רגע אהוב, כל הסיפור עם חוליו וזה שהם כמעט לקחו מראש מועצת נרקיס המרשעת סוזי את 400 אלף השקלים בשביל לשחרר את בנדה, וגם פה מגיע הרגע היותר מאכזב שבסוף חוליו האמיתי החליט לעלות על סוס ושבר את האגן מה שמנע מהם להצליח במזימה הגאונית שלהם.

כמובן שהסדרה הזאת כמו כל סדרה של גיורא ממכרת עד הסוף, אין רגע לנשום גם בפרקים רגועים וגם בפחות, זה התחיל עם בנדה והחוב, המשיך בבנדה בכלא והנסיון להשיג 500 אלף שקל, ואז גם הגיע הקטע עם האוצר ואיתן שהתגלה כשכיר של טדי לכאורה וכו'.
סדרה גאונית כמו כל סדרה של גיורא, אם אני מנהל ערוץ 2 אני נותן לגיורא 10 מיליון ושיכתוב, יערוך יביים וימצא מפיק איכותי לסדרה, כי גיורא מבוזבז בערוצי ילדים, הוא כל כך מעל זה, גם השעשועון ששטוס שבהתחלה היה בוגר ומאז שערוץ הילדים נהיה ערוץ לילדים בני 2-9 ולא 6-18 ששטוס כבר לא אותו הדבר.
בקיצור גיורא גאון והערוצים המסחריים מפספסים אותו.
אפילו הוט מפספסים אותו והם הכי בעד יצירה ישראלית ויצירה בערוץ ילדים כמו ניקולודיאון לדעתי לא מתאימה לו.
בכל מקרה זה סיכום עונה שלי.