שרשור עוף

תגידו , למישהו יש ...?

תכנת הקטנת תמונות? אני רוצה להעלות תמונות של לולי בצבא! בלהקה הצבאית שהיינו בה יחד.... אני חייב תוכנה בשביל זה, אולי שי? מי עוזר לי?

shay08

New member
אמממממ .....כן../images/Emo3.gif

אתה צריך לסמן את התמונות, ללחוץ על במקש ימין, לוחץ על שלח אל, אז ללחוץ עך נמען דואר ואז נפתח לך חלון שכתוב בו או "הקטן את כל התמונות שלי" או "שמור על הגדלים מקוריים", תלחץ על הקטן את כל התמונות שלי, אחרי זה נפתח לך מייל ובו התמונות בקטן, אתה עובר על התמונות ומעביר אותם לתיקייה שאתה רוצה, והם קטנות

שי אתה הכי חמוד שיש../images/Emo24.gifנתת הסבר מדוייק

כמובן אריאל נשמה שקודם אתה סורק את התמונות , במידה והן מצולמות במצלמה רגילה, או מעביר למחשב אם הן בדיגיטאלית.

אריאלה המתוקה ושי המקסים :)

קודם כל תודה שי !! :) אריאלה - העידן הדיגיטלי היה כשהייתי בזמנו ממש מזמן בצבא... :) עברו שנים..... :) כולה שנה וחצי, והתמונות במחשב מחכות שאני אעלה אותן לפורום :)

אריאל כפרה...נו באמת...אתה מדבר עם אחת ששירתה

לפני כ- 2000 שנה בצבא.... מזל שלא שאלתי אותך אם בזמנך היו המצלמות עם השרוולים השחורים הארוכים האלו.... וואלה, אני מה-זה בלונדינית לפעמים.... סבבה מאמוש, כולנו מחכים לתמונות פה. גם לי יש מלא תמונות שלה ממפגשים שונים, ולאחרונה היינו במפגש מיוחד שבו גילתי התנדבה להופיע בפני ילדים עם פיגור והיא פשוט שימחה עד מאוד את המשפחות שלהם. הרי לגילתי יש יחס מאוד מיוחד לילדים בעלי צרכים מיוחדים, זוהי רגישות מאוד מיוחדת שלה לילדים חריגים. לא כל אחד יכול להתייחס לילדים כאלה כמו שגילתי מתייחסת ובעיניי היא מלאך אמיתי. במפגש הזה היא הופיעה עם עירן צנחני מהאחים צנחני, ועם נאוה מדינה, ששניהם חברים אישיים שלי,ושלושתם הרביצו הופעות מדהימות יחד. קיצ-קוץ... אחלה נשמה היא... תסתכלו בעצמכם....

למעלה