שרשור סקרי במיוחד

שרשור סקרי במיוחד ../images/Emo8.gif

מיהו הביטל האהוב עליכם?!?! נא לנמק!! זה א'. ב', אם אתם לא יכולים לבחור נא לציים לגבי כל מופלא מה הכי מופלא בו.

Miss CB

New member
או אה. בחיים לא תנחשו מי שלי.

אני אתן לכם רמז... ג'ורג'... אויש נראה לי שהרמז היה עבה מדי
למה? איי גס שזה מתחלק לשניים: ג'ורג' כאמן פשוט מאוד מיוחד. מעבר לדברים ה"באנליים" (יא רייט) דוגמת השירים המוקדמים יותר, שאגב: גם אז היו יותר מיוחדים מבחינת מלל וקצת יותר מגוונים מרוב הלנון/מקרטני'ז (בלי לפגוע כמובן, שני אנשים מהמוכשרים ביותר בהיסטוריה של הכל). והעניין ההודי, שאומנם לא קוסם במיוחד לחלק מאיתנו, והאמת שאני אישית לא מתעניינת (כרגע) מי-יודע-מה בתחום הזה, ועדיין אני מתה על השירים האלו. הם פשוט מיוחדים, וכן, אני יודעת שאמרתי את זה כבר כמה פעמים. אין לי דרך אחרת לבטא את זה. במישור האישי הוא פשוט בנאדם טוב כזה. אני יודעת, אני יודעת על הבגידות וכל זה. אז הוא לא מלאך - מי מאיתנו כן (לא שאני מאשרת את הבגידה... דבר די נוראי לעשות), אבל לפי השירים שלו, מתקופת הביטלס וגם קצת אחרי, הוא מין בנאדם כזה שקלט מה הדברים החשובים החיים, ובמה אין צורך להתעסק. משפחה זה חשוב, חברים, אהבה, למצוא את עצמך, להיות שלם עם מה שאתה עושה וכו'. לעומת כסף, הצלחה ושטויות חומרניות כאלו.

בגידות? נא להבהיר!

ודבר אחר לא שיש לי משהו נגד ג'ורג' אבל מן הסתם אם אתה ביטל יש לך מספיק כסף דברים חומרניים וכ' על מנת לבנות לעצמך תדמית שכזו. זו רק השערה, כמובן, אבל אם חושבים על זה לדעתי כל סלבריטי עשיר יכול לבנות לעצמו את התדמית הזאת. אבל בת'כלס גם אני מתה על ג'ורג' דרלינג, עם קולו המצונן מכולם שאותו אני משמיעה לעצמי שוב ושוב בתחילת הסרט לילה של יום מפרך, השיחה בנושא הסבא. גו ג'ורג'!

נראה לי

שג'ון..לא יודעת למ אבל אני לא מכירה טוב מספיק את כולם אבל רינגו כזה חמודי!וגם ג'ורג'..משום מה את פול אני לא ממש מחבבת

גם אני לא הכי מתה על פול.

למרות שלא הייתי מתנגדת להופעה שלו וחוצמזה הוא הביטל הכי חתיך.

Another Girl

New member
נראה לי שטלי מתכוונת

לעניין הבגידות החוזרות ונשנות של ג'ורג' בפטי,ובמיוחד עם מורין,אשתו של רינגו.

Miss CB

New member
אכן, לבגידות הנ"ל התכוונתי

ולא, לא נראה לי שעניין האנטי מטריאליזם הוא תדמית שהוא קנה. פשוט... לא נראה כמו בנאדם כזה.

לא התכוונתי שהוא צבוע או משו כזה

זה פשוט יותר קל לו להתעסק בעניינים רוחניים מאשר פועל בניין שצריך לעבוד 12 שעות ביום וכן אכפת לו כמה כסף הוא מקבל, מן הסתם. ובקשר לבגידות - מושג חדש למילונננו - טלנוביטלס!

tin ker bell

New member
מסכימה עם מיס טלי CB...

ועוד תוספת קטנטנה! ג'ורג' מקסים גם בגלל שלמרות כל הכישרון שהיה בו, הוא לא היה מוחצן,היה תמיד צנוע... והיו לו עיניים יפות כאלה,אמיתיות
נ.ב... טלנוביטלס... אהבתי

ועכשיו תורי

אני ממש לא מצליחה להחליט איזה ביטל הוא האהוב עלי למרות שיש אחד שאני אישית מחבבת פחות (פול) זה לא גורע מהכשרון שלו ואני חייבת להכניס אותו לרשימה: אז ככה: ג'ון לנון - הכשרון: שירה, נגינה, הלחנה כתיבה ו..... ריקוד! (למי שלא ראה את הקטע שהוא רוקד סטפס על הבמה בלילה של יום מפרך - חובה!) וכמובן גם הערכים. רינגו סטאר - רינגו כל כך מצחיק.... הוא הכוכב הבלתי מעורער של כל הסרטים ("תסביך נחיתות", "הלך לאיבוד בים", ו-"הולכים לרצוח אותו בגלל הטבעת שעל אצבעו"...) ולעניות דעתי הוא בעל קול מקסים שחבל שלא נוצל לעתים תכופות יותר. ג'ורג' הריסון - ג'ורג' יקירי המצונן מכולם גורם לי להעביר באופן כפייתי את הקלטת עד לקטע שהוא אומר thats not your grandfother שוב ושוב, לא יודעת למה. אולי בגלל שהקול שלו פשוט הורס אותי, בדיבור ובשירה. ג'ורג' דרלינג כשלעצמו היה בנאדם מאוד מיוחד שהביא את הבשורה הבבודית לביטלס וכתב שירים מצוינים. גיטריסט מעולה. פול מקרטני - מה הוא כבר עשה?! או יותר נכון, מה הוא כבר לא עשה?! מאז שהביטלס התפרקו ועד היום מעולם לא הפסיק לפעול בשואו ביז באופן רשמי - מלהקתו עם לינדה (כנפיים) שאני אישית לא כל כך מחבבת ועד למסע ההופעות USSR פולי הספיק לשחק בסרטים, להוציא אלבומים עצמאיים (לא שזה דבר ייחודי לא), לתרום המון כספים ובלה בלה בלה. פולי היה גם כן זמר מעולה, כותב שירים ומוזיקאי נהדר. גם הוא שחקן לא רע בכלל!

tin ker bell

New member
that's not your grandfather...

אני משתגעת מהמשפט הזה כל פעם מחדש.. thats not your graaaaaaaaaaaaaaandfoooooooooooooooother... הוא אומר גרנדפודר

Miss CB

New member
חח כן זה באמת חמוד לאללה

אני אוהבת גם את הקטע שרינגו אומר כמה שניות אח"כ: אחד המנהלים, נדמה לי ש-שייק אבל אני לא בטוחה, שואל מי הסבא, ובתגובה רינגו אומר: "He belongs to Paul!"

tin ker bell

New member
בכלל.. הסבאא הזה מוזר..

חשבתי שהוא לא מדבר עד שהוא אמר הלו.. וכי ממש ממשששששששששששששששש בא לי... עוד תמונה חמודה של ג'ורג' במכנסי הפסים המדהימות שלו

למעלה