שרשור עדכונים מישהו?

Elle992

New member
שרשור עדכונים מישהו?

לא הייתי פה מלא זמן, ואני רואה שהרבה השתנה בתפוז ולאו דווקא לטובה..קשה לי העיצוב החדש, או שאני מזדקנת ומתקשה לקבל שינויים או שבאמת העיצוב קצת לא הכי נוח. ניחא.

חשבתי שיהיה נחמד, רק אם בא לכם כמובן - לשתף בדברים חדשים שקורים בחייכם, לאו דווקא בנושא הפורום אבל גם, אם למשל קשר חדש,
משהו חדש שהתפתח בשנה האחרונה, משהו אחר בחייכם שקרה והיה חיובי. כל דבר שבא לכם

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

אני אתחיל ואשתף שלא קרה שום דבר בנושא הפורום, אני עדיין לא מעוניינת בזוגיות וזה לא מושך אותי. אבל קורים קצת דברים חיוביים בכללי כזה, דברים שרציתי ויצאו לפועל ובעיקר לא דברים מדהימים אבל כאלה שמוסיפים פן חיובי בשגרה הרגילה.

החלפתי גם לקידומת חדשה בגיל - 23, לא כזה להיט אבל נזרום

הייתי בחופש שבוע שעבר שהיה ממש מרגיע ונעים, אחרי תקופה מאוד ארוכה שלא יצאתי לחופש.
גיליתי שמישהו מסויים, שרצה בי בעבר(הרחוק), גר לידי
דיכאון ולא פאן אבל מנסה לזרום ולמשל לבטל הליכות בשביל שעובר משם ואז בעצם נדפקת כי השביל השני מלא במקקים וטיפוסים לא נעימים ודווקא השביל שעובר מהבית שלו יותר סימפטי וסביר. וגם דיכאון לחשוב שאם אצא להליכה ימתין לי איזה ג'וק אימתני וירצח אותי סופית(נפשית).

זהו, חפרתי מספיק ובמילא אני לא אדם כ"כ חיובי עכשיו תורכם

גם אני לא אוהבת את

העיצוב החדש אבל מי שואל אותי :) נתרגל.
שלום לך!!!! נחמד שקפצת לבקר
וגם נחמד שאמוטיקון ה
חזר.
אין לי עידכונים

אבל חייבת להתייחס למה שכתבת
כתבת (בהקשר למישהו שגר לידך והיה מעוניין ואת לא)
מנסה לזרום
וכל מה שכתבת בהמשך מעיד שבעצם, מה שאת עושה,
זה ממש ההפך מזרימה :(.

אז מה אם הוא היה מעוניין? מותר לו ומותר לך לא להיות :).
אפשר לשאול מה יקרה אם תפגשו?
מניחה שהאדמה תשאר באדמה והשמיים גם ישארו במקומם.
נקרא לי לא הגיוני ולא בריא שתלכי בשביל פחות נוח,
הרבה פחות נוח, רק כדי לא להתקל
(אולי, עם סבירות שלא אבל גם אם לפעמים כן) במישהו
שכל חטאו שהוא רצה בך (אלא אם יש פרטים שהחסרת...).

אם כל הסיפור הוא רק שהוא היה מעוניין,
אז נראה לי דווקא ש שיעור בזרימה יכול להיות שתיפגשו לפעמים,
תגידי היי או לא תגידי היי לבחירתך וכל אחד מכם ימשיך בדרכו.
זה נקרא למוסס דברים לא נעימים בדרך של לעמוד מולם ולא לברוח מהם.
תראי כמה אנרגיות את משקיעה כדי להמנע ממשהו. !!!
וג'וקים זה אכן מבאססס לאללה.
אבל כולנו פוגשים בהם לפעמים, מקבלים רגע צמרמורת של גועל
ממשיכים הלאה, ונשארים בחיים
והם ישארו בחיים כנראה הרבה אחרינו.

ואם את חושבת שחפרת (ואת לא :) ) עקפתי אותך בסיבוב.

Elle992

New member
סך הכל, את צודקת

אני לפעמים מפתחת יותר מדי חששות שלא תמיד זה נחוץ.
מספיק יש לי דאגות ודברים על הראש ואפשר לפעמים לתת לדברים שלא קריטים לעבור.

עודדת אותי, גרמת לי להסתכל על הסיטואציה בצורה אחרת, חיובית יותר.
האמת, החשש שלי זה בעיקר שהוא לא יתקל בי ויצעק/יקלל או משהו.
לא יודעת למה, לא היה בנינו ממש שיח אם בכלל אבל זכור לי שהוא היה אובססיבי וזה לא היה ממש נעים

תודה על העידוד

The Lamia

New member
במקום העבודה הקודם שלי

התחילו איתי לא מעט. עבדתי במקום די גדול ותמיד הייתי נחמדה עם כולם ויכול להיות לפעמים הייתי יותר מדי נחמדה כי הרבה היו מעוניינים בי. בהתחלה גם חשבתי שזה יהיה לא נעים במקום העבודה כי סירבתי לכולם אבל התעלמתי מההרגשה הפנימית הזאת והתנהגתי כרגיל. זכותם להתחיל איתי וזכותי לסרב להם בנימוס, ובאמת שזה הפתיע אותי ורובם היו די בוגרים והמשיכו עדיין להיות נחמדים. אני באמת יכולה להבין את הקושי בלסרב למישהו ואחר כך להתנהג איתו כרגיל אבל זה אפשרי. יש כאלה שנוטרים טינה ויש כאלה שסירוב פוגע להם חזק באגו והם יכולים להיות מגעילים, עם אנשים כאלה אני לא רוצה שום קשר.

העיצוב החדש באמת מגעיל וגם האתר יותר איטי.

The Lamia

New member
לגבי עדכונים

הייתי רשומה פה בעברי הרחוק כשהפורום היה חדש וכבר הספקתי לשכוח את הסיסמא ולכן נרשמתי מחדש.
כשהייתי חדשה בפורום הייתי בתולה, חסרת ניסיון מיני וזוגי ובעיקר חסרת ביטחון. אני שמחה לשתף אתכם שכל הדברים האלה השתנו, וכל זה בעצם התחיל מהפורום ומבחור מדהים שההכרות איתו גרמה לי להבין שאני צריכה שינוי.

Matzeket

New member

איזה כיף לראות אותך!!!!

ושימי פס- שהוא ילך ממקום אחר!

apocalipto

New member

Hi there..

יש לי סמיילי אהוב מהחדשים

המצב החברתי שלי עגום.. עם זאת אני חדש בעבודה עם הרבה אנשים. יש זרימה טובה עם מישהו אבל קשה לי לקדם את זה לחברות..(friendship)
הייתי רוצה להשתפר.. בשביל זה לקחתי את הספר "כיצד תרכוש ידידים והשפעה" של דייל קרנג'י מהספריה. אולי יעזור.
כמובן שיש גם את האפשרות של לצאת עם מישהי משם, ויש מלא בנות חמודות.. העניין הוא שאני לא עובד קרוב אליהן אז אין דרך לדבר כל כך.. וגם אם כן אני צועד בארץ לא נודעת ביחס לאיך.. נסיון אפסי בתקשורת עם בנות בתיכון ואחרי.
איפה שהוא קראתי שכדאי לדבר איתן כמו בן אדם.. כי הן בנות אדם בדיוק כמו בנים. פשוט רגיל.

יש לי פרופיל בOKC כבר כמה זמן אבל אני פעיל+- קרוב לשנה. מה שלא הניב לי דייט עד כה, יכול להיות שפעמיים פספסתי הזדמנות בגלל שלא ניסיתי לנצל את המומנטום.
תעלומה בעיני למה רוב הנשים בגיל שלי באזור שלי לא ממלאות את הפרופיל בכלל.. מה שגורם למצב של להתחיל שיחה לא על בסיס 100% מראה חיצוני קשה למדי.

לא יצא לי להתחיל עם בחורה בחיים האמיתיים.. לא ניסיתי.. יש פחד מדחיה.. אבל יש גם את העניין של לעשות את הצעד הראשון בתחום מסויים.. משהו שאני מזהה שקשה לי מאוד.

אין לי איך לייעץ לאנשים כי אין לי נסיון.. אני מוצא את עצמי עוקב אחרי הפורום ממאחורי הקלעים.

אני לא בטוח אם יש לי תקווה לעצמי.. אני כבר יודע להתמודד עם בדידות. זה כואב אבל חיים עם זה..

ga26

Member
נחמד לראות אותך פה - גם אם לביקור קצר!

המון השתנה אצלי אבל אין לי כוח לכתוב.
ממליץ לך להתגבר על החששות (עדיף מאשר לעבור במסלול עם אנשים מפוקפקים ומקקים בעע.....)

nitsansh

New member
יש לי עדכון מעניין..

יש לי חברה חדשה... או שכבר לא חדשה.... שבועיים מאז הפגישה הראשונה וכבר היו עוד ארבע כולל 3 אצלה בבית....

למעלה