שרשור ספויילרים מחודש..[:

Serf SaN

New member
שרשור ספויילרים מחודש..[:

בגלל שהקודם כבר לא קופץ, והוא דיי למטה..פתחתי שרשור לבד! (ובלי אישורה של ליסטה! בוהאהאהאהאאה XD). פה נדבר על הRAW של פרק 13, שיצא לפני כמה שעות. ^^" אני מבקש לסמן ספויילרים על כל הודעה..ולנסות לא להכניס דברים מספיילרים לכותרת ההודעה. יש אנשים שלא רוצים לדעת יותר מידי. O: אם מישהו רוצה לדבר גם על הפרקים הקודמים, או על פרק 7..הפרק האחרון שתורגם, מוזמן לעשות את זה פה! D:

Serf SaN

New member
../images/Emo58.gif ראיתי את פרק 13...

ווואאאאיייייייייייייייייייי איזה פרק!!!! ^_^ סוף כל סוף רואים עבודת צוות! מה שאמורה להיות! X: סנפלאומון קאוואי~ ^^ זה היה זוועתי שפיומון גדלה לאקווילמון..למה לא עשו את זה פשוט הוקמון? אני מבין את זה שאקווילמון גדלה לגארודמון זה סבבה, זה גם נראה מתאים. אבל פיומון לאקווילמון?!..הפיומון היא הבעיה פה! >< אפילו הפוואמון שבקע מהביצה היה נראה יותר טוב גדל להוקמון.. בלע ._. הפרפקט אבולושן היה פשוט מדהים!! ^_^ הקטע שכל הגוף של מאסארו מלא בנתונים, וכל הקטע שאיך שהוא דחף את זה לדיג'יכלי! ^^ הקטע עצמו של הגדילה בעצם ממשיך את הסיום של הגדילה של אגומון לג'יאוגריימון..כבר ניתן להבין שבשלב מסוים, כדי לעבור מיד מאגומון לרייזגריימון, הם פשוט יחברו אותם. @.@ גם היה נורא נחמד שלקחו בית שני מהשיר אינסרט..(בליבר). ^^ נותן תחושה חדשה ושונה. D: ו..זהו! לא הבנתי כלום מהפרק XD אבל היה טוב..אני מחכה לתקצירים@! אה, אגב..ראו את איקוטו בפריוויו..וזה היה מוזר. פקמון נראה עוד יותר מוזר..כאילו, מה זה הצהוב לימון הזה?! םO" נ.ב - העלתי את הסרטון דיג'יגדילה ליוטיוב..אז מי שרוצה, אני יכול להביא לינק. D:

Ignisu

New member
...

Zerkthshz | Ignis - Gyakuten Saiban!@# says: פיומון/אקווילאמון = ציפור. Zerkthshz | Ignis - Gyakuten Saiban!@# says: םם" Zerkthshz | Ignis - Gyakuten Saiban!@# says: זה הגיוני. Zerkthshz | Ignis - Gyakuten Saiban!@# says: זה גם הגיוני שאגומון יתפתח לקאנטארומון. Yami no hitomi --- 暗黒の目 says: מישהו צריך להזכיר לו שאגומון יכול להתפתח לדוימון תדע משהו על ההתפתחויות ואז תגיד מה לא הגיוני.

Serf SaN

New member
גאד. מה הבעיות שלך?

זכותי להגיד שזה מטומטם שפיומון גדלה לאקווילמון. יש לך בעיות עם זה? לך אתה תחפש ואז תגיד מה לא הגיוני.

Ignisu

New member
--"

להגיד מה לא הגיוני במה? קו ההתפתחות ה"אמיתי" של פיומון הוא פיומון > בירדראמון > גארודאמון > הואואומון. אבל היא יכולה להתפתח לעוד הרבה דברים. רשימה של ההתפתחויות מהקלפים: איירדראמון, אקאטורימון, בירדראמון, אקווילהמון, קוקאטרימון, דוקוגומון, איוולמון, פווגאמון, גולמון, ליאומון, מונוכרומון, נאנימון, פטראנומון, סאבירדראמון, טוגמון, אונימון, וודמון, ווי-דראמון, ווי-דראמון זרו. יש שם גם אקווילהמון. דיג'ימונים הם נתונים, אם קראת ווי-טיימר אתה אמור לדעת את זה. הנתונים יכולים להשתנות לכל צורה. רציני לא שיחקת בשום וי-פט או בוורלד 1? לעזאזל, אפילו ב-D פרוג'קט זה קיים.

Snake Bandage

New member
היו בכלל וי-פטים בארץ?

כי אני לא מצאתי. וגם לא שיחקתי ברוב המשחקים ואני משערת שאם אני לא שיחקתי אז רוב האנשים פה לא שיחקו.

chaki finster

New member
זהו גם אני חיפשתי ולא מצאתי.

אני זוכר כשכולם היו רואים דיג'ימון בארץ (העונה ראשונה/שניה) בן-דוד שלי טס לפאריז ואמר שראה כאלה בדיוטי פרי בארץ. לא יודע. אני לא מצאתי. בקשר למשחקים, שיחקתי רק במשחק של פרונטייר, עם ה"באטל..." (לא זוכר את ההמשך). שיחקתי ב-2 המשחקים.

Serf SaN

New member
אלה היו משחקי GBA..

בגלל זה היה ניתן למצוא אותם באינטרנט. X:

Serf SaN

New member
אתה מטומטם.

אם אתה חושב שכל הבולשיט שאמרת הרגע לא היה בסדרה, אתה עוד יותר מטומטם. תגיד לי, מה תה חושב ת'צמך? הא? ידעתי טוב מאוד שפיומון יכולה לפי הקלפים לגדול לאקווילמון, כמו למשל שלילימון יכולה לגדול למגנה דראמון (או הולי דראמון אם בא לך ביפנית). שזה הכי מטומטם בעולם. או שאנג'וומון יכולה לגדול לבאבאמון. היצורים הכי לא קשורים בעולם. מצטער אגב, שלא שיחקתי במשחקים האלה. כי אני, לעומתך, חושב שהם מטומטמים. אני לא אשחק משחק רק בגלל שהוא "דיג'ימון". אולי הוי-פט דווקא כן טוב, אבל אני לא מפגר להזמין אותם מחו"ל, במיוחד שאני מעדיף דברים אחרים של דיג'ימון (שדווקא כן הזמנתי מחו"ל). אז תפסיק עם הדאווינים שלך, כי זיהיתי אותם עוד מהשיחה הראשונה במסנג'ר. לשחק במשחקים של דיג'ימון, לא נקרא לדעת הכל. נקודה.

Ignisu

New member
הא.

אמרתי שאני יודע הכל? לא. יש משחקי דיג'י גרועים, כן. אבל וורלד 1 ממש, אבל ממש לא גרוע. אה, וכשהבאת את הדוגמא של באבא/אנג'וומון ואמרת שהם לא קשורות, טעית. אנג'וומון הזדקנה והפכה לזקנה. זאת לא בעיה. לא אמרתי שזה לא היה בסדרה. אה, והיו וי-פטים בארץ. לא דיג'יוויסים, אבל היו וויפטים.

Serf SaN

New member
...

אני אענה לך אחד אחד. אמרתי שאני יודע הכל? לא. אתה משחק ת'צמך ככה. יש משחקי דיג'י גרועים, כן. אבל וורלד 1 ממש, אבל ממש לא גרוע מצטער, אולי הוא באמת טוב, אבל אני נינטנדו פאנבוי..אני לא מתכוון לקנות פוסי בשביל דיג'ימון. X: אה, וכשהבאת את הדוגמא של באבא/אנג'וומון ואמרת שהם לא קשורות, טעית. אנג'וומון הזדקנה והפכה לזקנה. זה אולי נכון. אבל מגובה של איזה מטר שמונים היא התכווצה למטר שלושים? -_- וחוץ מזה, עדין אמורים להיות לה את המאפיינים של מלאך.. טוב, אולי זאת לא אחת הדוגמאות הטובות, אבל יש המון שהם ממש זוועתיים. עוברים מסוס, לציפור. מציפור, לדג. ראיתי המון כאלה. TT" זאת לא בעיה. לא אמרתי שזה לא היה בסדרה אמרת שרק מי שקורא את וי-טיימר יודע. או משחק במשחקים. (אגב, אני כן קצת קראתי פעם וי-טיימר..הפסקתי לא זוכר למה). אה, והיו וי-פטים בארץ. לא דיג'יוויסים, אבל היו וויפטים כנראה ביבואנים פרטיים. כמו האלה בהפנינג, שהיו מביאים גבא. X:

Ignisu

New member
X:

זאת לא בעיה. לא אמרתי שזה לא היה בסדרה אמרת שרק מי שקורא את וי-טיימר יודע. או משחק במשחקים. (אגב, אני כן קצת קראתי פעם וי-טיימר..הפסקתי לא זוכר למה). לא אמרתי שרק מי שקרא. אמרתי שאם קראת עד לא זוכר איזה פרק, נראה לי בפרק שטאיצ'י מקבל את דיג'יוויס 01, אתה יודעאת זה 100%.

Serf SaN

New member
טוב, שיהיה..

בכל מקרה, לא הבנתי איך סטינו מנושא השיחה. נו? אז ראית את פרק 13? מה תה חושב? (אגב, אל תשכח לסמן
).

תירגעו, שניכם.

זה מתחיל להיות מוגזם. איגניסו, זה התחיל עם לורי ועכשיו עם סרף, אז כנראה שהבעיה היא בך. האמת שגם כשאני קורא את ההודעות שלך אני מרגיש קצת התנגדות. אני נותן לך כאן ביקורת בונה: אתה מוזמן להישאר בפורום, אבל אם הרבה אנשים כועסים עליך, כנראה שיש בעיה בדרך שאתה מביע את עצמך. כדאי שתנסה לתקן את הניסוח שלך במקום לכעוס על אנשים. אני יודע שקשה לך עם האנשים בפורום, שכולם ראו את הסדרה בדיבוב העברי, ראו מקסימום את הסרט האמריקאי הדפוק ולא שיחקו במשחקים, אבל אין מה לעשות: זה הפורום ואלה הכותבים בו. נסה להשתלב. סרף, אם הגעת עד כאן, תמחק את החיוך מהפרצוף, כי איתך עוד לא התחלתי. אל תקלל, גם אם זה מעצבן אותך. שמור על איפוק ועל סבלנות. עכשיו אתה יכול לחייך שוב. יום נעים

Serf SaN

New member
../images/Emo58.gif תמונה סרוקה של..

שיין גריימון, יצאה כבר דיי מזמן, אבל שכחתי לשים אותה.
נכון שהוא ממש מכוער? ^_^ רייז גריימון יפה, אבל הוא נייט. X:

Serf SaN

New member
OMG!

תמונה באיכות מדהימה של מיראג'-גאוגמון! OO גאד, הם פשוט עשו אותו אביר! כמו גאלאנטמון, רק עם הדיג'ימון של הילד-זאב! D: מגניבבבבבבבבבב~~..העיצוב ממש יאפה. @.@

Serf SaN

New member
גאד...צוות WTW השתגעו..@.@

במקום לתת לנו פרקים מתורגמים..הם פשוט תרגמו להם את הפריוויו לפרק 14. @@ סתם כי בא להם. ם.ם >.>

למעלה