שרשור עדכני - נעליים, החזרים ומה שביניהם...|נ

שרשור עדכני - נעליים, החזרים ומה שביניהם...|נ

אמנם יש בפורום ידע מהעבר על נושא ההחזרים אך בכל זאת דברים קצת משתנים....

אנא ספרו לנו

1. באיזו קופת חולים אתם מבוטחים?

2. האם יש החזר על הנעליים? אם כן, אז נעליים מאיזה סוג (והאם זה משנה)

3. האם יש דברים מסוימים בגינם לא מקבלים החזר (מקום הקנייה, זמן בקשת ההחזר לאחר קניית הנעליים וכן הלאה)

4. לאילו טפסים אתם נדרשים כדי לקבל החזר?

5. ואם יש עוד דברים שלא חשבתי עליהם אנא שתפו

טובה53

New member
במכבי, חשוב שתאריך ההפניה יהיה קודם לתאריך

הקבלה. וצריך לרשום "סד שיקומי דו צדדי בהתאמה אישית". לא נעליים.
אנחנו עם אותן הנעליים כבר שנה וחצי כך שיותר מזה אני לא זוכרת ...
בעוד שבוע ביום ה' יש לנו ביקורת אצל ד"ר פנסקי, אולי הוא יגיד שהגיע זמן לעלות מידה.

נועית37

New member
החלפת נעליים...

גם אנחנו עם אותו הזוג כבר המון המון זמן כך שאני לא יודעת מה השתנה.

ממליצים לקנות את המוט הדינאמי של דובס...

כל מה שטובה אמרה נכון גם לגבינו - כי גם אנחנו במכבי ( :

וטובה... אני זוכרת את המפגש הראשון - ואת? ( : (חושבת שבאמצע נפגשנו אולי עוד פעם אבל לא סגורה על זה) באיזו שעה את מוזמנים? אנחנו ב 8:40 אם אני לא טועה

נועה

טובה53

New member
זכינו לדגמן לכם ת'תיקון-מושלם שלנו

אם אני זוכרת נכון. אנחנו מוזמנים בשעה 10:10, קבעו לנו את התור לפני חצי שנה. (יומן גוגל מראה 11:10 משום מה אבל זה 10:10)
אם את בטוחה שהד"ר כבר שם ב-8:40 אז אולי אני אנסה מזלי ואקדים.

נועית37

New member
טוב אז...

כמובן שאת צודקת ( :

אנחנו שם ב 9:40...

כנראה שהשתננו מהפעם האחרונה ולא תזהי אותנו,,, אם תראי ילד בלונדי רץ ועושה הופעות, ושני הורים מותשים אחריו - כנראה שמצאת אותנו ( :

נועה

JeIIybean

New member
קופת חולים כללית- החזר חד פעמי

1. קופ"ח כללית

2. החזר חד פעמי, לפי דעתי ללא קשר לסוג הנעליים (אנחנו קיבלנו על נעלי מרקל ומוט דובס, אך בחשבונית בכל מקרה חייב להופיע התיאור "סד שיקומי דו צדדי" ולא נעליים או משהו בסגנון)
.
3. עד כמה שאני יודעת לא מקבלים החזר על רכישות נעליים נוספות, אבל אני כן מתכוונת לנסות אחרי שארכוש את המידה הבאה.

4. הטפסים ששלחתי:
* מכתב לועדת ערר (נוסח שמצאתי כאן בפורום)
* אישור של האורטופד על הצורך בסד שיקומי דו צדדי כחלק מהטיפול- חשוב שהתאריך על האישור יהיה קודם לתאריך שעל חשבונית הקנייה
* החשבונית המקורית של הקנייה וכאמור לוודא שעל החשבונית כתוב "סד שיקומי דו צדדי בהתאמה אישית" ולא "נעליים"!
* בנוסף המליצו גם לצרף מכתב מיו"ר החברה הישראלית לאורטופדיית ילדים, אותו גם מצאתי פה בהודעות קודמות

גובה ההחזר היה 85%, אבל במכתב שקיבלנו נאמר, שמדובר בהחזר לפנים משורת הדין ושההחזר אינו מהווה אישור לרכישת אביזרים שלא לפי התקנון.
בכל מקרה כדאי להגיש בקשה, ולו רק שבכללית יהיו מודעים כמה מטופלים זקוקים לשירות הזה.

דרך אגב, אנחנו ציפינו שזה ייקח המון זמן, אבל שלחתי את המכתב באמצע אוקטובר2012, קיבלתי תשובה תוך שבועיים והכסף הופקד בחשבון כבר בנובמבר.
מי שמעוניין מוזמן לפנות אלי בפרטי ואשלח לו את הנוסח של המכתב לועדה ואת המכתב מיו"ר החברה הישראלית לאורטופדיית ילדים.

גלי

buganvilia

New member
תודה רבה על המידע המפורט ושאלה

אשמח לקבל את ההעתקים של המכתבים. אנחנו צריכים להתחיל להתארגן בשביל התאומים... רק שאלה להבהרה- האם ההחזר תלוי אם קונים את הציוד בארץ או בחו"ל? ומהנסיון שלכם דרך איפה כדאי להזמין? תודה רבה

JeIIybean

New member
בכיף! ותשובה

שלחתי לך את המסמכים בפרטי.

אנחנו קנינו את הנעליים והמוט בארץ, אבל לפי דעתי זה לא אמור לשנות גם אם זה מחו"ל, כי בכל מקרה גם המקום ממנו אני קניתי (דרך משה אברהם הסוכן) לא נמצא ברשימת החנויות המורשות של הכללית לצורך החזרים (מה גם שבכלל גם הנעליים והמוט לא בסל של הכללית...).

buganvilia

New member
תודה על הכל

סליחה, רק עכשיו ראיתי את התשובות בשרשור... אז תתעלמי מהמסר בפרטי :) תודה!

שחפית82

New member
החזר ממאוחדת על נעליים

1. אנחנו חברים בקופ"ח מאוחדת
2. אנחנו רכשנו נעלי אלפא פלקס + מוט דובס וקיבלנו החזר. ההיגיון שלי אומר שהם מחזירים על כל סוג של נעליים, לא משנה של איזה חברה. (אך אני לא יודעת זאת בוודאות)
3. מאוחדת החזירו לנו 50% מסך העלות. לדעתי ניתן להגיש בקשה רק פעם בשנה. בפעם הראשונה שרכשנו נעליים+מוט, קיבלנו 900 ש"ח החזר. בשנה אחריה כשרכשנו רק נעליים קיבלנו 350 ש"ח החזר. כל פעם זה היה 50% מערך הקבלה.
4. על הקבלה צריך להיות רשום: "סד שיקומי דו צדדי בהתאמה אישית". לא נעליים.

למעלה