שרשור עדכונים

שאנטיdos

New member
גם אצלי...

(אתמול)... (אני רק תוהה אם השתיקה הרועמת היא בגלל הנושא הכבד...) (ואגב רותם יש לך רעיון לשרת אחר תומך ASP
)

binba

New member
פפפפ

אממ...רק עכשיו שמתי לב שאתה צריך גם תמיכה ב-asp, מה שעושה את העניין בעייתי יותר. כיוון שאני לא מתעסקת עם asp, באמת שאין לי מושג מי תומך ומי לא. מצטערת...

איה@

New member
שאנטי ../images/Emo132.gif

בטח את ההודעה הזו תקרא כבר ביום ראשון...(נכנסה השבת כבר?...) בכל מקרה - רציתי להרגיע אותך, ולהגיד לך שאתה צריך להתרגל - שיש פעמים ולא תקבל תגובות, אבל זה בפרוש לא אומר שלא קוראים! ואני יודעת שקוראים -
תמשיך לכתוב - נושאים כבדים כקלים - ולעדכן לעיתים כקרובות ככל האפשר כי הסקרנות גדולה. שבת שלום
איה.

איה@

New member
היי קופידונית ../images/Emo23.gif

האתר שלך מקבל אופי מרגע לרגע - יפה! את מלאה באהבה
וזה מקיף אותך, להכנס אליך זה כמו להכנס לעולם האהבה
(מצרך נדיר בימינו......) והשיר הרקע אהוב עלי גם
כל הכבוד! את רואה
זוכרת איך התחלת? .......
איה.

קופידונית! תורידי את המוזיקה זה...

משגע!!!!! או לפחות תיתני איזו דרך להוריד את הוליום....

גם אצלי יש חידושים והמצאות.. ../images/Emo65.gif

בשעה טובה עברתי דירה.. אל צ´אלו איך כואב לי הגב מלסחוב את כל הקבצים מבית לבית.. אבל מי שרוצה לבקר בבית החדש - תפאדל..
מיקרו-קוסמוס החדש איה, אודה לך אם תוכלי לעדכן את הכתובת בקישורים...
שבת שלום לכולם, חמדה שעת סיפור (אין סיפור היום כי בלוגר דפוק, מאתמול אי אפשר לעדכן) מיקרו-קוסמוס

akravit

New member
חמדה../images/Emo140.gif

המון ברכות על המעבר!!! אני כבר רצה לעדכן אצלי בבלוג עם הכתובת החדשה... מברוכ!

גם אני גם אני!

גם אני עדכנתי! וקופידונית , לא נראה לי שאפשר דרך HTML ככה סתם אולי עם ג´אווה סקריפט אבל אם אתה מכירה מישהו שיודע פלאש אז אפשר עם זה ( למרות שאז מי שמותקן אצלו הפלאג-ין יוכל לשמוע את המוזיקה ). האתר נ.ב. איה תוסיפי אותי לרשימה של הקישורים , תודה

זה ממש ג´יבריש בשבילי...

גאילו, אני יודעת מה זה פלאש וג´אווה סקריפט אבל אין לי מושג איך אני עושה את זה...אני צריכה שיסבירו לי צעד צעד..כמו תינוק... :) קופידונית

xero1

New member
אה.. סתם שטויות

יעני, "אפשר גם?? אפשר גם?? גם אני רוצה! גם אני רוצה!", בכל מיקרה, עידכון אצלי רן

איה@

New member
חמדה ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

תתחדשי! איזה יופי - אני שמחה בשבילך
יותר מאוחר בלילה אני אעדכן את הכתובת.
איה.

למעלה