שרשור עוף...עדכון קטן

noash5

New member
TRANS DESIGN

שלום לכולן, אני רוצה לעשות את הזמנת הלקים הראשונה שלי מהאתר. כידוע בארץ גובים מכס על חבילות מחו"ל שמחירן עולה על 50 דולר האם עשיתן הזמנות כאלה מהאתר הזה? כמה מכס לקחו לכן? הם מציינים מה המחיר על החבילה? תודה לעונות :)

Ultra marine

New member
ברוכה הבאה :)

המכס עבור חבילות מתייחס לתכולה שעולה מעל 50$ כלומר, ללא דמי משלוח. אני לא יודעת מה את מזמינה, אבל אני משערת שבכל מקרה לא יצא לך (לפני משלוח!) 50$ כך שאת יכולה להיות רגועה. ובכל מקרה טרנסדיז'ין לא יכתבו את הערך האמיתי אלא פחות על החבילה עצמה. שוב, את יכולה להיות רגועה :) מה שכן, אני מצאתי שיותר זול (וגם נוח) להזמין מ- Nail etc ו- 8ty8 אצלם החבילה היא עד 6 לקים (והמשלוח 15-16$).

noash5

New member
תודה רבה על התגובה!

עשיתי השוואה קטנטנה ויש הפרש בין מחירים הלקים בין האתרים ככה שזה מתקזז עם ההפרש בדמי המשלוח. ב - TRANS DESIGN יש את הלקים שרציתי (בשאר אין את החברות שאני מחפשת) אבל תודה בכל מקרה=] אני מגיעה בהזמנה ל40 דולר +. לא יודעת איך זה קרה! רציתי להזמין 4 לקים ולהתחלק עם חברה במשלוח ובסוף נסחפתי ורק רציתי עוד ועוד... אני מקווה שהכל ילך כמו שצריך בהזמנה ראשונה... ושוב תודה=]

sheffys1

New member
תיקון קטן לגבי המכס...

למעט ספרים (ונדמה לי שגם דיסקים, אבל ייתכן ואני טועה), הסכום הפטור ממס הוא 50 דולר כולל עלות המשלוח. מה שכן - transdesign, כמו הרבה מוכרים אחרים, מוכנים לרשום על החבילה שערכה הכולל נמוך מ - 50$ ובכך ניתן לפתור את הבעיה הזו (ובאותו הקשר - שמעתי על אנשים שהמכס פתח חבילות שהסכום המוצהר על החבילה לא נראה לו, והקונה היה צריך להביא חשבונית ע"מ להוכיח שהסכום נמוך מ - 50 דולר).

Ultra marine

New member
ואללה? האמת לא ממש נשמע לי

וגם יש בזה משהו לא הגיוני... כי חבילה את יכולה לשלוח ב DHL, ערך החבילה יכול להיות 0.01$ ועדיין המשלוח יעבור את ה 50$..
וכמובן שאת צודקת, המכס יכול להחליט לפתוח כל חבילה. אבל במקרה של לקים, נראה לי היסטרי שהם יעריכו גם 9 בקבוקים בערך של יותר מ 50$. רק אם יהיו בחבילה רק OPI ואסי (שערכם 6-8$) יתכן ובכלל תעבור מלכתחילה את ה 50$..

sheffys1

New member
חברה שלי הזזמינה ב - 51-52 דולר

כולל עלות המשלוח ונאלצה לשלם מכס (ואז היא גם ביררה את העניין וזה מה שאמרו לה). לי מעולם לא פתחו חבילה, אבל שוב - אני אומרת שזה משהו יכול לקרות.

Ultra marine

New member
מתוך אתר המכס-

http://ozar.mof.gov.il/customs/doar1.htm#a6 ובקצרה - "ניתן לשחרר בפטור ממסים טובין, שערכם הוא עד ‎$50 (לא כולל טבק על כל סוגיו ומשקאות משכרים). כמו-כן ניתן לשחרר בפטור ממסים ספרים, מוצרי הלבשה והנעלה שערכם עד 75$, רק אם נשלחו כחבילת שי, ללא תמורה, מאדם פרטי בחו"ל לאדם פרטי בארץ." טובין = מוצרים. לא נראה לי הגיוני שיכתבו רק את המילה טובין כשהם מתכוונים לטובין + הוצאות עבור הובלה...

Ultra marine

New member
כתוב באתר שאת יכולה לערער

ונשאלת השאלה אם היה כתוב (בטעות) שערך החבילה הוא 52$ כשבעצם עלות הטובין ללא דמי המשלוח נמוכה מ 50$. וגם יכול להיות שהחליטו "סתם ככה" לפתוח את החבילה והעריכו אותה ביותר מ 50$ שגם זה יכול לקרות..

חייבת להביא דוגמא נגדית

בהזמנה האחרונה שעשיתי מטראנסדיזיין (לפני חודשיים-שלושה) יצא סכום של מעל 60$ בגלל המשלוח, כך גם הופיע משום מה בחשבונית המצורפת (למרות שבד"כ הם מציינים רק את שווי המוצרים ולא כוללים את מחיר המשלוח בחשבונית). כשהחבילה הגיעה ראו בבירור שמישהו הוציא את החשבונית מעטיפת הניילון שמוצמדת לקרטון עם הלקים והחזיר אותה בחזרה. כנראה שבדקו את החשבונית וראו ששווי הסחורה הוא פחות מ-50$, אין לי הסבר אחר כי ראו בבירור שהחבילה נפתחה ונסגרה שוב ולא נדרשתי לשלם שום מכס... כנראה שמישהו עשה פאשלה במקרה של חברה שלך... כי באמת החוק מתייחס לטובין שערכם עד 50$, לא כולל משלוח...

נופ ר

New member
יש באיביי מישהי שמוכרת אסי ב4 דולר

כל הזמן יש כאן דיבורים שהלקים עלו והכול אבל לפני מס' דקות ראיתי מישהי שמוכרת ב4 דולר... לא שווה? עזבו את טרנס דיזיין, באמת עדיף להזמין מאיביי

Ultra marine

New member
יש גם ב 8ty8 וב Nail etc

במחיר שפוי יותר - 6$ (ושימי לב שכתבתי לה שאני מעדיפה את שתי החברות האלה על טרנסדיז'יין) למרות שבסופו של יום, נדיר שאני בוחרת בלק של אסי, לרוב הם נורא משעממים אותי.

נופ ר

New member
6 דולר זה לא יותר שפוי מ4 דולר... להפך חחח

לי יש 2 לקים של אסי, שניהם מהממים, ובזאת תם הרומן שלי איתם. באמת משעממים... אני מכורה לצ'ינה גלייז וOPI ואולי מתחילה אצלי התמכרות לקולור קלאב- שני הלקים החדשים שרכשתי מטריפים יצא לי להזמין כבר 2 חבילות מטרנס דיזיין, זה לא משתלם כל כך לדעתי אני מזמינה רק באיביי, כל פעם לק אחד או 2... יותר שווה

Ultra marine

New member
זה עניין של השקפה..

בעקרון אני מעדיפה להזמין מהחברות האלה בגלל שיש להן מבחר מצוין של לקים. קרה כמה פעמים שרציתי להזמין נגיד 4 לקים ולא הצלחתי למצוא מוכר שיש לו את כולם (ולפעמים אפילו 2 מהם!) לכן אני מעדיפה לפעמים לשלם קצת יותר ושהמשלוח יתחלק על 6 לקים. ומבינה אותך, מעדיפה את צ'ינה גלייז וקולור קלאב - גם זולים (עד 3$) וגם מציעים מבחר גוונים ומרקמים מדהים! כמובן שאני אוהבת את OPI (וגם את זויה!!) אבל במקרה שלהם, לא תמיד אבחר להוציא את המחיר שמבקשים עליהם.. קמצנית, אמרתי?

רוני325

New member
שרשור עוף...עדכון קטן../images/Emo124.gif

בביוטי קולג' בקניון הזהב הגיעו לקים מתבקעים בצבעים מדליקים ביותר של חברת ניצה.. הגוונים הם פסטליים מרהיבים ביופיים ( הצבעים הם: ורוד, ירוק, תכלת וכו'..עלותם 30 ש"ח..אני מאמינה שיש אותם בעוד מקומות בארץ אני פשוט תושבת המרכז...

למעלה