שרשור עבודה לסופשבוע זה כאן...

שרשור עבודה לסופשבוע זה כאן...

בשעה טובה הגשתי השבוע את הסיכום, מה שאומר שאם המנחה שלי יהיה מרוצה (ממנו ומפרק קודם שעוד אצלו), יש סיכוי להגשה בסוף דצמבר - מה שאומר שנובמבר הולך להיות חודש עמוס בטירוף - יש לי המון הרחבות שאני צריכה לעשות בטקסט כדי להפוך אותו לטיוטה סופית ואני גם נוסעת לארבעה ימים לכנס בתחילת נובמבר. אבל המוטיבציה של לסיים בהחלט נותנת לי אנרגיות, אז יהיה בסדר, נכון?!

מעיןבר

New member
בסופ"ש לא אעבוד

משלל סיבות. מקווה בשבוע הבא לסיים את תיקוני הצעת המחקר ואת תיקוני המאמר השני ולרוץ קדימה.

כל הכבוד על הגשת הסיכום!

המאמר (ההוא מה-IRB) נכתב, ואני רק מחכה לאיזה ניואנס בקאבר-לטר מהמנחה. ישלח בסופ"ש אינשאללה, אמן. היום שלחתי לה שלד למאמר הבא שהיא רוצה שאכתוב (הדד ליין ב-15 בדצמבר). בסופ"ש - סטטיסטיקה, סטטיסטיקה, ועוד סטטיסטיקה. שונאת את התחום הזה!

תודה רבה!

זה באמת היה הפרק שהכי היה כייף להגיש. וכל הכבוד לך - אני לפחות תמיד משתהה מול כל ההספק שלך!

../images/Emo2.gif ואני תמיד מרגישה שאני לא מספיקה כלום

לעומת העמיתים שלי שכבר מפרסמים, מופיעים בכנסים ובאופן כללי נראים כאילו הם יודעים מה הם עושים (אני לא, תודה ששאלתם
).

tulkin

New member
להתכונן למבחן בכלכלה

לא הרבה מעבר לזה. ביום שני בבוקר המבחן.

אאוץ'...מבחנים...

לפחות זה מסוג הדד-ליינים הקשיחים שאי אפשר לשחק איתם. שנים לא עשיתי ממש מבחן (מקסימום איזה מבחן בית...) בכל אופן אני אפסיק לברבר - שיהיה בהצלחה!

I Was Hoping

New member
אולי אם אכתוב זה יעזור ../images/Emo13.gif

עד השעה 13:00 אני מוכרחה לסיים את כתיבת הסטייטמנט אוף פורפס שלי לאפליקיישן לדוק', כי בשעה 14:00 אני נפגשת עם זה שעורך לי אותה, ואני צריכה עוד לנסוע אליו. כשאחזור ב-15:30 בערך אני חייבת לפרוס לכל אורך הסלון את כל המקורות הפיזיים בהם השתמשתי לפרק הראשון של התזה, כדי לוודא שלא שכחתי אף אחד. לסדר אותם, להכניס מה צריך לביבליוגרפיה ואז כמובן אצטרך שוב לסדר את הפרק הראשון. הלוואי ואצליח.

למעלה