שרשור עבודה לשבוע חדש

שרשור עבודה לשבוע חדש ../images/Emo88.gif

טוב, מה קורה? אצלי לצערי לא קרה כלום השבוע. חוצמזה שקניתי לי סוג של לפ-טופ, שיוכל לשמש אותי לצרכים בסיסיים ..... והייתי בהרבה הרבה בתי חולים....
. מי כן התקדם? תעודדו אותי שלפחות אחרים כן הספיקו משהו השבוע?
ומה מתוכנן לשבוע הבא? אני מתכננת 2 קבצים לקידוד, והתחלה של התארגנות למצגת להרצאה המתוכננת. מי מצטרף?

d a p h n a

New member
ההספק השבועי שלי לשבוע הקודם

-לכתוב שלוש בחינות (נראה לי שהלך בסדר, לכל המתעניינים). -לחטוף צינון עצבני שטרם עבר. -לקבל מייל המרצה שלי עם שאלות לבחינה בע"פ. - להכנס להיסטריה שאני לא יודעת את התשובות לשאלות הללו. - לשלוח מייל לסטודנט מתקדם יותר להתייעץ איתו, לקבל ממנו הרגעה, ללכת לספרייה לקרוא קצת בנושא, להפגש עם אותו סטודנט כדי לדבר על החומר, לקבל ממנו הרגעה נוספת, ולהרגיש שאולי יהיה בסדר. -לבדוק את כל העבודות והבחינות שעוד נשארו לי לסמסטר זה. -לקבל הודעה שהאבסטרקט שלי התקבל לכנס (אמנם רק כנס של דוקטורנטים ולא כנס "אמיתי", אבל בכל זאת!) בסך הכל, נראה לי הספק לא רע. התכנון לשבוע הבא: -ללמוד לבחינה בעל פה. - ביום שלישי, להבחן בבחינה בעל פה. בשאיפה לעבור את הבחינה בעל פה. אולי ללכת לחגוג. -ביום רביעי - לטוס לארץ.

רק דבר אחד

לגמור כבר את המאמר שמוריד אותי ביגון שאולה, ולשלוח אותו לכנס (הדד ליין ביום שני בחצות). אם אני רואה עוד תיקון אחד מהמנחה שלי, אני צורחת (אגב, אני לוקחת חזרה כל ביקורת שאי פעם מתחתי עליה. המעורבות שלה, והעידוד שלה, בכל מה שקשור במאמר הזה יוצאות דופן).. את שלושת הימים האחרונים העברתי רק בכתיבה ועריכה מחודשת של המאמר הזה. די. נמאס לי ממנו. לא רוצה לראות אותו יותר. שישלח, שיתקבל, ושלום על ישראל. בעצם, חוץ מהאחד הזה מחכה לי גם פגישה עם המנחה כדי לחשוב על התכניות לעתיד - בסמסטר הבא אני אמורה לכתוב את העבודה המקבילה ל-comps, והגיע הזמן לחשוב על זה. ואחרי זה - חופש. אמיתי. בלי עבודה, בלי לימודים. עד ה-1 בינואר. וזו הפעם האחרונה בערך, עד סוף הדוקטורט, שבה אני יכולה להנות מחופש בלי נקיפות מצפון.

NorthernStar

New member
3 בלילה ואני עוד ערה

אבל לפחות בנסיבות נעימות: כרגע חזרתי ממסיבה אצל מישהו מהמחלקה שלי והיה נפלא וגם קצת מרגיע לדעת שכולן לחוצות, וכולנו שחררנו לחץ ביחד. אז השבוע נתתי פרזנטציה בכנס קטן, ובסוף הכנס המרצה ניגש אליי, אמר שהיה מצוין ושהפייפר שלי מקורי והציע שהוא ידאג שהוא יפורסם בכתב העת בעריכתו (אחרי פיר רוויו כמובן). ומה השבוע? לכתוב לכתוב לכתוב. לסיים עבודה אחת, להתחיל את האחרת, שתיהן אמורות ליהפך למאמרים - העיקר בלי לחץ. ביום שני הבחינה בקורס שאותו אני מתרגלת, מה שאומר גם ערימת בחינות.

ספסי י

New member
ללמוד לעשות תכנית עבודה ריאלית :)

בדמיון הכל נראה לי מהיר יותר מיכולת הריכוז שלי במציאות. התכנית שלי משבוע שעבר עדיין בעינה, רק עם שיפוץ ריאלי לסיים לכתוב את תת הפרק הראשון התקדמתי לא רע אבל לא סיימתי. אני מצפה לסיים את הכתיבה הראשונה (רשלנית עדיין) עד סוף השבוע. נותר לי כשליש . ועדיין לא מיציתי את המצוד אחר מאמרים שנכתבו בנושא (כמעט ולא נכתבו אבל החיפוש לא מוצה) סיימתי לקרוא את ספר הבסיס לכתיבת הפרק השני. אבל הכתיבה תחכה בינתים בגלל בעיית חשק. ההרצאה לכנס מוכנה לגמרי בראש, היא מבוססת על תת הפרק שאני כותבת עכשיו. אכתוב אותה מהוקצע אחרי שאסיים לכתוב אותו.

משוש30

New member
קודם כל הרבה בריאות!! ולגבי עצמי

סיימתי את המצגת וההרצאה לכנס
בעיקרון סיימתי את המאמר שאני צריכה להגיש מחר אבל כנראה בכל זאת אוסיף כמה פסקאות. אז זה עוד לא לגמרי גמור התחלתי לקדם את עניין הפוסט. נראה איך זה יתקדם בחודש הקרוב התחלתי לכתוב את ההרצאות החשובות שיש לי בפברואר כתבתי חצי פרק לדוקטורט (שיניתי את המבנה של הדוקטורט והפרקים שלי מעכשיו יהיו נורמליים בסדר גודל של 30-40 עמודים. את שני הפרקים המפלצתיים הראשונים אני עומדת לפרק לחתיכות ולהרכיב לתוך כמה פרקים אחרים). מה השבוע? מתכננת להמשיך את הפרק ואת ההרצאות ולסיים מחר את המאמר. יש לי גם פגישה חשובה השבוע בנוגע למאמר אחר שכתבתי ושתוכל אולי לעזור לי גם בדוקטורט וגם בפוסט (כמובן ביום בו יש לגדול מסיבת חנוכה בגן שמסתיים ב-11 בבוקר
למה? למה?!?!? מי אחראי על כל החגים המזעזעים הללו מי?! צריכה גם לקנות כרטיס לאיטליה לנסיעת מחקר בפברואר שכחתי משהו? אהה כמובן יש גם יום הולדת לגדול בסופש וצריך לארגן ולבשל ולסדר...יהיה בסדר נכון?

polinomialy

New member
קודם כל - רק בריאות!

ולגבי ההתקדמות: מה שהיה - כתבתי את רוב ה-M&M והעברתי את מה שכתוב לאבא שלי להגהות (בעיקר על האנגלית...). התחלתי לכתוב את ה-R&D דיברתי עם המנחה שלי על פרסום (אולי נשלח גם מאמר וגם letter, וכך אני אסיים את המוסמך עם שני פרסומים. מי יודע...) מה שיהיה - לסיים M&M + R&D לעבור על *כל* התוצאות ולראות שלא התפספס דבר. שבוע הבא - לקרוא ולכתוב הקדמה. ----------- M&M = Material & Methods R&D = Results & Discussion

מעיןבר

New member
המון בריאות ../images/Emo24.gif

הצעת המחקר מודפסת. מחר הבוסים צריכים לחתום והיא תוגש. מה נשאר? תיקונים למאמר. להכין מצגת לקראת הועדה המלווה
. המון ניסויים שכבר ישוייכו לשלב ב'...

I Was Hoping

New member
למרות שכבר יום שלישי

אבל רק היום אני מצליחה לנשום. עשיתי TOEFL ו-GRE, הגשתי אפליקיישנס לשתי מלגות שאני ממש רוצה, ועשיתי המון סדר בערימות הנייר שהצטברו לי על שולחן העבודה. עדיין לא קיבלתי תשובה מהבוס שלי לגבי חל"ת. מאוד מרגיז. דיברנו כבר לפני שבוע והוא הבטיח לחזור אלי, וכלום. ביום ראשון שלחתי מייל מאוד מנומס עם תזכורת, ועדיין כלום. זה לא בסדר. אם לא יתייחסו אלי עד יום א' הקרוב, אצטרך ללכת לדבר איתו שוב. הצלחה ובריאות לכולם

למעלה