שרשור על ההופעה ב5 ל8.

One Echoe

New member
שרשור על ההופעה ב5 ל8.

מי שבא שיעשה-
. איך לדעתכם הולכת להיות ההופעה? למה אתם מצפים? האם הייתם כבר באיזושהי הופעת קאברים של פינק פלויד? וחוץ מזה תכתבו כל מה שבא לכם חח :] אני בא ואני אהיה שורה 14 נראה לי...

NIR Y

New member
../images/Emo45.gif

אני היתי בהופעה של שליחי הבלוז שהם עשו את דיפ פרפל ולד זפלין והיה מעולההה הם עשו דיפ פרפל כול כך טוב (האורגניסט שלהם מגניבבב) ושמעתי שהם עושים גם פינק פלויד טוב אז אני מצפה להרבה והלהקה השניה אין לי מושג מי הם ואני שורה 10 אגף מרכזי

FloyDviR

New member
../images/Emo45.gif

אני בא... שורה 13 או 14 במרכז... ואני מאמין שהולך להיות מצוין! כאילו הייתי בהופעת קאברים לאגדות רוק של שליחי הבלוז והם נתנו הופעה מדהימה! ניגנו את פינק פלויד בצורה חייתית! את הלהקה השניה אני גם לא מכיר... אבל את WYWH לא קשה לנגן אז אני בטוח שהביצועים יהיו פסדר+
אני משתוקק ליום חמישי הבא

נימרודל

New member
../images/Emo45.gif

הייתי בשתי הופעות קאברים של פינק-פלויד. של שליחי הבלוז כמובן. הוהפעה הולכת להיות ע-נ-ק-י-ת! אני מצפה שיהיה יותר טוב אפליו מפעמים שעברות ואני ממש ממש ממש רוצה שהקלידן שלהן ישיר את דה גרייט גיג. אני שורה 9. אגף מרכזי. נדמה לי... :)

One Echoe

New member
על הלהקה החיפאית...

לפי מה שקראתי עכשיו זאת להקה ממש טובה, קוראים להם " מג'נטיק ". וזו תהיה הופעת הבכורה שלהם כלהקה פותחת לפני שליחי הבלוז. אם מישהו רוצה שמתי לינק לאתר שלהם למטה. וגם עכשיו קראתי ש High Hopes מ ה-Division Bell יבוצע אז אני מצפה מאוד ואני שמח. :]

כן יש בעיה ידועה עם הלינקים

הודעתי על כך לגורמים הרלבנטיים, ואני מקווה שזה יתוקן בהקדם.

tulle music

New member
לפי מה שאני הבנתי מה שיבוצע בהופעה

זה שתי האלבומים dark side of the moon ו- WISH YOU WERE HERE וכל מיני קטעים נבחרים מהאלבום the wall ....

tulle music

New member
על הלהקה החיפאית....

מישהו אולי יודע איזה שירים הלהקה מג'נטיק תבצע בהופעה?...

tulle music

New member
אני לא כל כך יודע איפה ההופעה ..

אם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח..

בינג

New member
../images/Emo45.gif

שורה רביעית אגף צדדי
האמת שעוד לא הייתי בהופעת קאוורים של פינק פלויד [ולא בהופעה אמיתית..ח] אז אני באמתת שלא יודע למה לצפות... אני מכיר את 2 האלבומים טוב, הבעיה זה החומה, אני מכיר חלק מהשירים דרך הסרט אבל אין לי את האלבום...והוא היה חסר באילת משום מה....ויהיה מבאס, אולי אני אספיק עוד לשמוע אותו כמה פעמים בשלושה ימים האחרונים....חח מקווה... בקיצור, זה הולך להיות אחלה כי לא עשיתי שם דבר מעניין החופש אז יהיה משהו מעניין... מחכה כבר לShine On You Crazy Diamond לחלק השני של הגיטרות
כל כך טוב...

tulle music

New member
חוויות מההופעה החיפאית...

כל אלה שהלכו להופעה היום בערב (5.8.04 ) אז אם תוכלו לספר חוויות שתחזרו ממנה או מחר או היום בערב... כי לצערי אני לא הצלחתי להשיג כרטיס כי כבר כולם נגמרו... אז כמו שאמרתי מי שיכול לספר לי חוויות מהופעה אני יודה לו.

למעלה