שרשור עוף

רוני325

New member
שרשור עוף../images/Emo21.gif

אני לא יודעת מה לעשות, הציפורניים שלי כל הזמן מתפצלות הפסקתי שימוש בקוצץ, שמה מחזק, משייפת לכיוון אחד וכלום לא עוזר יש למישהי עצה?

edenable

New member
אני באותו מצב... ../images/Emo7.gif

ולצערי אין לי עצות. אני כנראה נולכת לעשות בדיקות דם

נופ ר

New member
הציפטרניים שלי גם היו בעייתיות

אצלי אמנם הן גדלו אבל עד שזה קרה יצאה לי הנשמה כשלמדתי בניית ציפורניים עשיתי לציפורניים היפות והארוכות ציפוי אקריל, שכבה די דקה של אקריל, וזה מונע מהציפורניים להישבר.

b o t t e n

New member
עשית את הציפוי חד פעמי? אני מחפשת משהו כזה

עד שיארכו לאורך "נעים".

נופ ר

New member
לא בעיה

אני מצפה את כל הציפורניים וכשהן גדלות משייפים אותן כל פעם עוד ועוד עד שהאקריל יורד. למרות שממליצה להישאר עם זה לא חד פעמי, כי מניסיוני ציפורנים שבירות ומתפצלות תמיד נשארות כאלה. שלחי לי מסר אני מוכנה לעזור לך עם זה

lilo4

New member
לדעתי

הפיתרון הוא מוצר שמשקם את הציפורן, לא רק מחזק. אני משתמשת בסרום לטיפוח הציפורן של שיק, שהוא היחידי שעוזר לי (אני מצרפת תמונה כדי שתראי על מה מדובר). המוצר עצמו הוא מוצר שומני שצריך למרוח על ציפורן נקייה- בלי לק ובלי מחזק. צריך לתת לו להיספג בציפורן, עדיף לפחות 15-20 דק'. אישית בפעמים הראשונות פשוט מרחתי אותו לפני שהלכתי לישון ונרדמתי איתו ככה, כדי שהכול יספג. אפשר גם קצת לעסות את המוצר לתוך הציפורן. אחרי שנתת למוצר להיספג (לא הכול ייספג ברבע שעה, לא להיבהל)- פשוט שוטפים את הסרום מהציפורניים ואפשר להמשיך למרוח לק. אגב, הוא גם מרכך קצת את העור מסביב, אז אני מנצלת את ההזדמנות כדי לדחוף קצת את הקיוטיקל למטה.

edenable

New member
אני אישית מאמינה

שאם הציפורניים מתחילות להתפצל ולהישבר הסיבה היא לא חיצונית אלא שינוי כלשהו בגוף, כמו חוסר ויטמינים, סטרס, חוסר שינה, הורמונים, תזונה לא נכונה וכו'. כמובן שזה עניין מאוד אישי ואם הסרום עוזר אז זה הפתרון הקל ביותר. במקרה שלי לא עוזרים המחזקים והקרמים והסרומים. חורף זו תקופה מעצבנת של יובש ומזג אויר רע, חוסר ויטמינים ומה לא. אני רק מקפידה לשים לק ולדאוג שהוא כל הזמן יהיה במצב שלם ללא צ'יפים כי זה שומר לי על הציפורן מהתפצלות בקצוות.

lilo4

New member
אני מסכימה שזה מאוד תלוי

הציפורניים שלי תמיד היו בריאות וחזקות, גם בתקופות בהן הייתי אנמית וכו'. הן התחילו להתפצל ולהישבר כשהתחלתי למרוח לק בצורה עקבית- וזה מה שפגע בהן, לפחות אצלי. הסרום הוא הפיתרון הקל אם הבעיה היא אכן חיצונית כמו לק או יובש. אני מסכימה שאם הבעיה היא באמת חוסר בויטמינים הסרום הוא פיתרון חלקי בלבד וצריך לעשות בדיקות דם.

iefrat

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gifכיף לראות איתך!

LOLI152

New member
אני אגיד לכם מה כיף בלהיות מכורה ללק

(אם תזרמו אפשר לעשות מזה שרשור..!! חח) ממש קל לשמח אותי .. אפילו הלקים הכי מעפנים (לקי-שוק) עושים לי את היום.. לקבל לק מתנה.. עושה לי את החודש בערך.. אפילו לק שוק... :D (זה ההשתתפות של מישהו..) דוד שלי טס לתאילנד.. (דוד שלי הוא לא אדם שמביא מתנות) והביא לי שלושה מיני-לקים שהם רק נצנצים- בצורת לב וכוכב.. קסום!!

למעלה