שרשור סיפורים אישיים

שרשור סיפורים אישיים../images/Emo16.gif

הערב ייפתח בשעה 20:00 בערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל
כולנו נחזור לאותם רגעים קשים מנשוא...נתייחד עם זכר הנופלים. הנכם מוזמנים לשרשר לכאן סיפורים הנוגעים אליכם באופן אישי ולצרף לכאן את תמונת הנופלים אם תרצו. בן דודי תומר תירם ז"ל נהרג במלחמת שלום הגליל..ב-17/1/1983 עד היום הפצע פתוח...ושלא יספרו שהזמן מרפא את הפצעים כי זה ממש לא.

הלנה

New member
../images/Emo16.gif לזכר תומר תירם ז"ל

ולזכר כל הנופלים... עכשיו ראיתי שהוא למד באותו בי"ס של האחיינים שלי בחדרה.

שביק

New member
../images/Emo16.gif לזכר תומר ותירם ולזכרם של הנופלים הי"ד

tzevikag

New member
שיר שכתבתי

שיר שכתבתי בעקבות פיגוע שראיתי בזמן הצבא שבו נהרג החייל דוד בירי ז"ל "עד מתי" יום רביעי השעה שעת ערב השטח פנוי הסביבה רגוע אני בעמדה שומר קצת בפחד על רקע שחור ועל הלא נודע הבזק חזק של אור התופת ורעש איום של מרחץ הדמים הודעה על פיצוץ נשמעת בקשר ועוד חייל אבד לעולמים זו מלחמה שנמשכת שנים ארוכות זו מלחמה שנמשכת עם אשליית הפסקות מתי יחזרו החיים למסלול ונחייה בשקט ללא שום בלבול הלחימה מתנהלת שנים ארוכות מתי יבינו הגדולים שנמאס כבר לבכות לא רוצה לחימה רוצה רק שלום קצת לשבת לנוח אפילו ליום אני חוזר אל הבית עייף מהקרב רוצה לשכב ולנוח מהמצב לדמיין שיש שלום ושלווה בעולם ושלעולם לא נצטרך לאבד עוד אדם

smailie

New member
עצוב וחזק

קשה להזדהות עם התחושות המדוייקות של מי שהיה שם בעצמו.

לזכרו של אלי שפר ../images/Emo16.gif

לזכרו של אלי שפר
החבר הכי טוב שלי שנהרג בגבול הצפון כשהיינו בצבא (לפני 20 שנה) שעה לפני שהוא נהרג שוחחנו בטלפון וישר אחרי זה שלחתי לו מכתב. כאמור לאחר שעתיים הודיעו לי שהוא נהרג. יומיים אחרי שנהרג המכתב ששלחתי לו בדואר הגיע ליחידה שלו ומשם להורים שלו ...

הלנה

New member
../images/Emo16.gif לזכרו של אלי שפר ז"ל

כל שנה ביום הזיכרון, אני שומעת את הסיפור הקשה של חבריך ואת של בן דוד של תיקי ואת של כל הנופלים האחרים וכל שנה אני מזילה דמעה יחד עם כל העם.. ואילו המשפחות, החברים, האנשים שהיקר להם מכל אבד..הם חיים את זה יום יום ואני אפילו לא יכולה לתאר לעצמי איך חיים התחושה הזאת..כל החיים.

לזכרם ../images/Emo16.gif

אחי הצעיר יהודה. שיר שתמיד נוגע... אחי הטוב אני זוכר את שתי עינייך והן פותרות חידה. ובני הקט יפה כמוך, בשמך לו אקרא - יהודה.

השגיא

New member
לזיכרו של עזרא אשר../images/Emo16.gif

שהיה איתי בחדר בגן. (מדובר בהלנה משותפת..) קראנו לו עזרוני. עזרע נקרא ע"ש דודו, עזרא אשר שנהרג במרדפים בבקעה. (אם תדפדפו דף אחורה תיראו את סיפור חייו..) גם סבתא של עזרא (מהצד השני) נהרגה במלחמת השחרור ביחד עם בתה כשמטוס מצרי הפציץ את הקיבוץ שבו נולדתי וגדלתי. נהרג בלבנון אחרי שחזר ממארב לילי. בגלל תקלה, סוף הכוח התנתק מתחילתו והם התחילו לירות זה על זה. סגן עזרא, קצין בצנחנים נהרג בתאונה הזאת. הוא תמיד ישאר בן 22. אנחנו כבר בני 37...

mazy

New member
../images/Emo16.gif לזכרו של יצחק צ'וקרן ז"ל

יצחק צ'וקרן ז"ל דודי (אח של אבי), שנפל במלחמת השחרור . יהי זכרו ברוך
.

../images/Emo165.gif../images/Emo16.gif נזכור ולא נשכח ../images/Emo165.gif../images/Emo16.gif

"....אז למה דווקא לי נגמר הכל לפני שהתחיל...." (מתוך "מכתב קטן"\ דני רובס) כמה כאב עוד אפשר לשאת ?

למעלה