שרשור עבודה לשבוע חדש ואחרוןשל חגי תשרי

שרשור עבודה לשבוע חדש ואחרוןשל חגי תשרי../images/Emo88.gif

שבוע אחרון של חגי תשרי שבוע חדש נפתח. מי עושה מה ? אני גמרתי קובץ נוסף של מסד הנתונים. מתחילה היום לקודד, אני מניחה. מי מצטרף ?

אני, אני...

אבל נתחיל קודם בדברים הטובים - חוץ מיום אחד שנסענו למרכז, הצלחתי לכתוב כל יום בחול המועד שני עמודים. הסיכום כבר די עבה ומדושן. הקטע "הניסיוני" שכתבתי הוא לפחות כתוב ברור אני חושבת - אז יש סיכוי שהמנחה יאשר. במשימות/דברים הרעים: יש לי עוד מלא הגהות ותיקונים של הסיכום - ואין לי הרבה סבלנות. יש לי עוד כמה נקודות שאני רוצה להוסיף לסיכום, אבל עדין לא ברור לי איך לנסח אותם. נראה לי שהסיכום יעסיק אותי ביתר הימים עד סוף החג - חשבתי שאני אספיק עוד משהו החגים נגמרו - וזה לא רק אומר לחזור לעבודה, זה גם אומר שבעבודה יחזור הלחץ, ואני כבר רואה את מידת הריכוז שלי (שיש לציין שדווקא משתפרת לקראת סוף הדוקטורט) הולכת ונעלמת.

ללס1

New member
איזה יופי של חגים ציוו עלינו...

יש לציין שאני שמחה על אורך החגים השנה. ישבתי ללמוד כל יום,ההספק תלוי במידת הריכוז,קשה לי להיות מרוכזת בקריאה עם הכתיבה יותר קל לי ,אבל מה לעשות שכרגע אני צריכה לקרוא ולקרוא. יחד עם ירידת ערמת הקריאה ,עלו ביותר מפי שניים כמויות המאמרים שיש לי להוציא ולקרוא. זהו אז ממשיכה ....מאחלת הספק טוב לכולם

NorthernStar

New member
תקופה קשה עוברת על כוחותינו

מעבר למטלות הכתיבה והקריאה השוטפות, שגם ככה לא קל לעמוד בהן, אני באמצע בדיקת בחינות, אני צריכה להכין הרצאה לשבוע הבא, להתכונן לבחינה בדקדוק ערבי, לקרוא את הספר שהכיתה (100 סטודנטיות) תכתוב עליו עבודה בקרוב, להתכונן לבחינת האזרחות שלי בשבוע הבא ולהתחיל את המחקר לקראת פרזנטציה בכנס (ועבודה סמינריונית שבוע אחר כך).

../images/Emo178.gif ואווו, רק מלקרוא הותשתי.

שיהיה בהצלחה בכל המטלות בהחלט ימים קשים...

NorthernStar

New member
תודה חברות

אני משתדלת לקבוע מטלות יומיות ולעמוד בהן במקום להיות בהלם מכל מה שעומד בפניי. מקווה לעבור את התקופה הקשה בשלום, sanity intact.

מעיןבר

New member
../images/Emo178.gif

המאמר השני נשלח למנחה וטרם קיבלתי פידבק. התיקונים האחרונים להצעת המחקר מחכים למועד שבו כל ילדות הבית יהיו במסגרת חינוכית. כבר עשיתי לא מעט אבל זנחתי את זה קצת כי אני צריכה טיפה פרספקטיבה ולהתנתק לפני שאני נוגעת בהם שוב. מצד שני זה כבר ממש לחוץ שאני אסיים עם זה, אגיש ואעבור שלב. אולי ביום רביעי אסיים וביום חמישי אתחיל סופסופ לתכנן ניסויים חדשים.

אני, אני!

המסמכים נשלחו ל-IRB. מחר אברר אם הגיעו. המאמר קוצץ ב-3000 ומשהו מילים (אני 140 מילים פחות מהרף העליון, הוריי!) ובחיי שזה לא השפיע על איכותו, כך שאני תוהה על מה חינטרשתי ב-3000 המילים האחרות. מחר אעבור עליו בפעם האחרונה, ואם אצליח לתקן איזה באג באנדנוט אשלח אותו למנחה, ויבוא לציון גואל. חוץ מזה - השבוע על הפרק: 1. הצגת מאמר בקולוקוויום המחלקתי - היום סוף סוף קראתי אותו לעומק, ועכשיו גם יש לי מה להגיד עליו. אני צריכה לשבת ולכתוב נקודות לדיון. 2. 3 מאמרים לקריאה השבוע (אחד כבר נקרא היום). 3. פגישה עם אחד המרצים שאני מתרגלת 4. התחלת כתיבה של גרנט מדומה (תרגיל לקורס חובה) 5. התחלת הכנות למבחן בסטטיסטיקה, חלק ב'. וזה החלק הנורא ביותר בשבוע הזה, ובזה שאחריו, שכבר רודף אותי בלילות

I Was Hoping

New member
רק כדי להראות שלא נעלמתי

ומתוך השפעת הויראלית שלא מרפה והאינהלציות, רציתי לאחל לכולם שנה טובה, מוצלחת ופורייה. השבוע, למרות המחלה, אני כותבת את התזה ואת הסטייטמנט אוף פורפוס לאפליקיישן לדוקטוראט. בכל פעם שנחלשת באה לקרוא כאן וחייבת לציין שזה ממש מדרבן לעבוד! ועל כך תודה
הילה

d a p h n a

New member
עמוס יותר מתמיד

מצד אחד, סיימתי את הקריאה לאחת מהבחינות שלי (עדיין נותר לי לעשות סינתזה של הקריאה לקראת פגישה עם המרצה עוד כחודש), וכתבתי טיוטה יחסית מלאה לגראנט הכי מסובך שלי. מצד שני, אני צריכה: 1) לבדוק בחינות (טוב, את זה אני מקווה לסיים היום) 2) להתכונן לשיעור שאני צריכה ללמד ביום שישי, כלומר לקרוא עבורו. 3) להפוך את הטיוטה של הגראנט למשהו סופי ולשלוח אותו, ולהתחיל להמיר אותו גם לגרנאטים האחרים. 4) לקרוא לפילד הראשי שלי עוד כ-15 ספרים וכ-30 מאמרים - עד עוד כחודש. 5) לקרוא כמה שיותר מהפילד השני שלי, שכרגע רשימת הספרים שעוד לא קראתי עבורו עומדת על 80, גם זה עד אמצע נובמבר. וכאילו כל זה לא מספיק, מרצה שאני מכירה שאלה אותי אם אני מוכנה לקרוא ולסכם עבורה ספר היסטוריה מסויים בעברית (תמורת תשלום, אם כי אני עושה את זה יותר בשביל לעזור לה מאשר כי אכפת לי מהכסף). הספר לא קשור בשום צורה שהיא למחקר שלי (הוא עוסק ביהדות מרוקו במאה ה-20), אבל אני משערת שזה לא ייקח לי יותר מדי זמן לעשות ויהיה מרענן, לפחות, אז אמרתי לה שכן. כנראה שזו היתה שטות

למעלה