ועכשיו תורי
אני ממש לא מצליחה להחליט איזה ביטל הוא האהוב עלי למרות שיש אחד שאני אישית מחבבת פחות (פול) זה לא גורע מהכשרון שלו ואני חייבת להכניס אותו לרשימה: אז ככה: ג'ון לנון - הכשרון: שירה, נגינה, הלחנה כתיבה ו..... ריקוד! (למי שלא ראה את הקטע שהוא רוקד סטפס על הבמה בלילה של יום מפרך - חובה!) וכמובן גם הערכים. רינגו סטאר - רינגו כל כך מצחיק.... הוא הכוכב הבלתי מעורער של כל הסרטים ("תסביך נחיתות", "הלך לאיבוד בים", ו-"הולכים לרצוח אותו בגלל הטבעת שעל אצבעו"...) ולעניות דעתי הוא בעל קול מקסים שחבל שלא נוצל לעתים תכופות יותר. ג'ורג' הריסון - ג'ורג' יקירי המצונן מכולם גורם לי להעביר באופן כפייתי את הקלטת עד לקטע שהוא אומר thats not your grandfother שוב ושוב, לא יודעת למה. אולי בגלל שהקול שלו פשוט הורס אותי, בדיבור ובשירה. ג'ורג' דרלינג כשלעצמו היה בנאדם מאוד מיוחד שהביא את הבשורה הבבודית לביטלס וכתב שירים מצוינים. גיטריסט מעולה. פול מקרטני - מה הוא כבר עשה?! או יותר נכון, מה הוא כבר לא עשה?! מאז שהביטלס התפרקו ועד היום מעולם לא הפסיק לפעול בשואו ביז באופן רשמי - מלהקתו עם לינדה (כנפיים) שאני אישית לא כל כך מחבבת ועד למסע ההופעות USSR פולי הספיק לשחק בסרטים, להוציא אלבומים עצמאיים (לא שזה דבר ייחודי לא), לתרום המון כספים ובלה בלה בלה. פולי היה גם כן זמר מעולה, כותב שירים ומוזיקאי נהדר. גם הוא שחקן לא רע בכלל!