שרשור עבודה בריח בקלאווה

שרשור עבודה בריח בקלאווה ../images/Emo88.gif

טוב, החג הלפני אחרון בחגי תשרי התשס"ט לפנינו, ו.. הבקלאווה כבר יצאה מהתנור, עוגת הדבש תכף תיכנס לתנור, הדגים כבר בתנור ו.... מי יישב בסוכה בחג? מי ילמד בסוכה? מי מתכוון להשלים מטלות ובקיצור- מי עושה מה? (אני כבר בשלב הכמעט סופי של האינפרמנטית האחרונה שלי, אבל זה רק אומר- שעכשיו אני צריכה לחזור שוב על ה-21 הקודמים....(מתוכם 8 כבר סגורים מבחינתי לעת עתה, והיתר - לקודד לקודד לקודד) אגב, אם אכן יירד גשם, נראה לי שזה יהיה מצוין לסייע להמשך עבודה פוריה. מי מצטרף לעבודה?
|מסמר| ניקח מהר...

ללס1

New member
עם פחות בישולים,אבל בהחלט

מתכוונת לצמצם את ערמת המאמרים שעל השולחן. אני עשיתי הצהרת כוונות למשפחה; * הילדים שלי מוכנים לאמא סגורה בחדר "(כמובן שהם יימחו כל מספר דקות) *אמא שלי עם סירים מלאים לכל ימי החג (כי למי יש זמן לבשל שלומדים ?...לך ניצת הגפן..לא ברור איך אתה עושה את זה-
) * בעלי בעבודה אז הוא לא ירגיש מוזנח רק נשאר לי להושיב את עצמי ולא לקום לאורך מאמר שלם (דבר שקשה לי מאד בזמן האחרון) אבל הכל שטויות ,תהנו מהחג המקסים הזה וריחות הסתיו שמגיעים איתו, חג שמח

טוב אצלי זה בריח כדורי שוקולד...

(האחיינים שלי מגיעים מחר) התכנון לחג - לעבוד, לעבוד, לעבוד - כדי שבסופו כבר אני ממש אתחיל לראות את הסוף (טפו, טפו - סליחה על האמונות הטפלות). ומי שרואה אותי כאן - נא לגרש אותי... חג שמח ופורה לכולנו!

tulkin

New member
אני קורא ומקנא

אני חובב בישול מושבע למדי. אבל מאז שהתחלתי את הדוקטורט לא בישלתי שום דבר מעניין מעבר לארוחות משפחתיות רגילות למדי פה ושם. שומו שמיים, אפילו התחלנו להשתמש בכל מיני קפואים ומהירי הכנה למיניהם - משהו שהיה מחוץ לתחום במשך שנים. אז אני מקנא בכל אלה שהלימודים שלהם משאירים להם זמן לבשל. ומאחל לכולם סוכות שמח, ארוחות טעימות ולימודים מהנים.

PeehD

New member
אל תקנא,תפנה!

tulkin, הלימודים לא משאירים זמן לבשל, הלומד מפנה לעצמו זמן לבישול. המזון וההתעסקות איתו חשובים לא פחות. אתה יודע כמה רעיונות עלו לי במהלך בחישת רוטב כזה או אחר? זה כמו מבחן רורשך: אתה מסתכל פנימה אל תוך הרוטב ורואה רעיונות! תנסה, גם טעים וגם יעיל! חג שמח

../images/Emo75.gif חג שמח

בין הסוכות שבהן נתארח, הארוחות שאליהן נארח והקטנטונת שבחופש מהגן, אני מתכוונת להתקדם בכל זאת. נראה שהפרק שהמנחה ביקש שאגיש עד ה- 16 לחודש כבר גמור. מחקר בבוקר אקרא שוב לוודא שזה בסדר ואשלח לו. מרגיז שהאוניברסיטה מכיפור ועד אחרי סוכות מתנהלת במתכונת השבתה. המזגנים לא פועלים, רוב המסדרונות נעולים, הספריה פתוחה רק מדי פעם, חדרי השירותים בכל הבניין נעולים מלבד תורן אחד ואי אפשר להשיג קפה בקמפוס. קשה לעבוד כאן בימים האלו.

בלי קפה זה אכן קשה

אם כי אני מודה מאוד על האופן שבו החגים נופלים השנה, כי יחסית לא הייתי כמעט צריכה ללכת לעבודה, וזה איפשר לי להתקדם קצת. דיווחים לגבי אמש: -התקדמתי אתמול בשני עמודים. קצת חריקת שיניים, אבל דווקא יצאו לי מוצלחים. -אני גם מתקדמת בכל מיני תיקונים לכאורה מעצבנים (משום מה הם דווקא מרגיעים אותי...מוזר) - בביליוגרפיה, בכך שפתאום באמצע הדוקטורט משום מה באופן לא מודע שיניתי את האופן בו אני כותבת הפניות. היום - בינתיים, התקדמות חלקית ביותר- הורדתי כמה מאמרים, תיקנתי כמה ניסוחים גרועים. אחה"צ יוקדש לדור הצעיר של אחותי. בערב- אולי קצת התקדמות (תלוי כמה האחיינים שלי יהיו נמרצים...)

IRB ../images/Emo178.gif

המנחה שלי נזכרה, רגע לפני שאנחנו שולחות מאמר שלי לפרסום, שאולי כדאי שאקבל אישור של ה-IRB לנתונים שלי. זה מביא לי את הקריזה, כי כשדיסקסנו את זה בתחילת העבודה היא טענה שאין צורך כי אין נחקרים בפועל (עשיתי רק content analysis מדאטה שזמין לגמרי באופן חופשי), ועכשיו - כשאני הססתי - היא החליטה לטובת ה-IRB. אז יש לי ערימה של טפסים שצריך למלא ב-17 עותקים, לכתוב מחדש פרזנטציה של המחקר ולקוות שהם יאשרו את זה בתוך פחות מ-4 שבועות כדי לעמוד בדד ליין של ההגשה. אה, ותוך כזה אני צריכה לקצץ את המאמר מ-10,000 ומשהו מילים ל-5000-7000. מקסים, לא?

mummy

New member
מקסים לגמרי ../images/Emo3.gif אוף איזה ייאוש

תחזיקי מעמד. לפחות הדד הליין הצפוף מבטיח שכל זה יעבור מהר ויהיה מאחריך (הצלחתי לנחם במשהו או שזה רק עשה ההפך? באמת שהשתדלתי, את יודעת).

בינינו? (ושה-IRB לא ישמעו)

העבודה כבר נעשתה. עכשיו זו עריכה וקיצוץ מסיביים - עד כמה שזה קשה (וזה קשה), נראה לי שזה קל יותר מאשר לנתח ולכתוב. בקיצור, הדד ליין לא מטריד אותי, למעט הצורך בחותמת הכשרות של ה-IRB (והעבודה שכרוכה בהגשה אליהם), שרק תגיע בזמן.

אופטימיות? נסי נאיביות ../images/Emo8.gif

אני יושבת עכשיו על מאמרים אחרים באותו כתב עת, ושוברת את הראש - מאין יבוא עזרי? יש לי עוד לפחות 1000 מילים לקצץ ואין לי מאיפה
מה שכן, לילה לבן ואנרגיות של שפן של אנרג'ייזר שלא נצפו מעולם אצל המנחה שלי, גרמו לכך שטפסי ה-IRB מוכנים ומחכים לחותמת הרשמית של אחראי ה-IRB במחלקה, ועוד היום הם ישלחו לוועדה. הוריי!

22ק ו ס ם

New member
זו הנחייה גרועה

והמנחה שלך טועה. לא צריכה להיות שום בעייה בשימוש במקורות חופשיים מצד הIRB.

היא לא טועה, לצערי

לכל מוסד כללי IRB משלו. אצלנו מנסים להיות יותר קדושים מהאפיפיור, ולכן על מקורות חופשיים אפשר לקבל פטור אבל רק לאחר שהבקשה (המלאה) הוגשה ונבחנה על ידי ראש הוועדה או סגנו. לא צריך כינוס של הוועדה במלואה (וזו ההקלה העיקרית), אבל בהחלט צריך לעבור את התהליך. ומאחר ומנהלת הוועדה בחרה דווקא את אתמול כדי להתפטר, גם אין עם מי לדבר שם כרגע... שמחה גדולה.

מהמם ../images/Emo99.gif

ממש
המנחה שלך, אבל - ראשית, אכן יש דד-ליין קצר מאוד ומהיר מאוד, ולכן - יאללה, זה ייגמר מהר ותשכחי מזה. שנית - זה לפחות מוביל בכל זאת למאמר, אז לפחות יש מטרה קצרת טווח שלישית - לפעם הבאה שתפרסמי- תדעי את זה מראש ותאשרי מראש, כך שלפחות ההתלבטות תחסך לך בפעם הבאה. יאללה. אזרי כוח, ו.. סיימי. אני מחכה לך עם ה
אחרי שתודיעי שנגמר.

מעיןבר

New member
מריחה את הסוף

המאמר השני כתוב אבל החלטתי לתקן לגמרי את המבוא וזה מה שאני עושה היום. יש לי גם לסיים קצת תיקונים של הצעת המחקר. השאיפה - שייגמר החג ונשב לתכנן ניסוי סופסופ. אני ממש מתגעגעת לכפפות הלטקס וריח הפנול באויר
.

למעלה