שרשור סתם.

dra cool la

New member
שרשור סתם.

נתחיל עם מעט חדשות: ילנה קיפר, מחברת השיר המצליח all the things she said, טובעת מהבנות להפסיק לשיר את השיר, כי היא רוצה זכויות יוצרים... כן כן, בלה בלה בלה... ציור חדש של טאטו, מצורף לפה. כמעט ביטלו לטאטו את ההופעות באנגליה, כי על יוליה יש קעקוע שמזכיר: אללה בערבית, לכן כמה מהנוצרים שמה ניסו לסכל את ההופעות שלהן. לנה בתגובה: סתום ת'פה!!!! איוון, ננשך. זה כבר לא משנה, כי זה איוון... כשטאטו הגיעו לסין, החדרים שלהן (החדר, למען האמת...) היו מוצפים בפרחים!!! כל הכבוד למעריצים שחיסלו כמה וכמה גינות של השכנים כדי לממן את המתנה הזו. אם יש עוד-סתם שבא לכם לפרסם, תמשיכו את השירשור.

dra cool la

New member
טוף, אני לבד???

חאאאאאאאבל... עוד פעם, מפרסם תמונה ונותן לה דיבוב. יוליה: וואניוצ'י אביזיאנה.... לנה: חה חה חה חה.... תרגום: יוליה: קוף מסריח.... לנה: חה חה חה חה....

dra cool la

New member
ממשיך.....

נורא משעמם לי פשוט. לנה: אייייייחס, זה המקום האחרון שאני רוצה להיות בו עכשיו ! יוליה: בלעעע.... הבחור ההוא לא שם דיאודורנט !

dra cool la

New member
עוד אחת?

טוב ! יוליה: נשיר, נחתום ונעוף ! לנה: עוד פעם מצברוח?!....

dra cool la

New member
אנוט'ר וואן.

מרוב בעסה אני מדבר באנגלית (?!) לנה: יש לך בעיה? יוליה: על מה אתה מסתכל?

dra cool la

New member
ומכיוון שאינלי מה לעשות.....

Я сошла с ума, я сошла с ума Мне нужна она, мне нужна она Я сошла с ума, я сошла с ума Мне нужна она, мне нужна она Я СО-ШЛА С У-МА Меня полностью нет, Абсолютно всерьез. Ситуация help. Ситуация SOS. Я себя не пойму Ты откуда взялась Почему, почему? На тебя повелась Выключается свет Я куда-то лечу Без тебя меня нет Ничего не хочу Это медленный яд Это сводит с ума А они говорят - виновата сама А они говорят - виновата сама Я сошла с ума, я сошла с ума Мне нужна она, мне нужна она Я сошла с ума, я сошла с ума Мне нужна она, мне нужна она Я СО-ШЛА С У-МА МНЕ НУ-ЖНА О-НАААА Без тебя я не я Без тебя меня нет А они говорят, Говорят это бред Это солнечный яд Золотые лучи А они говорят Надо срочно лечить Я хотела забыть до упора и вниз Я считала столбы и растерянных птиц Без тебя меня нет, отпусти. отпусти. До угла по стене, мама-папа прости.. Я сошла с ума, я сошла с ума Мне нужна она, мне нужна она Я сошла с ума, я сошла с ума Мне нужна она, мне нужна она Раз, два после пяти Ма-ма папа прости Я со-шла с у-ма Раз, два после пяти Ма-ма папа прости Я со-шла с у-ма Я сошла с ума, я сошла с ума Мне нужна она, мне нужна она Я сошла с ума, я сошла с ума Мне нужна она, мне нужна она Я сошла с ума, я сошла с ума Я сошла с ума, я сошла с ума... חיפשתי לכבודכם את מילות השיר Я сошла с ума ברוסית, השיר שאיתו אני הכי מזדהה בעולם.

TATUGIRL

New member
זה מה שאתה חושב שיציל את הפורום???

הוא גם ככה כבר מזמן מזמן מת!!!!!

buffgirl

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אולי ברגע שטאטו יתחילו לחזור לפעילות ולפרסם יותר שירים, זה יהיה יותר טוב.

dra cool la

New member
סתומים בשקל!!!!!

זה לא יעזור אם תקטרו, פשוט תמשיכו לשרשר הכל. אני יודע שהמקרה שלנו הוא אבוד, פשוט אני מקווה שיזיז משהו קטן, אז בבקשה, תעזרו לי, נמאס לי להיות לבד !!! אני ממשיך את השרשור, לא רוצים, לא צריך.

למעלה