שרשור עבודה לשבוע חדש

שרשור עבודה לשבוע חדש ../images/Emo88.gif

טוב, אז יש לנו הגשה אחת, כמעט הגשה אחת והרבה "כמעטים" מי עושה השבוע מה? אני מקווה ללילה לבן היום מקווה להצליח לסיים עוד קידוד של עוד קובץ נתונים. ככל שאספיק יות רקבצים, כך אוכל מהר יותר להגיע לשלב הכתיבה, שממנו אני חוששת כרגע, כי .. איןלי עדיין מסקנות ראויות אני גם מקווה לכתוב בימים הקרובים הצעה להרצאה בכנס חשוב, שיש להגיד עד סוף החודש (ומקווה שהמנחה שלי יאשר לי אותה, כי הכל צריך להיות באישורו...) וגם - אמורה להתחיל לכתוב את הפרק הראשון 0אף שאין לי מושג מה יהיה כתוב בו) מי מצטרף לשרשור עבודה?

אני ../images/Emo178.gif

על הפרק - 1. בחינת בית בסטטיסטיקה (יש לי עוד שבועיים להגיש אותה, אבל רוצה להוריד מעצמי את העול הנורא הזה). 2. אבסטרקט לכנס (דד ליין בסוף נובמבר, צריך לגמור לכתוב).. 3. מאמר לכנס (דד ליין באמצע דצמבר, צריך להתחיל לעבוד על הנתונים). 4. מאמר לסמינר המחלקתי - השבוע אני חייבת להגיש שלד למאמר. אח"כ למלא אותו בתוכן. 5. הכי בלתי אפשרי והכי חשוב - לחכות לתשובה בקשר לפרויקט עם גוף חיצוני שיכול להתוות לי כמעט את כל הדרך עד לסיום הדוקטורט (ולתרום לא מעט למימון שלו). פה נדרשת בעיקר החזקת אצבעות אמיצה ותקווה שהמצב הכלכלי העולמי לא יגרום להם להתחרט על ההצעה לשת"פ עם המחלקה שלי.

NorthernStar

New member
אני טובעת בעבודה

קודם כל, יש לי עבודה סמינריונית שצריכה להיות מוכנה מספיק כדי להציג אותה בכנס בסוף הסמסטר (נו, התחייבתי) - לא נגעתי במקורות שלי מאז שאיתרתי אותם. ומדובר על עוד שבועיים. עד אז - יש לי פרזנטציה להכין לסמינר בהנחיית המנחה שלי, מה שאומר שהציפיות בשמים. הצעת מחקר לעבודה סמינריונית בקורס של המנחה שלי - הוא רוצה "הגנה" - כלומר להכין הצעה, כולל היפותזה, מתודולוגיה ובבליוגפיה ואז להגן אליה בעל פה - עוד השבוע. עוד לא נגעתי, אבל אני יודעת מה אני רוצה לעשות. קריאה שוטפת לסמינרים שלי. בדיקה של ערימת עבודות. אבל דבר אחד חיובי קרה לי ממש עכשיו, לפני כמה דקות. העבודה הסמינריונית המלחיצה בסמינר של המנחה שלי, זאת שאני צריכה להגן עליה השבוע, הייתה חפה מכל מקורות. אין כלום. נאדה, יבש. חוץ מאשר איזכורים לנושא בכמה ספרים באורך של עמוד-שניים. וכמובן שמכאן אין לי גישה לארכיונים בתל אביב. רק לפני כמה דקות גיליתי שיש און ליין מאגר מרשים מאוד של עיתונות מרחבי המזרח התיכון, כולל פלסטין, שמכסה באופן רציני ביותר את האירוע שאני מעוניינת לכתוב עליו. מאפס מקורות הגעתי למצב שבו המקורות שלי יוצאים מכל החורים. שיטפון גדול (וחוסר זמן לשבת לקרוא הכול). ובנוסף לכל הצרות שלי, ביום שישי הקרוב אני צריכה להטריח את עצמי למשרדי רשויות ההגירה כאן לכבוד טקס קבלת האזרחות שלי, ואין לי אפשרות לדחות אותו. בלעכס.

שבוע טוב ומצוין

שבוע עמוס של עבודה לפני, ב"ה מקווה להספיק לעמוד במטלות הרבות או לפחות להתחיל במילואם. ב"ה הגשת הצעת המחקר לצורך העברתה לשיפוט בפני הקוראים החיצוניים. להתחיל בהכנת "החומר" לוועדת הפרס אודות חמשת הסופרים אשר ייתמודדו השנה על פרס "ניומן" לספרות. להמשיך בעבודה אינטנסיבית (הלוואי) ללא הנחות ופשרות בהתקנת המהדורה המדעית ע"מ שאוכל סופסוף לכתוב את פרקי העבודה... בהצלחה לכולם שלכם

מממאיה35

New member
מה זה הכנת החומר לועדת הפרס?

זה בסמגרת התזה שלך? או עבודה מבחוץ? או?..

בוקר טוב

השבוע אני רוצה להמשיך עם הפרק הנוכחי, זה שכל כך קרוב לסיום אבל בכל זאת עדיין איתי.
בתכנון השבוע הרצאה של שעתיים (נטו
) באנגלית. התשלום יפה, הנושא נוח והכל בסדר, חוץ מזה שהמחשבה עלי מדברת שעתיים רצוף באנגלית עושה לי רע.
יש כמה מיילים שאני צריכה לגמור להתלבט בנושא הניסוח שלהם ופשוט לשלוח. דחיינות זה נורא. זהו. לא שבוע מסובך. הספקתי הבוקר לבקר עם נוגי אצל הרופא ולבדוק שכל הבלגן הוא רק התקררות ולא משהו רציני כך שבניגוד לתחזיות לא אבלה איתה בבית והנה כבר הרווחתי יומיים של עבודה שחשבתי לאבודים

מצטרפת

אחרי שיחה טובה עם המנחה שבוע שעבר שבה הוא אמר שאם אני רוצה לסיים בסוף דצמבר זה תלוי רק בי (אבל זרק איזו התייחסות של לעבוד יום וליל...), אז כנראה שזה באמת תלוי רק בנחישות שלי. דרך אגב, אני לא יודעת אם אתם זוכרים כתבתי איזה חלק לא רגיל בסיכום שקיוויתי שהוא ייאשר - כנראה בצדק הוא לא אישר, אז סתם "בזבזתי" חלק מסוכות... אז יש כל כך הרבה משימות, שאפילו לפרוט אותן ייקח יותר מידי זמן, ובינתיים יש לי גם איזה בקשת מלגה שאני צריכה לסיים - בקיצור -
זה כאן

מממאיה35

New member
אני בלחץ עבודה ../images/Emo4.gif

הכנת מערך שעור לתרגול של יום שלישי
פגישת עבודה עם המנחה שלי מחר - הכנת נתונים, גרפים של כל התוצאות שלי מהחצי שנה האחרונה (לא יאמן, עבדתי בשבת בשביל זה!) וכמובן ניתוח ופרשנות של מה אומרות התוצאות..
אבסטרקט לכנס - דד ליין 1.12 אבל עבורי הדדליין הוא סופש הזה - הגשה למנחה לתיקונים. לא מבינה את הדדליינים לכנסים. יש כנס אחד שמתקיים ביוני והדד ליין אליו הוא 1.12, וכנס אחר שמתקיים באפריל והדד ליין עבורו הוא אמצע ינואר.. ככהנר לא אגיש לשניהם, נחליט מחר ביחד אני והמנחה למה אגיש (השני יותר מעניין אותי). אני מקווה שאעמוד ביעדים שלי השבוע..

ללס1

New member
בחיים הכל יחסית...

לעומתכם אני ממש נמצאת בחופשה באיים הקאריביים מתהפכת בטן גב עם מישהו שמנפנף עלי עם עלה... בין החובות לעבודה ולבית אני מחכה לאישור מהמדען הראשי,ובנתיים החלטתי שכדאי שאכתוב את הפרקים התאורטיים. אז התחלטתי בזה. כפי שאמרתי כרגע מרחתי שמן שיזוף... ושיהיה בהצלחה ,מכאן אני ממש גאה בכן !

d a p h n a

New member
זהו, כמעט סיימתי

אחרי עבודה מטורפת בשבועיים האחרונים, כולל מעבר על יותר מ-30 ספרים בשבוע, אני כבר רואה את הסוף של שלב הקריאה. * בפילד הראשי שלי, אני צריכה לקרוא עוד משהו כמו 15 מאמרים וכמה ספרים, לסכם, ולשלוח למנחה רשימה סופית. *בפילד השני שלי, נשארו עוד 4 ספרים לסיים (אני מחכה שהם יגיעו מהשאלה בין ספרייתית). בינתיים, אני צריכה לעבור על כל הסיכומים שהכנתי בשבועות האחרונים ועד סוף השבוע לשלוח למנחה רשימת שאלות. * בפילד השלישי שלי בעצם כבר סיימתי. לא רק שעשיתי את כל הקריאה אלא שכבר חזרתי על החומר ונפגשתי עם המנחה לדבר עליו והיה מעולה. אז זהו, המטרה עכשיו היא עד סוף השבוע לסיים עם שלב הקריאה הפורמלי. אז כמה ימים של חופש (יצא טוב עם התזמון של thanksgiving), ואז המשוכה האחרונה: לחזור על כל החומר ולנסות לעבד אותו בראש שלי לכדי משהו בר ביצוע לקראת הבחינות עצמן. האמת, לפני חודש לא האמנתי שאני אגיע אפילו קרוב למצב הזה. הייתי בטוחה שאין סיכוי שאני מתקרבת לסיום רשימת הקריאה בפילד השני. אבל עכשיו כנראה שזה יקרה!

the new L

New member
אז סוף סוף

גם אצלנו התחיל הסמסטר, אז רשמית התחלתי דוקטורט :) בינתיים העברתי 2 תרגולים, ולא הספקתי להתקדם יותר מידי. שבוע הבא כבר יש כנס של 4 ימים בשדה בוקר, אז יותר מידי זמן אין לי...

מממאיה35

New member
../images/Emo50.gif

שאלתי כי שדה בוקר מתקשר אצלי לאיכות - סביבה, חשבתי אנחנו מאותו התחום..

the new L

New member
מסתבר

שלפעמים נועלים כמה מתמטיקאים בשדה בוקר, ואז חוזרים אחרי ארבעה ימים ורואים מה יצא

למעלה