חופית בוקר טוב מתוקה../images/Emo24.gifברוכה הבאה אלינו
אני נותנת לך מס' עוגות של רות וידאל , חברתי המדהימה. בבקשה: מוס שוקולד 200 גרם שוקולד מריר 5 כפות קפה נמס 6 ביצים או 7 להפריד 2 כפות קוניאק 4 כפות סוכר שקית שמנת מתוקה ההכנה אופן לשים שוקולד להמיס בלבד להקציף את שמנת מתוקה בלבד להקציף את החלבונים בלבד להפריד זה חלמונים קוניאק קפה נמס סוכר חלמונים להוסיף את שוקולד להוסיף תערובת ביחד מערבבים בכף לא מקיסר לקחת צלחות קטנות הגשה מוס שוקולד לשים מקרר לכבוד שבת וגם חגים וגם לכבוד ראש חודש בס"ד עוגת תפוזים עם שוקלית /חברה שלי חלי 5 ביצים קמח אוסם קטן 11/2 כוס סוכר 1 כוס מיץ תפוזים ו כוס שמן ההכנה אופן להפריד את הביצים להקציף את הלבן עם הסוכר , אח"כ להוסיף את הצהוב של הביצים , אח"כ לשפוך את השמן , להוסיף את הקמח ואת מיץ תפוזים לשים כל בתבנית להשאיר קצת ולערבב את הקצת עם שקולית או קקאו ולשפוך על העוגה עוגת שמרים החומרים לבצק: 1 ק"ג קמח 3 ביצים 2 מרגינה 2 אבקת סוכר וניל 3/4 כוס סוכר קורט מלח 1 כוס מים פושרים 1כף שמרים יבשים 1 שמרית אחת החומרים למלוי 1/3 כוס קקאו 1 כוס סוכר 3 כפות שוקולית 1כף נס קפה מעט קינמון 1/4 כוס שמן אופן ההכנה לנפות את הקמח בנפח משי 2} ביצים שלמות 3} ללוש בצדק מכל החומרים , לכסות ולהניח בצד להתפתה בשמך כשעה וחצי 4 }להכין הכלי נפרד את המילוי ולערבב היטב , 5} לרדד מהבצק עלים בגודל הרצוי לך , עליהם למרוח ריבה מעורבת {לא חייב אך מוסיף טעם משובח } ועליהם לפזר את מילוי השוקולד ולגלגל לרולדות , צורות נוספות רשומות במתכון לאפית חלות, 6} למרוח על העוגות ביצה שעורבבה עם 1/2 כפית נס קפה ועליה לפזר שומשום , 7} לאפות בחום בנוני-גבוה עד להשחמה חיצונית של העוגות, בהצלחה, בס"ד עוגת שוקולד חברה שלי חלי עוגה טובה 4 ביצים 1 1/2 כוס שמן 1 כוס סוכר 1 כוס מים פושרים 11/2 כוס שוקולית 2 כוסות קמח אוסם 1 כף רום לערבב הכול במקסר ולשפוך לתבנית חד פעמית בתאבון לכבוד שבת בס"ד עוגת תפוזים עם סירופ מייפל חברה שלי חלי עוגת משהו כדאי לעשות 1 כוס מיץ תפוזים 2 כוסות קמח אוסם 2 סוכל וניל 11/4 כוס שמן 3 ביצים ההכנה אופן לערבב הכל יחד במיקסר לשים הכל בתנית חד פעמית לפזר מעל 100 גרם אגוזים קצוצים להכניס לתנור ל 170 מעלות לצנן 5 דקות ולפזר סירופ מייפל , בתאבון לכבוד שבת עוגה טעימה משיהו תודה לרות וידאל הצדקת על המתכונים . תודה למביאה ברכה על הקישור לרות האהובה שלנו.