שרשור ספרות - בעקבות הספר של מקס.. אולי יש לכם עוד ספרות מהארץ ומחו"ל שתרצו לשתף?
S ShirYaki New member 25/9/02 #1 שרשור ספרות - בעקבות הספר של מקס.. אולי יש לכם עוד ספרות מהארץ ומחו"ל שתרצו לשתף?
A av_i_va New member 25/9/02 #3 לכולנו יש - אני בטוחה../images/Emo63.gif אם נתחיל בכך, זה לא יגמר ויש גם כאלה שירוצו להלשין.... מה מעניין אותך - אשתדל לעזור? (יש לי ספריה שלא מביישת ספריה ציבורית)
לכולנו יש - אני בטוחה../images/Emo63.gif אם נתחיל בכך, זה לא יגמר ויש גם כאלה שירוצו להלשין.... מה מעניין אותך - אשתדל לעזור? (יש לי ספריה שלא מביישת ספריה ציבורית)
S ShirYaki New member 25/9/02 #5 התכוונתי לשמות של ספרים.... חיפשתי באמזון אבל רציתי שמות של ספרים שאתם ממליצים עליהם, חלילה לא לפגוע בזכויות יוצרים...
התכוונתי לשמות של ספרים.... חיפשתי באמזון אבל רציתי שמות של ספרים שאתם ממליצים עליהם, חלילה לא לפגוע בזכויות יוצרים...
ג גלי של משה New member 25/9/02 #8 המלצה שלי? תעשי סיבוב בסטימצקי בקריון/ חוצות המפרץ או בצומת ספרים. יש להם מלאי גדול של ספרי אומנות שתוכלי לעיין בהם ולמצוא את מה שמוצא חן בעיניך.
המלצה שלי? תעשי סיבוב בסטימצקי בקריון/ חוצות המפרץ או בצומת ספרים. יש להם מלאי גדול של ספרי אומנות שתוכלי לעיין בהם ולמצוא את מה שמוצא חן בעיניך.
B bell2002 New member 26/9/02 #11 שאלה לאביבה יש איזה ספר או חוברת שמסבירה איך עושים דמויות/בובות קטנות מפימו או דאס? אם תוכלי להמליץ לי על ספר או חוברת טובים אודה לך מאוד.
שאלה לאביבה יש איזה ספר או חוברת שמסבירה איך עושים דמויות/בובות קטנות מפימו או דאס? אם תוכלי להמליץ לי על ספר או חוברת טובים אודה לך מאוד.
ג גלי של משה New member 25/9/02 #4 לי יש מלא ספרים בנושא מיחזור נייר והכנת ברכות מנייר ממוחזר ונספחים אחרים
ג גלי של משה New member 25/9/02 #7 רוב הספרים שלי הם באנגלית.. המלצה מכל הלב אם את רוצה להתנסות במיחזור נייר אמיתי בזכרון יעקב יש אדם בשם יזהר נוימן שמתמחה בזה. הוא מכין נייר מעץ תות. הייתי בסדנא שלו והיתה חוויה אמיתית.
רוב הספרים שלי הם באנגלית.. המלצה מכל הלב אם את רוצה להתנסות במיחזור נייר אמיתי בזכרון יעקב יש אדם בשם יזהר נוימן שמתמחה בזה. הוא מכין נייר מעץ תות. הייתי בסדנא שלו והיתה חוויה אמיתית.
A av_i_va New member 25/9/02 #9 זו באמת חוויה../images/Emo47.gif אחד המקומות הבודדים שאני ממליצה מכל ה
M max63 New member 26/9/02 #10 ../images/Emo24.gifמעט מאוד... יש מעט מאוד ספרות על מחזור נייר כי הספרים נתרמו ל.... ...מחזור נייר.
L lilachh New member 26/9/02 #12 ../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif