שרשור עוף

Aline In Chains

New member
שרשור עוף../images/Emo32.gif

מצטערת שאני לא כ"כ בפורום, יש לי פשוט לחץ אטומי בבצפר...קיבלתי 25 במתכונת במתמטיקה..
אני אפילו לא רוצה לחשוב מה יהיה ביא'
בכל מקרה, מצטערת שאני לא מספיקה להגיב על כל הפינות, והראש בראש לא נפתח..בנתיים מיש'ו אחר יכול לפתוח במקומי אם הוא רוצה:) ואגב, מישהו בא פה להופעה ב23.5 ? http://f.nau.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/01/35/23/233501/posts/9854107.jpg תבואו,יהיה מגניב אעש, ומי שצריך כרטיס שידבר איתי
יאללה, יומטוב לכולם.. שרשרו לכאן את כל מה שלא קשור לאליס:)

«Jimmy Page»

New member
עדיף...

לקבל 25 בי', לעבוד קשה ולהוציא 100 בי"א, מלקבל 150 בי', להיות יהירים ולהוציא 25 בי"א ]:

everynormal

New member
150?!?!?!

איך אפשר לקבל 150? כל שאלה זה 33/1/3 וצריך לענות על שלוש אז המקסימום זה 100 ובבגרות אין בונוסים

«Jimmy Page»

New member
3 יח',

ביחידה הראשונה נותנים צבירה של עוד 50 נקודות, כי הם בטוחים שאנשים שהם ב3 יח' הם גם מוגבלים שכלית.

«Jimmy Page»

New member
רשמית,

זאת לא הסיבה. אבל אני כבר רואה את הבוחנים מצחקקים מאחורי דלתיים סגורות. לא כל בנאדם שלא ממש טורח להגיע לבי"ס בכיתה ט' הופך אוטומטית לאדיוט ]:

everynormal

New member
אני לא יכולה

יש לי מתכונת במתמטיקה יום שישי, יום שלישי הבגרות, יום ראשון אחר כך מתכונת בהסטוריה...... אולי אחרי כל הבגרויות

everynormal

New member
דרך אגב- שבועות שמח! ../images/Emo158.gif../images/Emo171.gif../images/Emo173.gif../images/Emo172.gif

תיזהרו מביצים!!

Shemesh161

New member
כי בב"ש תלך 2 מטר וכבר שני ערסים קטנים ינצלו

את זה ולפני שתשים לב, כמות הביצים שיהיו על הראש שלך לא תבייש אף לול באזור. :)

everynormal

New member
זה כזה מגעיל כל הביצים האלה

גם בבית ספר שלנו, בכל מקום, בשרותים על הרצפה בחוץ מלא ביצים שבורות...... ת'אמת שזה חבל כל הביצים האלה עולות כסף ודווקא אפשר להכין איתם אחלה חביתות

למעלה