שרשור סרטים יוצאי דופן\סייברפאנק

Lonly badger

New member
שרשור סרטים יוצאי דופן\סייברפאנק

אילו סרטים יצא לכם לראות לאחרונה או שאתם רוצים להמליץ שמתאימים לקטגוריית סייברפאנק\יוצאי דופן. אני רואה עכשיו They live

MetalSinagouge

New member
איך אקירה?

שווה? זו המנגה הראשונה שהתחלתי לקרוא אבל לא התלהבתי יותר מדי, יש שם יותר מדי אקשן.

Lonly badger

New member
שווה בשביל האומנות

ואמירה פוליטית מרומזת. שאני ראיתי את אקירה לא ממש קלטתי. אבל זה נכנס לתוך התת מודע שלך ומקבל משמעות יותר מאוחר , שיש לך יותר מידע על דבירם.

gillll

New member
אממממ HEHE

שכחתי את המצוירים. אקירה , GHOST IN THE SHELL ,GHOST IN THE SHELL SAC(סדרה יותר טובה מהסרטים) ,GHOST IN THE SHELL INNOCENCE ,DEAD LEAVES, ,ANIMATRIX ,VAMPIRE HUNTER D ,VAMPIRE HUNTER D BLOOD LUST ARK A WIND NAMED AMNEISIA APPLESEED (יוצר GITS) FINAL FANTASY ויש עוד רק לא זוכר. BTW AKIRA AINT ABOUT THE ACTION - SAME AS WITH MATRIX AKIRA IS AMAZING DEFENTLY A DARK FUTURE CONCERNING THE HUMAN GENUM.

Lonly badger

New member
לגבי vamprie hunter d

לא יודע בדיוק מה ראיתי , אבל בהוט אוזן שלישית , יש להם ויימפייר האנטר די, ניסיתי לראות , זה כמו ערפדים עם המאייר של הלב(מרקו) . תסביר לי מה ראיתי בדיוק.

gillll

New member
כן אבל זה לא מייאזאקי

שלו זה הנסיכה מונונוקי וSPIRITED AWAY ועוד'

Lonly badger

New member
התכוונתי

מה יפה או מיוחד ב vampire hunter d זה מעניין אותי כי כמה אנשים מדברים על זה וניסיתי לתת לזה צ'אנס פעמיים.

gillll

New member
OHH

יפה דבר ראשון זה בעיני המתבונן כמובן. אני אוהב אותו כי יש ערפדים ודם יש ACTION יש סיפור כמובן(ודי עמוק בסגנון של רומיאו ויוליה) וכמובן הציור ..............מ-ד-ה-י-ם יופי של מנגה(הוא באמת של חברת מנגה).

MetalSinagouge

New member
קראת Death Note?

אני קורא את זה עכשיו, זה די משעשע, ז"א אני לא משקיע מחשבה כדי למצוא את המשמעויות הנסתרות בזה. המנגה הראשונה שקראתי ונהנתי ממנה הייתה "רינג", שמבוססת על הרומן שביסס את הסרטים. זה היה מצמרר. פשוט חולני. במיוחד כשאתה קורא את זה במחשב ואתה לא יודע מה מצפה לך, ואז.. הקלטת והכל. אתה מחליף דף ויש לך דמות שנראית כמו כהן יהודי מכוסה טלית. חולני.

Lonly badger

New member
More Goods

Equilibrium Clockwork orange the fifth element Robocop(just the first Terminator(all you can get Alien(all you can get , exept vs predator Strange days THX 1138

gillll

New member
...........

טיפה חורג לSCI FI ויש כבוד לALIEN כמובן (יש קעקוע שלו מפוסטר של 3) ROBOCOP וT הם כבר ממש SCI FI

gillll

New member
LOL מטריקס זה מטריקס

כמובן אבל T או ALIEN הם מדע בדיוני סטנדרטי אין רוח מרד של PUNK

Lonly badger

New member
Cyberpunk=Special

חוץ , זה שרשור מיוחדים\יוצאי דופן וcyberpunk וטרמינטור ורובוקופ הם דוגמה קלאסית לסייברפאנק.

למעלה