שרשור עזרה למתחילים...הקמת מכירות:

שרשור עזרה למתחילים...הקמת מכירות:

אני מציע לפתוח שרשור בנושא טיפים להקמת מכירות מוצלחות (ומצליחות), לטובת מוכרים מתחילים וותיקים שיכולים לתרום אחד לשני, וכמובן שאני אתחיל
אני חושב שהנושא החשוב ביותר במכירה לארה"ב היא ניסוח נכון, שגיאות כתיב ותחביר...בקיצור המלל בדף המכירה ואפרט: כשנכנסים לחנות יש איש/אשת מכירות שמנסה לשכנע אותך הלקוח/ה לקנות...באינטרנט (ובאיביי בעיקר) איש המכירות שלך הוא הדף אותו כתבת והעלת לאתר ולכן, חשוב שיראה טוב (בהשוואה להופעה חיצונית של איש מכירות) חשוב שיהיה מנוסח טוב (עדיף שאיש המכירות לא יגיד "מה קורה אחי, מה בא לך היום?") וחשוב שלא יכלול שגיאות כתיב ותחביר ("אז אתה רוצה שלושה שרשראות כסף?"). אם יש לכם חבר שטוב באנגלית או דובר השפה, כדאי שתתנו לו לעבור על דף המכירה לפני שאתה מעלים אותה...קונה שיתעניין במכירה שלכם אבל ימצא שגיאות כתיב, תחביר וניסוח לוקה לא יקנה כי הוא ירגיש שהוא עובד מול "חפר". עכשיו תורכם...

tomerol

New member
תמונות ברורות

לשים הרבה תמונות ומהרבה זוויות, הרי תמונה אחת שווה אלף מילים. אל תשכחו שלקונה אין אפשרות למשש ולבחון את הפריט, אז התמונות הן הדרך היחידה לבדוק את מצבו של הפריט. אות גדולה בתחילה כל משפט! אם אתם רוצים להדגיש משהו, לא כדאי לעשות את זה עם BOLD אלא עם הכפתור שגורם למילה לנטות הצידה. להשתמש בפסקאות. לא יותר מ9-11 מילים לשורה. גודל המילים לא צריך להיות גדול יותר מ16. בסוף המכירה לשים מין ציווי שאומר: "שים ביד עכשיו!" - המשפט הזה "מזכיר" לקונה את התפקיד שלו. הוא יודע את התפקיד אבל כדאי גם להזכיר עוד פעם. אני אזכר בעוד.

"שים ביד עכשיו!" ????

:) אני בד"כ רואה משפט כזה ומיד עפה משם. מעצבן.והכי גרועים המוכרים שרושמים את זה באדום גדול. תן קצת קרדיט לקונים שלך. גם בעיניי התמונות הן הדבר החשוב ביותר בנוסף כמובן לנסוח נכון ועיצוב יפה ואלגנטי.

למעלה