שרשור סליחה 4.8

שרשור סליחה 4.8

- סליחה מעצמי, על כל הקללות שקיללתי את עצמי במהלך השנים. -סליחה מאמא, שלא תמיד אני מכבדת ומעריכה. -סליחה מהחתול שלי, שלפעמים קצת מזניחה. -סליחה מהגוף שלי, שרק עכשיו התחלתי לתת לו אוכל בריא יותר. -סליחה מהחברות שלי- שלא תמיד אני רואה עד כמה הן כאן בשבילי. -סליחה מאבא, שלא באתי לבקר אצלו המון זמן. (חוץ מהפעם בשנה..

ליאת 888

New member
סליחה

סליחה מכל מי שפגעתי בו ללא כל כוונה סליחה מכל מי שחשבתי עליו מחשבות לא יפות סליחה מכל מי שכעסתי עליו לאחרונה סליחה מהגוף שלי על היחס השלילי סליחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

liza26

New member
סליחה../images/Emo39.gif

מבקשת סליחה מעצמי קודם כל על הזלזול וההזנחה מבקשת סליחה מבעלי ומבקשת סליחה מהבת שלי

gils33

New member
סליחה

כמה קשה זה לאמר סליחה אתה כועס על מישהו ואחרי זה נרגע וכ"כ רוצה להגיד סליחה שבאמת לא התכוונת אלא שהכעס גרם לך לדבר כך, איזה מצב - אם אני יאמר סליחה הוא יחשוב שאני חלש יש סיכוי שהוא יעשה את הצעד הראשון? לא - אני חייב לעשות זאת ואכן עושה וההקלה כ"כ גדולה ההרגשה כ"כ נפלאה,שניכם מרגישים טוב,מלבנים את העינינים וחוזרים לשגרה. סליחה לילדים על כעסיי לפעמים. סליחה לאישה על ההצקות הרגילות שלי. סליחה לאמא שאני לא מספיק איתה. סליחה למשפחה שאני לא מספיק בקשר. סליחה!!

למעלה