שרשור עבודה

the new L

New member
שרשור עבודה ../images/Emo88.gif

קדימה לעבודה! מה התכנונים? איך אתם מתקדמים?

the new L

New member
בוקר טוב!

אתמול השגתי התקדמות די נחמדה בבעיה שאני עובד עליה. בערב דיברתי עם המנחה שלי בטלפון (לצערי בכך מסתכמת האינטרקציה שלי איתו בחודשים האחרונים כי הוא בחו"ל) והוא אכן אישר שזאת התקדמות לא רעה, אך מצד שני הסביר לי משהו שלא הבנתי עד כה שגרם לי להבין שלא הבנתי עד כה לגמרי עד כמה מורכבת הבעיה (כלומר - היא יותר מורכבת ממה שחשבתי). משימות להיום: * לרענן את ידיעותי בנושא Line bundles (כי זה הנושא שבו המנחה הסביר לי אתמול משהו שגרם לי להבין את הקושי). * ליישם את הידע הזה בקצת חישובים של מקרים פרטיים של התיזה * לסיים לקרוא עוד פרק בספר על עקומים אלגברים שאני קורא (גם כי זה נותן לי עוד רקע לתיזה, וגם כי אני רוצה לתת הרצאה על נושא שמתקשר לזה בסמינר סטודנטים לתארים מתקדמים בעוד מספר שבועות). בהצלחה!

אני הספקתי אתמול עד 1 בלילה להכין את רוב

המגדנות שתכננתי למשלוחי המנות לחג
מכיוון שהיום ומחר אני מלמדת בטירוף וביום חמישי - אורחים, הייתי חייבת להקדים את הכנת הכיבוד למשלוחי המנות. אז.. עוגות, עוגיות ,קרואסונים ואוזני המן - כבר יש. היום - עוד שני סוגי עוגיות, אני מקווה שאספיק, וביום חמישי - עוגת הפרג החגיגית. חוצמזה - היום אני מתכוונת להספיק לפחות אינפורמנט אחד למסד הנתונים! (ממוצע של 200 שעות עבודה ל10 דקות של טקסט)

אה, וגם - בשעה טובה - יש לנו תקנון לפורום

לכל מי שעד היום שאל למה אין - הנה! כבר יש (וכן, את זה עשיתי אחרי שגמרתי את כל ההכנות למשלוחים , לכן - היה לי ליל שינה קצר מאוד מאוד..... - אבל - אנחנו עייפים אך מרוצים)

כל הכבוד לשניכם!

אצלי היום משימות עריכה: תיקונים אחרונים במאמר לכנס וקריאת הגהה מסיימת ואז send! מחכה כבר לרגע הזה ומאמר אחר חזר מעריכה אצל העורכת הלשונית, ואני צריכה לעבור על התיקונים ולשלוח שאלות אם יש לי. עמוס, עמוס...

מממאיה35

New member
עוגת הפרג החביבה

למרות שאתמול חיפשתי פרג (אמנם בזסופר אבל..) לא היה
אשמח למתכון הזה, תודה!

I Was Hoping

New member
אני בבית, חולה

אבל מאוד משתדלת להתעלם ולנצל את היום הזה כדי לעבוד איכשהו. אני הולכת להתחיל מלקרוא עוד מאמר ולסכם. אני מקווה שיצליח לי ושהשיעול הזה לא יטריף אותי.

I Was Hoping

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

אני באמת עובדת על להתעלם מזה, אין לי זמן להיות חולה!

למעלה