שרשור ספונטני

אלרוס

New member
שרשור ספונטני

אני יושב כאן ומקשיב לאלבום הלבן (כרגע artha my dear) וחשבתי לעשות שרשור ספונטני בהחלט: 1. מה אתם עושים בזמן שאתם שומעים ביטלס? (אני לדוג' בד"כ קורא באותו זמן למשמע המוזיקה) 2. אתם מצטרפים לשירה בזמן שאתם שומעים שיר שאתם אוהבים (אני אפילו לא שם לב ופתאום אני מוצא את עצמי שר את בחזרה בברה"מ...) 3. כמה זמן אתם בד"כ מקשיבים לביטלס רצוף? (אני בימים גשומים בד"כ עד שהמערכת שלי שמכילה 3 דיסקים חוזרת על עצמה ואז או שאני מפסיק או שאני םפשוט שם דיסק אחר שלהם)

ביטלמן

New member
מה שאני עושה

בזמן שאני שומע את הביטלס אני גולש באינטרנט או לרוב מנגן יחד איתם ובזמן שאני עושה אחד מדברים אלה אני מצטרף לשירה זה כיף מאוד! אני לא מקשיב לביטלס רצוף רק בהתחלה שהייתי ממש מכור אליהם היום אני שומע לפחות פעמיים בשבוע את הביטלס.

SmallVille Girl

New member
אני בדרך כלל שומעת את הביטלס

שאני מכינה שיעורים :/ וסתם בכייף ... 2. שישי שיר שאני אוהבת אבל ממש אוהבת (שזה כמעט כל השירים ) אני שרה ברור ! 3. תאמת אין לי מושג.. לפעמים . תלוי במצב הרוח ..... לפעמים אני מאיזנה רק לשיר אחד.. לפעמים לכל הדיסקים ..... אגב אחלה שירשור !

nowhere woman

New member
אני...

1. קוראת, גולשת באינטרנט, עושה שיעורים, לפעמים גם בזמן שאני אוכלת בקיצור, בלי הגבלה... 2. בהחלט מצטרפת לשירה:) 3. כשהייתי ממש בהתחלה שמעתי אותם ימים שלמים, מגיעה הביתה- שומעת וככה עד שאני הולכת לישון(או יוצאת). היום אני שומעת מקסימום שניים-שלושה דיסקים ברצף אבל לפעמים רק חמישה-שישה שירים ביום. תלוי במצברוח.

StarDustGirl

New member
~ספונטנית~

1. עושה שערוי בית, קוראת, עושה כפיפות בטן, רוקדת ועושה לעצמי בושות, שרה בקולי קולות ומזייפת תוך כדי, שותקת ומביטה בתקרה, כועסת על אמא שלי שזרקה את כל התקליטים ואת הפטיפון שהייתי בת ארבע בערך, מגבירה יותר מדי במכונית וגורמת לה להתעצבן, מגבירה יותר מדי בבית וגורמת לכולם להתעצבן, ישנה, מתעוררת (יש בסטריו שלי שעון מעורר), קוראת את הליריקס, שותה קפה, אוכלת, תוהה בקשר לדברים פילוסופים ומתעצבנת על מר סלינג'ר... 2. לצער בני ביתי- אני אכן מצטרפת לשירה. 3. המממממ...רצוף......חצי שעה...ארבעים דקות..השירים שלהם ממש קצרים
ואת רובם שמעתי יותר מדי, אז אני מנסה להיגמל שיהיה לי ממה להנות בעתיד.

6655

New member
אני...

1. מנגן איתם ביחד. 2. אני לא נוהג להצטרף לשירה, אבל לפעמים בורחת לי צרחונת...
3. עד שאמא שלי צורחת עלי.

The Mad Hatter

New member
:)

1) מה שאני בד"כ עושה כשאני שומעת מוזיקה-קוראת או מציירת. 2) כן. וגם אני בד"כ לא שמה לב לעצמי. P: 3) תלוי במצברוח. לפעמים אני שומעת שיר אחד מאלבום ומיד מחליפה דיסק, אבל ברוב הפעמים אני שומעת את אותו הדיסק בלופים (with the beatles! *_*(

itaikuskus

New member
אוקי

1.כל מה שבא...קורא..מחשב...מנגן.. 2.לא רק שר אלא גם מצטרף לנגינה... 3.ימים כלילות...

הממ מה אני עושה כשאני שומע ביטלס?

או משוטט באינטרנט, או סתם מצטרף בשירה (זה עונה על השאלה השנייה גם לא?), או שוכב במיטה, או סתם קורא. ב-90 אחוז מהזמן אני מצטרף בשירה ל-90 אחוז מהשירים. זה יותר תלוי במצברוח, לפעמים בא לי להקשיב יותר, ולפעמים בא לי לשיר איתם. ואני יכול להקשיב לביטלס הרבה זמן רצוף. אני משתדל לשמוע אלבומים ברצף ולא שירים מפה ומשם, ואני בהחלט יכול לבלות 3 שעות בלשמוע ביטלס רצוף. או לפחות יכולתי...זה אומנם מזמן לא קרה לי, אבל אני מניח שמתישו החשק הזה יתעורר שוב.

i love lucy

New member
אני...

בדרך כלל אני אוהבת לחרוש על אלבומים בנסיעות ארוכות כמו למשל חרשתי על אבי רוד בנסיעה שלי לחרמון... היה כיף! וכנ"ל לט איט בי וכאלה אבל היה לי כיף לחרוש על הרלבום הלבן גם כן... ואם לא בנסיעות אז במחשב או סתם שאני בבית...

אני...

עושה שיעורים, גולשת בקיצור כל הזמן!!! רק עם יש שיר שאני ממש אוהבת אני שרה אותו בשקט...

למעלה