שרשור "על השולחן" ....

Puzzluna

New member
שרשור פאזל בהרכבה....

הפאזל שאני מרכיבה עכשיו שייך לקולקצית ravensburger 2004 אמן: Otto Kasper שם הפאזל: Little Gamblers 1000 חלקים גודל: 50 על 70 ס"מ

עכשיו אני עושה פאזל לחדר של הבן שלי

זהו פאזל שאמור להיות זוהר בחושך, מסדרת פנטזיה. סה"כ 550 חלקים. 61 ס"ה X 46 ס"מ מסדרת פנטזיה האמת שקניתי את זה שהבן שלי יעשה את זה לבד הוא אוהב סיפורי פנטזיה ודימיון וגם חובב פאזלים) אך הוא עיוור צבעים וקצת מתקשה בפאזל הזה.

Puzzluna

New member
שרשור "על השולחן" .... ../images/Emo13.gif

איזה פאזל נמצא אצלכם על השולחן בתהליך הרכבה?

kerengil

New member
סיימתי השבוע את הפאזל של הפחיות

שהראת כאן לפני כמה ימים, עכשיו אני מתלבטת איזה פאזל להוציא מהארון ולהתחיל להרכיב... אציג כאן כמה תמונות כשאגיע הביתה ואולי תעזרו לי בהתלבטות.

Miss CBR

New member
הוא מדהים !!!!

הפאזל של הפחיות, ראיתי אותו השבוע בחנות והתאהבתי ( 2000 חלקים נכון!?!..) אני רוצה לראות עוד כמה לפני שאני מחליטה מה לרכוש.

Puzzluna

New member
פאזל הפחיות...

פאזל מדליק ומאוד כיף להרכיב אותו. עשיתי אותו פעמיים לפני שהדבקתי אותו....

טוארג

New member
אני עכשיו בתהליך הרכבה שלו ../images/Emo175.gif

ואני כבר די מיואש... הרכבתי את כל המסגרת, וכ-20 פחיות (כמעט בשלמותן). מה השיטה להרכיב אותו? למיין לפי צבעים? להרכיב את מדפי העץ שבתמונה קודם, או אחר-כך?

RP3

New member
שלום,אני חדש פה

והפאזל שאתמול סיימתי להרכיב הוא של משפחת סימפסון 1000 חלקים,ומורכב מ-מלא תמונות קטנות מהסדרה

Puzzluna

New member
ברוך הבא - (הרכבת הפחיות) ../images/Emo140.gif

אני הרכבתי את המסגרת, אח"כ את מדפי העץ. את הפחיות מיינתי לפי מדפים (כשמסתכלי על חלק מסויים מיד רואים לאיזה מדף הוא שייך).

Miss CBR

New member
האם מסגרת אותו?

בשנה שעברה מסגרתי פאזל של 1000 חלקים ועלות המיסגור כפולה מעלות הפאזל ... השאלה שלי היא מה עושים עם פאזלים ממש גדולים?

kerengil

New member
הרכבת פאזל הפחיות

אני הרכבתי קודם את המסגרת, אחר כך מיינתי לפי צבעים והרכבתי את הפחיות. מיקמתי אותן במקומם המשוער לפי מדפים ורק בסוף בסוף הוספתי את המדפים. כיף לראות איך פחית מתחברת לפחית לאט לאט... אני מאוד נהניתי מהפאזל הזה. בהצלחה.

למעלה