שרשור ספויילרים

panda0zombie

New member
שרשור ספויילרים

פרק 93- החול הקדוש

פרק מפתיע מלא בגילויים חדשים. סודות מהעבר נחשפים לראשונה. ההתפתחויות החדשות משנות את פני השכונה.

פרק 94- עוגת כדורגל

הבשורות המפתיעות תופסות את לירון לא מוכן. ויקי ואיתן מתעמתים. אגם מקבלת החלטה.

פרק 95- סינדרלה בכחול לבן

לירון מצטלם לטלויזיה. המזימה החדשה של טדי הולכת ונרקמת. סוזי מקבלת על עצמה משימה חדשה.

התקציר של פרק 96 לא עלה עדיין.. אז הנה מה שיש בינתיים

פרק 96

פרק 96- הפסל של חד הקרן

היוזמה החדשה של סוזי זוכה להצלחה. אגם ולירון מקבלים בשורה מפתיעה. רחלי מחליטה לא להצטרף לחבריה.

ובכן

פרק 93 נשמע מדהים. נראה לכם שנגלה משהו על הסימן של איתן ובגלל זה הם יתעמתו? או שאולי על המשך החקירה? מה שבטוח, העסקים ילכו לא רע...

לירון התקבל, הא? ולא, חברים, אגם קיבלה החלטה לשמור על היחסים בינה לבין לירון מקצועיים בלבד, ולחזור לאודי, ולא להיות חברה של לירון.

שיר תשמח על לירון... רק מעניין אותי מה סוזי וטדי מתכננים.

בשורה מפתיעה? מה, לירון בסוף לא יתקבל? והאם רחלי תצטרך להצטרף לחבר'ה לנסיעה לחו"ל או משהו?

panda0zombie

New member
יכול להיות

אני מניחה שבפרק 93 נגלה יותר על מקור הסימן של איתן אז יכול להיות שהוא וויקי באמת יתעמתו על זה

panda0zombie

New member
שמות מעניינים לפרקים

השבוע של לירון.. שיר הולכת לאהוב את השבוע הזה
פרק 93 לא נותן לנו הרבה מידע אבל אני רק יכולה לנחש שיספרו לנו יותר על מה קרה לאיתן ואולי ויקי תגלה על זה ובגלל זה יהיה עימות (הסודות מהעבר והגילויים החדשים). מעניין איזה התפתחויות יקרו
איזה מזימה יש לטדי? ואיזה משימות סוזי מקבלת בכלל? אולי זה קשור למטה
אגם צריכה לקבל החלטה. מעניין למה זה קשור
אז סביר להניח שהשכונקים הצעירים יסעו עם לירון לאן שהוא ורחלי לא תצטרף.. חבל

שיר m

Well-known member
הידד

הרבה לירון. לירון מצליח! ואם כבר מצליח, כל השבוע הזה הוא היה חבר הכי טוב, סתם רציתי להזכיר את זה.
&nbsp
אבל יש לי הרגשה שאם קורים ללירון דברים טובים עכשיו, אז בסוף העונה הם כבר לא כ"כ טובים... שיר הפסימית

שיר, תרשי לי להבטיח לך שאת יכולה להיות אופטימית

אני רק אגיד לך שבכתבה על מופע שכונה, הצלחתי להציץ לשנייה בתסריט שהם צילמו ובמופע הם מתכוננים למסיבה. נראה לי שאודי הביא איזה כלי נגינה מעפן במקום מכונת קריוקי, ומצליח הביא שולחן קלפים של סבתא (ידעת שהוא עורך סיורים למטבח של סבתא שלו לאלו שבאים לשכונה?) אבל נראה שהם חוגגים משהו.

שיר m

Well-known member
זה לא אומר כלום

כי גם אם לירון התקבל וכולם שמחים, זה אומר שהוא עובר לחו"ל! או שהוא לא ירצה לעזוב ובסוף הוא לא יעבור לחו"ל! אז בכל מקרה זה יהיה מבאס.
&nbsp
סיורים למטבח של סבתא של מצליח זה גאוני.
&nbsp
(באחת הסדרות היתה עוד סבתא... וחשבתי על זה שהיא צריכה להתידד עם סבתא מצליח... מה זה היה... אולי בפול מון... אוף הראש שלי דפוק לגמרי)

dar dahan

Member
אולי הסבתא המפורסמת מזגורי אימפריה?

שאני מדמיין את סבתא מצליח אני מדמיין אותה.

שיר m

Well-known member
חח לגמרי, אבל משהו שראיתי השבוע... רועי אולי אתה זוכר?

מישהו דיבר על איזו סבתא בפול מון?

מי שצריכה לפגוש את מצליח

זאת אגם מתאג"ד.

זוכרת? הזאת עם המשפטים המוזרים?

רק צריכה ללמוד לבשל חורשט סבזי והיא תיכנס לו ללב.

שיר m

Well-known member
וואי זה באמת יכול לעבוד. אני רואה אותם ביחד.

אז איך את רוצה שהוא יצליח ויהיה
?

אגב, צדקתי, זאת הסצנה הראשונה בערך. אודי החליט להיות DJ ולהביא רמקול ישן.

למזלי הוא ומיטל לא הפגינו זוגיות במה שקראתי. אבל גם עכשיו הם בקושי מפגינים זוגיות, הזיווג ההזוי הזה. בניגוד לאגמודי שהם כן הפגינו זוגיות.

שיר m

Well-known member
הוא כבר
ואל תדאג, תכף תקבל את אגמודי בחזרה.

Roei152

Well-known member
מנהל
שבוע הבא
כנראה תהיה נשיקה לוהטת שלא תמצא חן בעיני ובעיני יוסי..
כן בהוט הכתבת שכותבת סיכומי שבוע שאלה "אגם ולירון יהיו ביחד?" דווקא עליהם ...

למעלה