שרשור ספקים חוזר

0 אור 0

New member
שרשור ספקים חוזר

מכיוון שרבים מתושבי הפורום התחלפו, יש מספר בעלי ידע ונסיון הצטרפו אלינו, וגם יצרנים ישראלים שביקשו הזדמנות להיחשף, אני פותחת שרשור ספקים חד פעמי נוסף. אפשר לחזור על המלצות שהיו בשרשור הקודם. כדאי לפרט לגבי ספק מומלץ - מדוע הוא מומלץ, מה הנסיון שיש לך באופן אישי עם השמנים שלו, אם הוא מומלץ לגבי מוצרים מסויימים בלבד - אז חשוב לפרט לאילו אם רוצים לפסול ספק , גם כן חשוב לפרט מדוע ולמה. וכמובן לא לשכוח: שם, כתובת, אתר, מספר טלפון, משווקים ... בעקבות השאלה שעלתה השבוע: מי שמכיר יצרנים משובחים מחו"ל מוזמן לספר עליהם גם אם אינם נמכרים בארץ.

coco nut

New member
המלצה חמה

אני כבר כמה חודשים רוכשת את השמנים שלי אצל יצרן בשם R-oil הוא לא כ"כ מוכר כי הוא מוכר בד"כ בכמויות גדולות.. אני עושה אצלו פעם בכמה חודשים קניה מרוכזת שמגיעה אלי עד הקליניקה וזה שווה כל גרוש ..השמנים שלו הם הכי טובים שהשתמשתי בהם עד כה טהורים % 100 ומייצר גם שמנים אורגנים... הוא אגב מייצר עבור שלוס, אב-און , פיור אוייל ועוד שווה בדיקה למי שמעוניין נא לפנות אלי במסר אישי ואתן את הטלפון שלו או אם מותר לפרסם כאן את הטלפון שלו אשמח לדעת. שבת שלום

כן לפירסום הטלפון

וגם, האם מוכר רק למטפלים ? יש אתר ? תודה וחג שמח

coco nut

New member
אני מניחה

שמטרת השרשור פה הוא לתת במה לפרסום של יצרנים מכיוון שהיו אלי הרבה פניות במסרים האישיים אני מעדיפה לרשום כאן את מספר הטלפון של היצרן על מנת שיהיה נגיש לכל מעוניין 050-7970680 חג שמח

0 אור 0

New member
בשרשור הזה מותר לפרסם טלפון

שם , כתובת - את כל הפרטים ואני גם מבקשת כנות: מותר לספקים לפרסם את עצמם תוך הזדהות שזה המצב, ומי שמפרסם והוא לא הספק - אשמח אם יסביר מה השיקולים שלו לבחירת השמנים המומלצים

../images/Emo91.gif

חברת "ראן צמחים בע"מ" ממוקמת בקיבוץ נחשונים - עושים משלוחים לכל הארץ. חומרי גלם באיכות מצויינת, טינקטורות , אקסטרקטים ואפשרות להכנה מיוחדת של פורמולות בהזמנה אישית (אם את/ה מטפל /ת כמובן), שמנים אתריים מצויינים ( אבל ניתן למצא קצת פחות יקר מהם). 03-9102225 www.ranherbs.com הילה

עוד ../images/Emo91.gif

לגבי שמנים אתריים, Meadows היא חברה מצויינת. אני לא יודעת מי מייבא אותם ארצה אך אם תתיקלו בהם על המדפים דעו שהאיכות נפלאה. החברה עצמה מאנגליה ועל המדבקה יש משולש כתום, כך תוכלו לזהותם.

meadows

כפי שהילה ציינה, חברה מצויינת, אני משתמשת בשמנים האתריים שלהם (ובמוצרים המעולים של ראן צמחים גם...) משווקת את חברת "מדוס" בחורה בשם עידית חן מגבעתיים. אנסה להשיג את מספר הטלפון שלה והוסיף לשרשור הספקים... ובהזדמנות זו- הילה, כל הכבוד על האינפורמציה המקצועית והכנה מאוד נהנית לקרוא את הדברים שאת כותבת! תמי

meadows

גם אני שמעתי על מישהי שמשווקת אותם... בפרדס חנה. יהיה מעניין להשוות מחירים
מעניינת אותי דעתכם - אם שווה להתעקש על קנית בקבוקון מקורי של החברה המייצרת, או שמהמשווק שאורז בעצמו זה מספיק "בטוח" ? הילה, גם אני נהינת לקרוא אותך ונעזרת בך הרבה. תודה

נועה, אני מתחילה להסמיק...../images/Emo9.gif

במקרה של מדוס, עד כמה שאני יודעת, זה מגיע באריזה המקורית מהחברה באנגליה. (לפחות דרך עידית חן כך זה היה בעבר) תודה על כל הפירגון, אני באמת שמחה לחלוק איתכם את הידע שלי ולעזור לעולם הזה להתמלא באנשים שאוהבים ועוסקים בטבעי.

כרכור

יש את השמנים של "מדוס" במכללה לרפואה הוליסטית בכרכור הם נמכרים שם כמובן באריזה המקורית של "מדוס", הם קונים את השמנים מעידית חן שמיבאת אותם לארץ והיא היחידה המורשית ליבוא שמנים אלה מהחברה עצמה. לגבי השאלה האחרונה שלך, אם את מכירה את המשווק שאורז את השמנים ואת יודעת בוודאות שהוא לא מדלל את השמנים או מוסיף שמניןם מאיכות ירודה יותר, אז זה בטוח לקנות ממנו, אם את לא בטוחה לגביו- תמיד תעדיפי את האריזה המקורית.

pumiki8

New member
יש את השמנים גם בחנות של מכללת

רידמן ברחוב ירמיהו 5 בת"א. עוד שמנים אתריים שיש בחנות: עומר הגליל, החברה-ההיא-שיש-גם-בסופר-פארם-עם-המדבקה-הירוקה-שאני-לא-זוכר-את-שמה, ושמני ארץ ישראל. אבל סה"כ הם היד ה... 3, אני מניח. ועדיף ללכת על השנייה ואף הראשונה למען הוזלת המחיר.

0 אור 0

New member
אשמח גם לפירוט לגבי ספקים נפוצים

כמו למשל פיור אויל שהוזכר כאן ולא לטובה - מדוע ולמה הוא טוב , מדוע וןמה אינו מספיק טוב

פיור אויל

הנסיון שלי, לא טוב עם השמנים האלו. בעבר הרחוק...לפני שלמדתי ארומתרפיה, השתמשתי בשמנים של פיור אויל, כאשר למדתי ארומתרפיה לימדו אותי גם שיטות זיהוי של שמנים איכותיים ושמנים לא איכותיים...אם אומר לך שלקחתי את כל השמנים של פיור אויל שהיו לי בקליניקה וזרקתי לפח...זה יספק אותך? החלפתי את כל השמנים והתחלתי לעבוד עם "מדוס" וחלק מהמוצרים של "ראן צמחים" וההבדל הוא משמעותי! (נתחיל מזה שבתור התחלה, הסדינים הפסיקו להסריח משמן מטוגן...ונמשיך מהתחושה הטובה והאפקטיבית שהמטופלים מדווחים עליה...ועוד ועוד פרמטרים שארומטרפיסט יכול להבחין בהם...) לאחרונה התוודעתי לספק נוסף שהתרשמתי ממוצריו לטובה מאוד ומטופלות שהשתמשו במוצרים שלו מדווחות על הרגשה טובה: "לבידו קוסמטיקס"- עידו מגל מנהלל- מייצר ומשווק מוצרי קוסמטיקה טבעיים מושב נהלל, ת.ד 304 מיקוד 10600 04-651531 www.lavido.co.il בהצלחה לכולם, תמי

אני לא יודעת אם מותר

לי להמליץ על עצמי
אבל מאחר שזהו שרשור ספקים... מעבר לטיפול בצמחי מרפא, אני מייצרת ומשווקת מוצרי קוסמטיקה אשר מבוססים על חומרים טבעיים וצמחי מרפא. בליין המוצרים תמצאו תכשירים לניקוי, סדרת לחות וטיפולים מיוחדים לפנים (באישור משרד הבריאות), טיפוח ופינוק הגוף, מוצרים ספציפיים לכפות הידיים, להריון ולידה ועוד. אפשרות לקרמים בהתאמה אשית, קוסמטיים וטיפוליים. עד שהאתר יעלה, אשמח לשלוח קטלוג למי שמעוניין/ת Hila - Herbal Cosmetics www.hila-hc.co.il
[email protected]
0773-393090
0544-393090 מושב רינתיה תודה

0 אור 0

New member
מותר ואף רצוי

וכמובן שאם הקובץ של הקטלוג לא גדול מדי מבחינת תפוז, את יכולה גם להעלות אותו לכאן.

yoelnd

New member
אז ככה.....

היי לצערי, היו בארץ מספר חברות מעולות מקוריות (קנדי, גרמני, אנגלי וצרפתי נפגשו במרפאה.....) אולם עקב ביקוש דל וחוסר ניהול נכון אינן שרדו את המערכת בארץ - וזה לא בדיחה...... כל הנושא דורש אישורים משרד הבריאות, שיווק נכון, תקציבים, פירסום ועוד פרמטרים שלא ארחיב עליהם.... אז נוצר מצב שהפחות טובים ואולי הגרועים נשארו....... ולמדו לחיות עם מה שיש............. אני אישית משתמש בשמנים שאני מביא מחו"ל ישירות (לרוב אירופאי: גרמני, צרפתי ואנגלי נפגשו במרפאה.....) לגבי נושא הקוסמטיקה שצויין לעיל, יש לי אישית בעיה, עד שאני לא רואה תנאי ייצור, וראיתי הרבה כאלה, ו"ברשיון משרד הבריאות" זה לעג לדרישות באירופה . ביקרתי לאחרונה בצפון במקום פרטי וקטן שעושה קוסמטיקה טבעית וברשיון משרד הבריאות, לצורך ייעוץ, ועיניי פשוט התגלגלו....... לצערי, אין תקנים ואין גם נהלים מסודרים בנושא וחבל. רק בריאות וחג הפסח עבר ואפשר להתחיל .......

למעלה